- 22 Eylül 2023
- 88
- 432
- 8
- 28
Grup ne ki buraya bildirim yapmayacak mıyız sadece ?@labellevie
incebellihatun
Kızlar yedek listesine yazdım sizleri
Cumartesiden itibaren menü,su egzersiz bildirimi bekliyorum mutlaka.
Düzenli gidelim gruplara girin sizde.
3-4 gün aktif olsaydınız pazartesi başlardıniz ne güzel.
Buna dikkat edin olur mu
Bromelain takviyesi al çok işe yarıyorGünaydınnnn
Kızlar mevsim geçişinden mi bilmiyorum ama çok fazla ödemim var. Kiraz sapı içsem de kar etmiyor sizde de ödem var mı? Doktora gitmeyi düşündüm ama biraz daha zaman tanımak istedim vücuduma.
Ayy evet yaa şiştim, soğutuyor beni sitedenSayfada aşırı aşırı aşırı reklam var sizde de aynı mı yazdığım mesajı göremiyorum birdenbire reklam çıkıyo alttan üstten sağdan soldan ortadan
su ne durumdaKızlar mevsim geçişinden mi bilmiyorum ama çok fazla ödemim var. Kiraz sapı içsem de kar etmiyor sizde de ödem var mı? Doktora gitmeyi düşündüm ama biraz daha zaman tanımak istedim vücuduma.
maalesefSayfada aşırı aşırı aşırı reklam var sizde de aynı mı yazdığım mesajı göremiyorum birdenbire reklam çıkıyo alttan üstten sağdan soldan ortadan
o neOpere yükleyin kızlar sıfır reklam
Play storeden yükleniyorsu ne durumda
maalesef
o ne
Kac tane hurma yiyosun yoğurtla birlikte ben her hafta niyetleniyorum deneyemedim bir türlüMerhaba, ayy lutfen hurma diyetini deneyiiin odem sanki 1 gunde gitti gobegim duzlestibugun de yaparim ama heralde 3.gunu yapamam cunku baya zoru bi diyet.
Vallahi herkes gardını alsın benden söylemesiGünaydınnnn
Asil sınav şimdi başlıyor kızlar. Cumartesi pazara giriş yapmış bulunmaktayız. Son bir gayret, bütün haftamız çöp olmasın. Pazartesi büyük gün. Bazilarimiz için 1 ay tamamlanmış olacak
Geçmiş olsun canım13 ekim
Öğle yemeği
Patlıcan musakka
Az cacık
Akşam
2 kase Domates çorbası
Boğaz ağrısından mide bulantısından bir şey yiyip içemiyorum
Su sadece 2 bardak ilaç içtiğim için
Hem regl hem grip üst üste geldi
Eki Görüntüle 3317683
Cemoos
Chocolita
Napayım oturdum çay içiyorumEeee napıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?