• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Kurallarda detaylı yazar canım. Hamur işi kızartma tatlı. Diyette kaçınılması gereken ne varsa bunların adını yazmıyoruz. Şu an bunları yazarken kokusu geliyor mesela :confused:
Tamam canım bi kez daha bakayim ilk sayfaya okudum ama anlamamisim sanirim 😁

12 Ekim Persembe Menüm
4 kasik menemen
Peynir zeytin
Ismi lazim degil bir yiyecek😅bundan dolayi ceza alacagim misafire ayip olmasin diye aldim yani bir de tadina bakayim dedim çok övüldüsofrada😅
Sonra yine bir takim evlerden irak cıss yiyecekler 😅 Kizlar hiç sizi yormayayim diyet beslenmedim diyeyim kisaca ama sadece kahvaltida aksama dsngelerim insallaj

Aksam corba icecegim, salata vb

Su maskesef 1 litre bile degil
Spor yok
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

12 Ekim Persembe Menüm
4 kasik menemen
Peynir zeytin
Ismi lazim degil bir yiyecek😅bundan dolayi ceza alacagim misafire ayip olmasin diye aldim yani bir de tadina bakayim dedim çok övüldüsofrada😅
Sonra yine bir takim evlerden irak cıss yiyecekler 😅 Kizlar hiç sizi yormayayim diyet beslenmedim diyeyim kisaca ama sadece kahvaltida aksama dsngelerim insallaj

Aksam corba icecegim, salata vb

Su maskesef 1 litre bile degil
Spor yok
Cabuk kaptın ceza işini 😂

Cabuk kaptın ceza işini 😂
Geçen 10 bini adimi tamamlamaya calirken evin icinde saga sola kosturuyorum esim dediki leylak bir cay koy desem seninde elin car sende ayaktasin koyabilirsin degil mi diye bana atar ysparsin elin kizi seni evin icinde dört döndürdü acaba sirri nedir😅😅dedim bu grubu kaybetmemem lazim çıkıştan önceki son ışık 😅

Geçen 10 bini adimi tamamlamaya calirken evin icinde saga sola kosturuyorum esim dediki leylak bir cay koy desem seninde ekin car sende ayaktasin koyabilirsin degil m8 diye bana atar ysparsin elun kizi senibevin icinde dört döndürdü acaba sirri nedir😅😅dedim bu grubu kaybetmemem lazim çıkıştan önceki son ışık 😅
Yaaaa 😂😂😂😂

Cezamı çektim geldim buyrunuz Cemoos Cemoos

Eklentiler

• 20231012_211903.jpg
    20231012_211903.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 22
Ben bu işi çok sevdim haaa 😂
Eşine selamlar varsa içinde kalan bişey bı haber etsin ben onun yerine senin üzerinde uygularım cezaları 😁
Zevkten dört köşe olur 😅 yuruyus yapalim dediginde bdn hep miy miy ederdim

Kızlar canım dünyaları çekiyor ama asla yemiyorum.
Sabah
1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin közde biber 1 dilim ekmek
Ara 1 büyük fincan türk kahvesi
Ara küçük boy americano
Öğle 6 yk kuru fasulye 2 yk pilav salata
Ara 10 badem
Akşam 7 yk fasulye salata 4 yk yoğurt
Ara yarım elma 5 adet çubuk kraker
Su 2 ltyi geçti
Spor
Screenshot_20231012_212551_com.huawei.health_edit_133558099578577.jpg