Geçmiş olsun canım kolay geçer inşallahKızlar sabah endoskobi yapilacak bana stresliyim inş bisey cikmaz bana dua edermisiniz
Susuz zor dururum ama yapacak bir şey yok dayanacagim
genellikle sabaha karşı ağzım çok kuruyor bide bana bisey yasak deniyor ya onu daha çok istiyorum geriliyorum bu gece çok susuycam anlasilanacliga alıştım onu geçtim
Geçmiş olsun canım. Çabucak ağrısız atlatırsın ins .Kızlar sabah endoskobi yapilacak bana stresliyim inş bisey cikmaz bana dua edermisiniz
genellikle sabaha karşı ağzım çok kuruyor bide bana bisey yasak deniyor ya onu daha çok istiyorum geriliyorum bu gece çok susuycam anlasilanacliga alıştım onu geçtim
Gecmis olsun insallah cabucak sen anlamadan biter ve sonucunda da hayirli seyler cikarYarın eve gelince müsait olunca yazarım buraya cocuklara kv bakacak esimle gidecegiz narkoz verilip yapılacak en korktuğum uyanamamak
Nasıl yaa kız akşam az olmamış mı doydun mu ya ekmek yada salata ekleseydin akşama. Çünkü salata da hem mideyi dolduruyor hemde baya tok tutuyor .Bende yazayım bugünkü menümü çünkü bu satten sonra yemem artık bişey.
zatenMinik Duduklu Tencere peşimde
sabah
filtre kahve
yeşil çay
öğle
yoğurt + 4 çilek + 1 kaşık gronola+ 1 ceviz karşım olarak yedim
ara
türk kahvesi
kayısı çayı
soyalı fıstık 4-5 adet
akşam
mercimek çorbası 1 kase
kavun 3 ince küçük dilim (kavun çok minikti)
45 dk eliptik yapıcam eve gidince foto atarım
1,5 su içtim yatana kadar 2,5 lt olur. birde dukan bira yapayım eve gidinceoh mis @Cemoos Chocolita
Geçmiş olsun canım. Hayırlısıyla git gel evineKızlar sabah endoskobi yapilacak bana stresliyim inş bisey cikmaz bana dua edermisiniz
Kahvenin yanında genelde kuruyemiş yada meyve yiyoruzKaçamak olayini biraz açar misin cemoss mesela kalori sinirini asmadan yenen seyler kacamak sayilir mi kahvenin yanina yenen 1 kucuk kurabiye ya da cikolata ya da aksam yemegindw yenen 3 kasik makarna kacsmak sayilmaz degil mi ?
Cok geçmiş olsun lotuscum inşallah sonuclarin temiz çıkar sağlıkla git gelKızlar sabah endoskobi yapilacak bana stresliyim inş bisey cikmaz bana dua edermisiniz
Cezalık bir durum yok ama menüye dikkat etsen iyi olur canımİyi aksamlarrr
11 Ekim Çarşamba
11.00
1 tane yağda yumurta
2 dlm ekmek
5 zeytin
1 dlm peynir
14.30
6 ksk bulgur pilavı
Salata
2 kornişon turşu
16.30
1 fincan Nescafe
18.00
2 servis kaşığı patates yemeği
1 dlm ekmek
Salata
Şu 2litre
30 dk LeslieCemoos Chocolita
Eki Görüntüle 3316213
Nescafe sürekli tuketmiyorum ama haklısın türk kahvesi en iyisi.Cezalık bir durum yok ama menüye dikkat etsen iyi olur canım
Mesela arada ki nescafe yerine türk kahvesi yada bir meyve,kurumeyve, kuruyemiş olabilir.
Akşam patates yemeğini ye yanına yoğurt,salata ekle ekmek yeme.
Onun yerine bir iki kaşık bulgur pilavı daha iyi olur.
Afiyet olsun canım. Ben akşamı ekmeksiz kapatirsam sanki ilerleyen saatlerde açlıktan olcekmisim gibi hissediyorum nedense11 Ekim carsamba menüm.
Sabah
3 ceviz
6-7 yağsız patates kızartması
Öğlen
Kahvaltı yaptık.
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam b.ekmegi
1 dilim beyaz peynir
Az domates salatalık
1 yeşil zeytin
Bir tatlı k.tahin pekmez
Çay
Arada bir mandalina
Akşam yemeği
Kremalı mantar çorbası 1 kase
2-3 mini biber dolması
Yoğurt
Az sonra çay icicem belki 1-2 ceviz yerim.
3 bin adım atmışım
Klasik ev işlerini yaptım
Şu 1.5 lt oldu 2 ye tamamlarım.
Bende ekmek bağımlısıyım ama diyete basladihim ilk haftadan sonra akşam ekmek yemeği bıraktımAfiyet olsun canım. Ben akşamı ekmeksiz kapatirsam sanki ilerleyen saatlerde açlıktan olcekmisim gibi hissediyorum nedense
Bizimkide ayni gece yatmadan sütle abur cubur yer kilo hep sabit boyuna göre normal cildircamEşim yarım beyaz ekmek
Bir kase mantar çorbası
4 tane en büyük biber dolması
Yoğurt yedi.
Az sonra çayla abur cubur da yer.
Gece de acıktım der yine biseyler bulur.
Yine de zayıflıyor adam ya sinir oldum bak yine
Ya benim yediğimin 3 te biri bile değil nasıl az kilo veriyorsunuz siz ..hen bu kadar yesem 45 kilo olurumBende yazayım bugünkü menümü çünkü bu satten sonra yemem artık bişey.
zatenMinik Duduklu Tencere peşimde
sabah
filtre kahve
yeşil çay
öğle
yoğurt + 4 çilek + 1 kaşık gronola+ 1 ceviz karşım olarak yedim
ara
türk kahvesi
kayısı çayı
soyalı fıstık 4-5 adet
akşam
mercimek çorbası 1 kase
kavun 3 ince küçük dilim (kavun çok minikti)
45 dk eliptik yapıcam eve gidince foto atarım
1,5 su içtim yatana kadar 2,5 lt olur. birde dukan bira yapayım eve gidinceoh mis @Cemoos Chocolita
Benimki gobeklendjBizimkide ayni gece yatmadan sütle abur cubur yer kilo hep sabit boyuna göre normal cildircam
Kizlar da yazmis opera kullan kesinlikele ben senelerdir operadan giriyorum sifir reklamKizlar kadinlar klubu sayfamda iç çamasiri reklsmlari gosteriliyor tsmsm biliyorum algoritmada reklsmlar aradigin seye gore çikiyor ama yuzde yuz eminim hic iç çamasiri aramadim bi ara pentiden pijama takimi bakmistim ondan mi bilmiyorum siz de de ayni reklamlar var mi ?hadi göstersin bizde kadiniz ama bazilari neredeyse afedersiniz yumurtaliklarini gösterecek o kadar yakin cekim reklam hiç görmedim reklami gormek istemiyorum gibi bi secenek de bulamadim
Hayirlisiyla gir cik insAllah canim guzel sonuclar al kesinlikle bana da yasak olunca tatlı geliyo hersey bende gece uyaninca illa bi yudum su icerim nedenseKızlar sabah endoskobi yapilacak bana stresliyim inş bisey cikmaz bana dua edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?