Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Nasıl yaa kız akşam az olmamış mı doydun mu ya ekmek yada salata ekleseydin akşama. Çünkü salata da hem mideyi dolduruyor hemde baya tok tutuyor .
Afiyet olsun yoksa menü süper
Yok canim bu menü cok bile bana benki gecen hafta hic kilo verememisim dunde kacamak yapmışım pazartesiye kadar cezaliyim ben

Aynen cemosum yaptim bile yatmadan
Ceza degil ödül bu bana pazartesiye bomba gibiyiz insallah tam 46 dk yaptim eliptik dukan biramida ictim

Eklentiler

• 20231011_232205.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 24
30 geçeli oldu baya
Kız 17 yaşına girdi bugün
Erken evlendim erkenden doğurdum başka da olmadı
Allah bagislasin gercekten erken evlenmissin ben cok erken evlendim dogurdum sayilmaz ama benimde 15 yasinda bi ergenim var

Allah bagislasin gercekten erken evlenmissin ben cok erken evlendim dogurdum sayilmaz ama benimde 15 yasinda bi ergenim var
Yok yok ben baya erken evlendim ahdhdhd
En azından kızım olmuş napiyim
Ayy ergen deme duyacak tahammülüm kalmadı ama bu sene baya normalleşti inşallah senin ki de 1-2 seneye atlatır ergenligi

Yok yok ben baya erken evlendim ahdhdhd
En azından kızım olmuş napiyim
Ayy ergen deme duyacak tahammülüm kalmadı ama bu sene baya normalleşti inşallah senin ki de 1-2 seneye atlatır ergenligi
Takribi hangi senelerde normale donuyorlar
Bendede var bı 14 yaşında sağolsun dişimi sikmaktan dişlerimin hepsi ağrıyor hergun

Takribi hangi senelerde normale donuyorlar
Bendede var bı 14 yaşında sağolsun dişimi sikmaktan dişlerimin hepsi ağrıyor hergun
16 sinde normal oldu dağlara taşlara maşallah diyin de
12 den 16 ya perişan etti bu kız beni de bu sene iyiydi bakalım 17 de neler gorucez

Ayy kızlar her yerim kırılıyor sanki kemiklerim kırılmış hareket ettikçe çıtır diye ses geliyo
Yok böyle grip bir hafta oldu ya geç artık geç aman dikkat edin
Geçmiş olsun canım. 2 kişiden bir hasta gibi şu siralar ki bu sene kış çok çetin geçecek diyorlar rabbim sağlık versin ins.

Geçmiş olsun canım. 2 kişiden bir hasta gibi şu siralar ki bu sene kış çok çetin geçecek diyorlar rabbim sağlık versin ins.
Sagol canım
Ya ben okulda kaptım gibi çocukların hepsi bir gün mutlaka hasta
Hayır iyilesen birini de görmedim galiba bu kış böyle geçecek

16 sinde normal oldu dağlara taşlara maşallah diyin de
12 den 16 ya perişan etti bu kız beni de bu sene iyiydi bakalım 17 de neler gorucez
Aman sakinlessinler ins. Maşallah kızına da bol sevgi muhabbetiniz olsun ins.

Ya kızim beni düşmanı gibi görüyor yav. Ne desem mutlaka tersini diyor çoğu zaman dediğime geliyor ama hiç o değilde burnundan kıl aldırmıyor yavrucagim sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…