- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Çıkma gruptan supurgem . Menü yazmak için en olmadı telefona alarm kur. Ben bazen vaktim olsada unutuyorum. Senin vaktin yoktur çalışan biri olarak anlıyorum ama. En azından burda biraz daha sıkıyorsundur kendini. Kendimden biliyorum gruptan çıkarsan salarsin diye korkuyorumÇoğunlukta menüyü unutuyorum etiket yapıyorsun ayıp etmiş hissediyorum ya
ooooo çok iddialı gördüm seniHadi bakalım kim çıkacak
Evet. Malatya.canım sen nerede yaşıyorsun deprem bölgesindemi? belki paylaşmışsındır ama ben görmemiş olabilirim
Ne güzel yaa. Benim yeteneğim olsa giderim kursa falan. Ahsene el kadar sweat lere en az 100 lira veriyoruzBen bugün 30 liralık kumaştan sweat çıkardım diye sevindim
Beninde eşim istiyor sunnet düğünü bide dedeleriYa ben yapmayacaktım aslında. Almanya'da oturan kaynim ısrar etti yap biz de gelelim diye. Masraflar benden diyor ama ben kimseden bir şey isteyemem öyle. Gerek yok sagol abi biz hallederiz dedim. O öyle diyor bakalım artık. Kültür merkezinin üst katında belediyenin düğün salonu var. Pastası fotoğrafcisi her şey dahil 4.000 e tutmuş arkadaşım. Orayı düşündüm ben
Prensescim şimdi pazartesi tartı dan cezanın ilk gününü yapmışsın.Günaydın hanimlar
Dedigim gibi sabah 5.30 a kursamda saatimi 5.50 de kalktim eliptigimi yaptim45 dk yapamadim çünkü hazirlanmam gerek ise gec kalirim. Ama olmaz derseniz aksam gelince sizin icin bi 30 dk daha yaparim helal olsun size
Leylakcim bu hafta cezan bitmiş hiç kalmamış tebriklerChocolita Cemoos
2.5 litre su
10317 adim ve bitmis tukrnm8s leylak evin icinde tavuk gibi döndüm durdum disarda yururken cok daha rahat oluyor evin icinde adim sayilari geri gidiyor sanki ☹Eki Görüntüle 3315864
Labelle hoşgeldin başladın dimi diyete menü egzersiz su bildirimlerini bekliyorum senden deTeşekkür ederim Çokolitam. Herkese bol eksiler. Bol bol hareket dilerim.
Ben hep iddialıyımooooo çok iddialı gördüm seniben bi iki gün geçsin ondan ortaya koyucam iddiamı
Çok pahalı gerçekten dün bir kumaş aldım 48 liraya bayağı yumuşak güzel bir penye tahmin ediyorum alt üst çıkar evde giymek içinNe güzel yaa. Benim yeteneğim olsa giderim kursa falan. Ahsene el kadar sweat lere en az 100 lira veriyoruz
Ay sanmıyorum aslında bazı şeylere el becerim var ama dikiş sanmıyorum yapamam heralde. Arkadaşım da geçen demişti 90 liraya kumaş almış annesi alt üst eşofman takımı gibi bişey dikmişÇok pahalı gerçekten dün bir kumaş aldım 48 liraya bayağı yumuşak güzel bir penye tahmin ediyorum alt üst çıkar evde giymek içinevde makina aldan kendi basina öğrenirsin swwett öğretici çok güzel hesaplar videolar var :))
Kız çok kolay ben geçen sene alt kesmeyi öğrendim ..bu yıl bugun ilk defa üst kestim :) başardığımi da düşünüyorum yarın kollarını falan kivircam bitmiş olacak :)) güzel olursa atarım :))Ay sanmıyorum aslında bazı şeylere el becerim var ama dikiş sanmıyorum yapamam heralde. Arkadaşım da geçen demişti 90 liraya kumaş almış annesi alt üst eşofman takımı gibi bişey dikmiş
Opera indir canımKizlar kadinlar klubu sayfamda iç çamasiri reklsmlari gosteriliyor tsmsm biliyorum algoritmada reklsmlar aradigin seye gore çikiyor ama yuzde yuz eminim hic iç çamasiri aramadim bi ara pentiden pijama takimi bakmistim ondan mi bilmiyorum siz de de ayni reklamlar var mi ?hadi göstersin bizde kadiniz ama bazilari neredeyse afedersiniz yumurtaliklarini gösterecek o kadar yakin cekim reklam hiç görmedim reklami gormek istemiyorum gibi bi secenek de bulamadim
Opera uygulaması indirdim buraya oradan giriyorum ben bir seneyi geçti sıfır reklam.Kizlar kadinlar klubu sayfamda iç çamasiri reklsmlari gosteriliyor tsmsm biliyorum algoritmada reklsmlar aradigin seye gore çikiyor ama yuzde yuz eminim hic iç çamasiri aramadim bi ara pentiden pijama takimi bakmistim ondan mi bilmiyorum siz de de ayni reklamlar var mi ?hadi göstersin bizde kadiniz ama bazilari neredeyse afedersiniz yumurtaliklarini gösterecek o kadar yakin cekim reklam hiç görmedim reklami gormek istemiyorum gibi bi secenek de bulamadim
Reklamsız seçenekler varmis ben kullanmadım ama reklamsız tarayıcı kullanabilirsin :)Kizlar kadinlar klubu sayfamda iç çamasiri reklsmlari gosteriliyor tsmsm biliyorum algoritmada reklsmlar aradigin seye gore çikiyor ama yuzde yuz eminim hic iç çamasiri aramadim bi ara pentiden pijama takimi bakmistim ondan mi bilmiyorum siz de de ayni reklamlar var mi ?hadi göstersin bizde kadiniz ama bazilari neredeyse afedersiniz yumurtaliklarini gösterecek o kadar yakin cekim reklam hiç görmedim reklami gormek istemiyorum gibi bi secenek de bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?