Çok geçmiş olsun canımherkes grip oldu bu hafta acayip bir salgın var
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun lady bu grip sürekli tekrarlıyor bende de öyle oldu.
Vitamin de başla istersen.
Burayı düşünme iyi ol yeter
Hayatta da böyle düşün bak. Her zaman sana en çok yardımcı olana beddua et. Yumuşak yüzlü görürsen bedduayi ona göre genişletsenden başkasını nasıl düşünebilirim
Kizin içindeki dikdatörü çikardikNasıl hoşuna gidiyo bak
Vitaminler ödem mi yapiyormuşÇok teşekkür ederim
Vitamin almak istemiyorum ya davul gibiyim zaten onların da ödemi gelse nefesim kesilir herhalde artıkdualarla geçiricem inş
nankörlük bizim işimizHayatta da böyle düşün bak. Her zaman sana en çok yardımcı olana beddua et. Yumuşak yüzlü görürsen bedduayi ona genişlet
+500 gram ekle her vitaminde abshdhdVitaminler ödem mi yapiyormuş
Daha ilk birinciliği bu ya bilir 2+1 şampiyonluk ben 2. Grup birinciliği.Hmm hmm efemm sadece iyi niyetimden yani yoksa rskiplerin sirrini ögrenmek icin sormuyorumbu Baltasar kardes nasil herzaman birinci oluyor hakkinda soylenenkere bskilirsa kilo vermede baya basarili . yok canim ne kıskanmasiii kim benn aaaa ne münasebetttt
ne sırrı kız yemiyor yemiyorHmm hmm efemm sadece iyi niyetimden yani yoksa rskiplerin sirrini ögrenmek icin sormuyorumbu Baltasar kardes nasil herzaman birinci oluyor hakkinda soylenenkere bskilirsa kilo vermede baya basarili . yok canim ne kıskanmasiii kim benn aaaa ne münasebetttt
Yaa gruba katilmadan önce mesajlarinizi okudum ya kesin baltasar birinci olur baltasar yine eser geçer tarzi seyler okudum burda da bsltasar hasta olmasa o birinci olur dediniz kizi öyle bir anlattiniz ki zaten nicki de viking savaşçisi gibiDaha ilk birinciliği bu ya bilir 2+1 şampiyonluk ben 2. Grup birinciliği.
Zaten başlayalı 3 hafta oldu ahshdhdh
Yemiyor muu hadi yaa yok canim ben başedemem nefsi kücük tok göz rakiplerle kronik pisboğazim benne sırrı kız yemiyor yemiyor
kıskanma nolur yeme senin de olur
Doğum kontrol hapının ödemini ne yapacağız?+500 gram ekle her vitaminde abshdhd
Baltasar çok düzenli gidiyorYemiyor muu hadi yaa yok canim ben başedemem nefsi kücük tok göz rakiplerle kronik pisboğazim ben
hadi canım hiç belli olmuyorYemiyor muu hadi yaa yok canim ben başedemem nefsi kücük tok göz rakiplerle kronik pisboğazim ben
Kesinlikle deniz gercek hayatta da çok iyi bir ikili olurdukhadi canım hiç belli olmuyorzaten pisboğazlar diyet gruplarında birbirlerini er ya da geç buluyorlar
bak bize
Ben ilk haftamda 3 ceza aldim bana da bir nazar boncugu koyBaltasar çok düzenli gidiyor
Neredeyse heralde hiç ceza almadı o derece
Vitaminler,doğum kontrol hapı vücuttaki suyu da tutuyor ödem yapıyor.Doğum kontrol hapının ödemini ne yapacağız?Her geçen gün biraz daha şişmiş hissediyorum, o kadar spor yapıyorum nereye gidiyor o sporlar demeye başlayacağım. Daha iki haftası var bitmeye. Acaba bitip de adet olunca bir anda poff diye sönüp ideal kiloma mı ulaşacağım?
Yediğim çok bir şey yok ama karnım şiş resmen. Ay ben kesin bu hafta da tartıda artı çıkacağım.Sinirim bozuluyor.
ödem atmak için sıvılar içebilirsin canımDoğum kontrol hapının ödemini ne yapacağız?Her geçen gün biraz daha şişmiş hissediyorum, o kadar spor yapıyorum nereye gidiyor o sporlar demeye başlayacağım. Daha iki haftası var bitmeye. Acaba bitip de adet olunca bir anda poff diye sönüp ideal kiloma mı ulaşacağım?
Yediğim çok bir şey yok ama karnım şiş resmen. Ay ben kesin bu hafta da tartıda artı çıkacağım.Sinirim bozuluyor.
off bi yerlere gider oranın nesi meşhursa yerdikKesinlikle deniz gercek hayatta da çok iyi bir ikili olurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?