Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

kayısının diyarından yani hatırlatmak istemem canım ama büyük geçmiş olsun tekrarlanmasın inşallah.
bende BURSA
Prensescim şimdi pazartesi tartı dan cezanın ilk gününü yapmışsın.
Onu yazdım 2 gün daha var onu unutma tamam mı
hadi yaaa ben bigün sanıyordum cezayı ben şok ben iptal
o zaman ne yapıp edip 100 gr da olsa vermeliyim bu hafta
bu gruplarda yarışmayı bu yüzden seviyorum işte acayip motive edici oluyor kurallar kaçıcak yer yok
o zaman ben bu hafta komple elptik yapıp hergün atayım size foto canım çekeyim cezalarımı haftaya temiz başlayım

2 gün cezan kaldi

Ceza menü ve ödül listesini bilgisayarda guncelledim.
Hepinizin üzerinde gözüm var haberiniz olsun
Hadi bı kaçamak yapın da göreyim
Kaçamak olayini biraz açar misin cemoss mesela kalori sinirini asmadan yenen seyler kacamak sayilir mi kahvenin yanina yenen 1 kucuk kurabiye ya da cikolata ya da aksam yemegindw yenen 3 kasik makarna kacsmak sayilmaz degil mi ?

Kızlar sabah endoskobi yapilacak bana stresliyim inş bisey cikmaz bana dua edermisiniz
Susuz zor dururum ama yapacak bir şey yok dayanacagim
genellikle sabaha karşı ağzım çok kuruyor bide bana bisey yasak deniyor ya onu daha çok istiyorum geriliyorum bu gece çok susuycam anlasilanacliga alıştım onu geçtim

Bende yazayım bugünkü menümü çünkü bu satten sonra yemem artık bişey.
zaten Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. peşimde
sabah
filtre kahve
yeşil çay

öğle
yoğurt + 4 çilek + 1 kaşık gronola+ 1 ceviz karşım olarak yedim

ara
türk kahvesi
kayısı çayı
soyalı fıstık 4-5 adet

akşam
mercimek çorbası 1 kase
kavun 3 ince küçük dilim (kavun çok minikti)

45 dk eliptik yapıcam eve gidince foto atarım
1,5 su içtim yatana kadar 2,5 lt olur. birde dukan bira yapayım eve gidince oh mis @Cemoos Chocolita

çok geçmiş olsun dualrım seninle hayırlısı ile atlatırsın inşallah

Kolaylıkla geçer işlem umarım. Geçmiş olsun. ❤

Yarın eve gelince müsait olunca yazarım buraya cocuklara kv bakacak esimle gidecegiz narkoz verilip yapılacak en korktuğum uyanamamak
Hafif sedasyondur o. Korkmayın ondan hiç. Ben genel anesteziden uyanamayan biri olarak iki defa sedasyonla kürtaj oldum, çok rahat uyandım. Uyanamama tehlikesi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…