Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Çok geçmiş olsun canım herkes grip oldu bu hafta acayip bir salgın var
Geçmiş olsun lady bu grip sürekli tekrarlıyor bende de öyle oldu.
Vitamin de başla istersen.
Burayı düşünme iyi ol yeter
Çok teşekkür ederim
Vitamin almak istemiyorum ya davul gibiyim zaten onların da ödemi gelse nefesim kesilir herhalde artık dualarla geçiricem inş

Hmm hmm efemm sadece iyi niyetimden yani yoksa rskiplerin sirrini ögrenmek icin sormuyorum bu Baltasar kardes nasil herzaman birinci oluyor hakkinda soylenenkere bskilirsa kilo vermede baya basarili . yok canim ne kıskanmasiii kim benn aaaa ne münasebetttt

Daha ilk birinciliği bu ya bilir 2+1 şampiyonluk ben 2. Grup birinciliği.
Zaten başlayalı 3 hafta oldu ahshdhdh

ne sırrı kız yemiyor yemiyor
kıskanma nolur yeme senin de olur

Daha ilk birinciliği bu ya bilir 2+1 şampiyonluk ben 2. Grup birinciliği.
Zaten başlayalı 3 hafta oldu ahshdhdh
Yaa gruba katilmadan önce mesajlarinizi okudum ya kesin baltasar birinci olur baltasar yine eser geçer tarzi seyler okudum burda da bsltasar hasta olmasa o birinci olur dediniz kizi öyle bir anlattiniz ki zaten nicki de viking savaşçisi gibi dedim herhal cok spor yapiyor ya da cok titiz sifir kacamak ilerliyor .Demek tehlikeli rakip sensin Cemoos şuban sana ellerimle gözlermi gosteriyorum yani gözüm üstunde hareketienseydim senin ve bilirkisinin

+500 gram ekle her vitaminde abshdhd
Doğum kontrol hapının ödemini ne yapacağız? Her geçen gün biraz daha şişmiş hissediyorum, o kadar spor yapıyorum nereye gidiyor o sporlar demeye başlayacağım. Daha iki haftası var bitmeye. Acaba bitip de adet olunca bir anda poff diye sönüp ideal kiloma mı ulaşacağım?
Yediğim çok bir şey yok ama karnım şiş resmen. Ay ben kesin bu hafta da tartıda artı çıkacağım. Sinirim bozuluyor.

Yemiyor muu hadi yaa yok canim ben başedemem nefsi kücük tok göz rakiplerle kronik pisboğazim ben
hadi canım hiç belli olmuyorzaten pisboğazlar diyet gruplarında birbirlerini er ya da geç buluyorlar
bak bize

Vitaminler,doğum kontrol hapı vücuttaki suyu da tutuyor ödem yapıyor.
Ama doğum kontrol hapini bir hafta bırakıyoruz ya o zaman o ödem gidiyor diye biliyorum ben arte.
Yürüyüş ve spor neyse de ben karın egzersizlerinin çok işe yaradığını duydum istersen bı dene.
Birde sıcak su torbası karın bölgesine koy,alt karin bölgesine derdim de şimdi yumurtalıklar için sakıncalı biraz üstten koy iyi gelir şişliğe.
Hafta içi soda iç.
Kiraz sapı iç hafta da bir kez.

ödem atmak için sıvılar içebilirsin canım
normal suyun yanında günde 1 litre ödem şutu iç mesela. tarçın elma vs ile yapılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…