Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Hoşbuldum. Tam olarak başlayamadım diyete, bilmiyordum bildirim yapacağımı, yarından itibaren paylaşırım. Teşekkürler
Tamam şimdiden başla sen diyete hem adapte olmuş olursun
Sabah choya tartı fotosu boy ve hedef kilo söyle bende menü,su ve egzersizlere bakıyorum bol bol ekşi gör inşallah

Ben şimdi yarının yemeğini planlıyorum kızlar da ilk defa kabak salatası yapayım diyorum.
Yoğurtlu cevizli.
Daha önce yedim tabii de hiç kendim yaomadim
Bana bı güzel tarif atın be bir de yanına ne gider

şimdi bişe dicem yarın benim günüm var napcm ben Cemoos
Benim geçen ay ki günümde bende normal yedim ya ceza almadan hallettim
Haftaya da günün var onda da normal olur
Bak mesela geçen ay biber dolması vardı,cacık vardı,hamur işi,kurabiye birde tatlı vardı,salatalık domates birde turşu çay.
Kahvaltı yapmadım tek öğün yedim o gün.
Dolma,cacık, salatalık,domates,turşu yedim.
1 hamur bir kurabiye yedim 2 çatal tatlı aldım.
Aksama asla evde yemedim sende öyle yapabilirsin dengele işte.

Ben şimdi yarının yemeğini planlıyorum kızlar da ilk defa kabak salatası yapayım diyorum.
Yoğurtlu cevizli.
Daha önce yedim tabii de hiç kendim yaomadim
Bana bı güzel tarif atın be bir de yanına ne gider
Kabaklari soteliyoruz biz iyice suyu cikinca suzup yogurtla karistiriyoruz. Sonra uzerine yag yakip icine ceviz atiyoruz rengi azcik degisince kabagin uzerine dokyoruz mukemmel oluyor. Yanina bence protein guzel olur et yada tavuk sote

Kabaklari soteliyoruz biz iyice suyu cikinca suzup yogurtla karistiriyoruz. Sonra uzerine yag yakip icine ceviz atiyoruz rengi azcik degisince kabagin uzerine dokyoruz mukemmel oluyor. Yanina bence protein guzel olur et yada tavuk sote
Netten baktım kabakları rendeleyip iyice suyunu sıkın yazıyo.
Azıcık yağla soteleyin,soğuyunca süzme yoğurtla birleştirin
Üzerine yağ yakın ceviz diyor
Böyle dimi mantık.
Et tavuk şuan çok zor geliyo ama bı bakayım.

Bizim gün saati biraz değişik olacak saat 15.00 16 gibi buluşacaz akşam 7 8 e kadar oturucaz. Şimdi ben o saate kadar aç kalamam aç kalınca direk midem bulanıyor sabah yumurtamı peynirimi yerim 9 10 gibi. Günde de akşam öğünü mü yemiş olurum inşaAllah 2 öğün ile kapatmış olurum. Salata yerim bolca bakim menüde ne var onuda bilmiyorum da dengelemeye çalışırım inşaAllah.

Geçen yemekteyizde çiğ kabakla yapmışlardı onu, herkes çok beğenmişti. Nasıl yapılıyor bilmiyorum tabi. Eşim izlerken kulak misafiri oldum, kendisi kabak yemediği için eve kabak almayız pek. Dedim bir ara deneyelim bunu, olur dedi. İnternette vardır belki tarifi.

Aynen öyle yap
Sabah ekmeksiz kahvaltı yap.
Orada yediğini de dengeli ye akşam ohunu olsun.

Bı bakayım bizde pek kabak sevmiyoruz da sırf diyet olsun diye aldım bu hafta

Merhabalar Cemoos Chocolita
Dışarıdaydım, eve şimdi vardım. Mesajımı geç yazabildim.
Sabah kahvaltı yapmadım.
(12:30) Öğle yemeğinde,
*ezogelin çorba
*mantarlı et sote
*2 y.k. bulgur pilavı yedim.
Ara öğünde,
*Türk kahvesi içtim.
(18:30) Akşam yemeğinde,
*1 kare tost yedim.(az yağlı, 1 ince dilim Mihaliç peynirli)
*300 ml. ayran içtim.
**Su: 2,5 lt
**Egzersiz: 5542 adım
(Akşam dışarıda 55 dak. yürümüşüm.)
İyi akşamlar arkadaşlar.
Sevgiler.

Eklentiler

• 20231011_220729.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…