Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Çoğunlukta menüyü unutuyorum etiket yapıyorsun ayıp etmiş hissediyorum ya
Çıkma gruptan supurgem . Menü yazmak için en olmadı telefona alarm kur. Ben bazen vaktim olsada unutuyorum. Senin vaktin yoktur çalışan biri olarak anlıyorum ama. En azından burda biraz daha sıkıyorsundur kendini. Kendimden biliyorum gruptan çıkarsan salarsin diye korkuyorum

Beninde eşim istiyor sunnet düğünü bide dedeleri
Esimin babasi 75yasinda benim babam 61 dugununu goremeyiz Sünnet düğünü yapin diyorlar annem ve kv çok istekli
18 aylik daha 3 aylıkken Sünnet ettirdik dugununude 2sene sonra olsun diyorum bakalım kısmet artik

Günaydın hanimlar
Dedigim gibi sabah 5.30 a kursamda saatimi 5.50 de kalktim eliptigimi yaptim 45 dk yapamadim çünkü hazirlanmam gerek ise gec kalirim. Ama olmaz derseniz aksam gelince sizin icin bi 30 dk daha yaparimhelal olsun size
Prensescim şimdi pazartesi tartı dan cezanın ilk gününü yapmışsın.
Onu yazdım 2 gün daha var onu unutma tamam mı

Bugün tek öğünle kapatcam. Biraz önce yapabildim kahvaltımı zaten. Hatta öğlen akşam yemeğimi

1 porsiyon tavuk şiş
Az bir parça lavaş
1 bardak ayran
Salata

Akşam kızıma balık yapcam ondan kalanı da ağzıma atarım muhtemelen

Su 1 litre içtim şu ana kadar. Yatana kadar 2 litre olur sanırım. Geçen haftaki cezamı da akşam atarım inşallah
Cemoos

Ne güzel yaa. Benim yeteneğim olsa giderim kursa falan. Ahsene el kadar sweat lere en az 100 lira veriyoruz
Çok pahalı gerçekten dün bir kumaş aldım 48 liraya bayağı yumuşak güzel bir penye tahmin ediyorum alt üst çıkar evde giymek için evde makina aldan kendi basina öğrenirsin swwett öğretici çok güzel hesaplar videolar var :))

Ay sanmıyorum aslında bazı şeylere el becerim var ama dikiş sanmıyorum yapamam heralde. Arkadaşım da geçen demişti 90 liraya kumaş almış annesi alt üst eşofman takımı gibi bişey dikmiş

Ay sanmıyorum aslında bazı şeylere el becerim var ama dikiş sanmıyorum yapamam heralde. Arkadaşım da geçen demişti 90 liraya kumaş almış annesi alt üst eşofman takımı gibi bişey dikmiş
Kız çok kolay ben geçen sene alt kesmeyi öğrendim ..bu yıl bugun ilk defa üst kestim :) başardığımi da düşünüyorum yarın kollarını falan kivircam bitmiş olacak :)) güzel olursa atarım :))

Bence alt diksen bile yeter henim oglanlar don dayanmıyor

Kizlar kadinlar klubu sayfamda iç çamasiri reklsmlari gosteriliyor tsmsm biliyorum algoritmada reklsmlar aradigin seye gore çikiyor ama yuzde yuz eminim hic iç çamasiri aramadim bi ara pentiden pijama takimi bakmistim ondan mi bilmiyorum siz de de ayni reklamlar var mi ?hadi göstersin bizde kadiniz ama bazilari neredeyse afedersiniz yumurtaliklarini gösterecek o kadar yakin cekim reklam hiç görmedim reklami gormek istemiyorum gibi bi secenek de bulamadim

Opera indir canım

Opera uygulaması indirdim buraya oradan giriyorum ben bir seneyi geçti sıfır reklam.
Aynii Google gibi.

Reklamsız seçenekler varmis ben kullanmadım ama reklamsız tarayıcı kullanabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…