kayısının diyarından yaniEvet. Malatya.
hadi yaaa ben bigün sanıyordum cezayıPrensescim şimdi pazartesi tartı dan cezanın ilk gününü yapmışsın.
Onu yazdım 2 gün daha var onu unutma tamam mı
2 gün cezan kaldikayısının diyarından yanihatırlatmak istemem canım ama büyük geçmiş olsun tekrarlanmasın inşallah.
bende BURSA
hadi yaaa ben bigün sanıyordum cezayıben şok ben iptal
o zaman ne yapıp edip 100 gr da olsa vermeliyim bu hafta
bu gruplarda yarışmayı bu yüzden seviyorum işte acayip motive edici oluyor kurallar kaçıcak yer yok
o zaman ben bu hafta komple elptik yapıp hergün atayım size foto canım çekeyim cezalarımı haftaya temiz başlayım
Yaaa kilo verirsin işte daha ne istiyon
Ceza menü ve ödül listesini bilgisayarda guncelledim.
Hepinizin üzerinde gözüm var haberiniz olsun
Hadi bı kaçamak yapın da göreyim
Hastane işlerim vardı halen eve geçemedim ki
doğru diyosun burası son çıkış zaten buradada 55 in altına düşemezsem dahada bırakırım bu işleriYaaa kilo verirsin işte daha ne istiyon
Geçmiş olsun tamam sen hallet işlerini merak ettim sorayım dedimHastane işlerim vardı halen eve geçemedim ki
Çıkarsın bu çıkıştan merak etme az sabırdoğru diyosun burası son çıkış zaten buradada 55 in altına düşemezsem dahada bırakırım bu işleri
57-58 devamke
Kaçamak olayini biraz açar misin cemoss mesela kalori sinirini asmadan yenen seyler kacamak sayilir mi kahvenin yanina yenen 1 kucuk kurabiye ya da cikolata ya da aksam yemegindw yenen 3 kasik makarna kacsmak sayilmaz degil mi ?Ceza menü ve ödül listesini bilgisayarda guncelledim.
Hepinizin üzerinde gözüm var haberiniz olsun
Hadi bı kaçamak yapın da göreyim
çok geçmiş olsun dualrım seninle hayırlısı ile atlatırsın inşallahKızlar sabah endoskobi yapilacak bana stresliyim inş bisey cikmaz bana dua edermisiniz
Susuz zor dururum ama yapacak bir şey yok dayanacagim
genellikle sabaha karşı ağzım çok kuruyor bide bana bisey yasak deniyor ya onu daha çok istiyorum geriliyorum bu gece çok susuycam anlasilanacliga alıştım onu geçtim
ağzını hayra açYarın eve gelince müsait olunca yazarım buraya cocuklara kv bakacak esimle gidecegiz narkoz verilip yapılacak en korktuğum uyanamamak
Kolaylıkla geçer işlem umarım. Geçmiş olsun. ❤Kızlar sabah endoskobi yapilacak bana stresliyim inş bisey cikmaz bana dua edermisiniz
Susuz zor dururum ama yapacak bir şey yok dayanacagim
genellikle sabaha karşı ağzım çok kuruyor bide bana bisey yasak deniyor ya onu daha çok istiyorum geriliyorum bu gece çok susuycam anlasilanacliga alıştım onu geçtim
Hafif sedasyondur o. Korkmayın ondan hiç. Ben genel anesteziden uyanamayan biri olarak iki defa sedasyonla kürtaj oldum, çok rahat uyandım. Uyanamama tehlikesi yok.Yarın eve gelince müsait olunca yazarım buraya cocuklara kv bakacak esimle gidecegiz narkoz verilip yapılacak en korktuğum uyanamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?