Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Merhabalar kızlar bugün spor yapamadim esim sabah erkenden annemlere birakti bizi cunki aspir yağı elma sirkeli suyumu ictim tarcınli hindistan cevizi yağlı kahvemi de içtim sonrasında diyete uygun kahvaltı detoks suyumu içiyorum pazartesi tartı için çok heyecanliyim

Grup ne ki buraya bildirim yapmayacak mıyız sadece ?
Tamamdır akşama yazacağım inşaallah

Bromelain takviyesi al çok işe yarıyor

Kızlar mevsim geçişinden mi bilmiyorum ama çok fazla ödemim var. Kiraz sapı içsem de kar etmiyor sizde de ödem var mı? Doktora gitmeyi düşündüm ama biraz daha zaman tanımak istedim vücuduma.
su ne durumda
Sayfada aşırı aşırı aşırı reklam var sizde de aynı mı yazdığım mesajı göremiyorum birdenbire reklam çıkıyo alttan üstten sağdan soldan ortadan
maalesef
Opere yükleyin kızlar sıfır reklam
o ne

Merhaba, ayy lutfen hurma diyetini deneyiiin odem sanki 1 gunde gitti gobegim duzlesti bugun de yaparim ama heralde 3.gunu yapamam cunku baya zoru bi diyet.
Kac tane hurma yiyosun yoğurtla birlikte ben her hafta niyetleniyorum deneyemedim bir türlü

Merhabar canlar
Dün telefon şifremi değiştirmistim ve sabahtan beri acamiyordum. 1 e kadar aklıma gelen desenleri denedim hep yok olmadı En son telefonu sıfırladım tüm uygulamaları tekrar yukle falan derken aman başıma iş açtım. Sırf çocuklar şifreyi öğrendi diye bu zahmet amannn

Neyse iyi yanından bakarsak sabah kalktım sporumu yaptım telle ugrasmayinca
Ceza adımının bitmesine 2000 kaldı oda pazara falan gideceğim biter.

Vallahi herkes gardını alsın benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…