Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

kıymayı kavuracağına içine baharatları at yuvarla düzleştir köfte yap varsa air fry yoksa tavada az yağla 2 çevir ye. hem tok tutar hem az ekmek yedirir. böyle de bilirim az yemenin sırlarını:halay:
Kiyma da mskarna da iptal oldu döner yedik😅eve siparis verdik ben lavaşsiz salata ile yedim.Yarin benim icin tarti günü cok heyecanliyjm bugun biraz kira sapi cayi fslan icecegim uzun zamandir tartilmadim insallah 1 kilo gitmistir ama regl ödemi var pek sanmiyyorum

Günaydınnnn
Kızlar mevsim geçişinden mi bilmiyorum ama çok fazla ödemim var. Kiraz sapı içsem de kar etmiyor sizde de ödem var mı? Doktora gitmeyi düşündüm ama biraz daha zaman tanımak istedim vücuduma.
Hem de nasil var gözle görünür şiş şiş her yerim ben de bilmiyorum niye regle bagliyorum sebebini ama öncesinde de vardi

Merhabalar kızlar bugün spor yapamadim esim sabah erkenden annemlere birakti bizi cunki aspir yağı elma sirkeli suyumu ictim tarcınli hindistan cevizi yağlı kahvemi de içtim sonrasında diyete uygun kahvaltı detoks suyumu içiyorum pazartesi tartı için çok heyecanliyim 😁
Harikasin👏👏👏👏

Fit mutlu anne Fit mutlu anne yolundan gidip bugün aspir yağı ve elma sirkeli suyumu içerek güne başladım. Sonrasında tarçınlı,hindistan cevizi yağlı kahvemi içip kahvaltımı yaptım. Az sonra bu meyve yerim heralde gün güzel gidiyor şimdilik
oo çok iyi hadi bakalım 😍😊

Bu hafta sonu pek aktif olamiyacagjm çok fazla ödev proje yetistirmem gerek pazartesiye o yuzden menumu yazayim gideyim (menum )kahvaltiyi birazdan yapacagim hazirliyorum su an
14 Ekim Persembe

Kahvslti 10.00
2 yumurta ile omlet
Peynir
Zeytin (sevmedigim icin en fazla 4 tane yiyebiliyirum)
1 kasik tahin pekmez
2 dilim ekmek
Yesillik

14:00 Ara Kahve kuru kayisi 2 tane ve 10 badem

17:30 Yarin tarti gunum oldugu icin aksami cok hafif kapatmaliyim o yuzden salata yogurt corba dusunuyorum
Su 2 litre (buna söz veriyorum)
Spor cezam icin yuruyus yapamam hava soguk ama evin icinde tamamlamaya calisacam
Eger planda ve menude bir degisiklkk olursa sizi tekrar etiketlerim Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos

Kahvaltı
Menemen
1 adet cıs
Salatalık
Domates
Çay

Akşam
Dışardan söyledim
Ayran
Salata

Su 2 litre içtim. Yatana kadar ne olursa. Yürüyüş yaptım saatim kolumda şarjı yokmuş😂 telefon 4 bin gösteriyor

Cemoos Cemoos

Off regl geliyor 1 2 güne aşırı ama aşırı canım şekerli şeyler istiyor inşallah bi kaçamak yapmam 🙊

image.jpg

Kiyma da mskarna da iptal oldu döner yedik😅eve siparis verdik ben lavaşsiz salata ile yedim.Yarin benim icin tarti günü cok heyecanliyjm bugun biraz kira sapi cayi fslan icecegim uzun zamandir tartilmadim insallah 1 kilo gitmistir ama regl ödemi var pek sanmiyyorum
bitki çayı içmeyin dedi Cemoos Cemoos tartıdan önce su tutuyormuş

Back