- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın kızlar
Bi kac sayfa okuyabildim
Kizxemi okula hazirliycam birazdan uyandirip
He fark yok o zaman canim bende türkiye yurt dışı sanip mi sordun bana anlayamadiydim7.31 burda bende çok fark var sandımturkiyedeyim
MaşAllah ❤Günaydın hanimlar
Dedigim gibi sabah 5.30 a kursamda saatimi 5.50 de kalktim eliptigimi yaptim45 dk yapamadim çünkü hazirlanmam gerek ise gec kalirim. Ama olmaz derseniz aksam gelince sizin icin bi 30 dk daha yaparim helal olsun size
Yurt dışında değilim öyle uykum kaçmıştıBerrfeelinda sen de mi baska bir kıtada yasiyorsun ?sen niye uyumadin daha aksamlari giriyorum topige ama herkes uykuda oldugu icin genelde en son mesaji yazarak çikiyorum
Yaaa alacak misim hadi hayirlisi bakalim ☺Sabahtan yollara düştüm kizceme gözlüğünü alıp gelip kahvaltımı yapacağım.Fit mutlu anne bacimm hoşgeldin. Resmen gruptasin ve listedesin
Hadi hayırlısı alıyım kullansın okulda göremiyorum diye söyleniyor yapacak bişey yokYaaa alacak misim hadi hayirlisi bakalim ☺
He kız hersey bi anda oldu aranizdayim artik
Yani tabi o kadar etkiliyorsa kullanacak mecburHadi hayırlısı alıyım kullansın okulda göremiyorum diye söyleniyor yapacak bişey yok
Hosgeldin canımYaaa alacak misim hadi hayirlisi bakalim ☺
He kız hersey bi anda oldu aranizdayim artik
Hoşbuldum canımHosgeldin canım
Ben karistirimisimGünaydın canım kolay gelsin
He fark yok o zaman canim bende türkiye yurt dışı sanip mi sordun bana anlayamadiydimBeyaz leylak yurt dışı ya takimda baska yurt dışi olan var mi bilmiyorum da
MaşAllah ❤
Paralel evren çok iyi benzetmeMesajina çok şasirdim cocolita senin bu saatte ayakta ne isin var çok dusunme cok dusunmek iyi degil bosver en cok o geceleyin uykumuzu kaciran seyler yaslandiriyor bizi ben de oyleyim en ufak birseyde uykum kacar o beynim gece yarisi harul hurul düşünce üretir yat dinlen degil mi? Yok illa kuracam kafamda milyon tane seysaat farki gerçekten zor mesela ailemle konusacam diye bir cok isim aksiyor bazen ortak zamani tutturmsk zor paralel evrende gibi hissediyorum bazen
Birbirimize iyi gelelimGünaydınnnnnnnbugün içimde bir heyecan var ama hiçbir sebebi yok. Her zamanki şeyleri yapicam işte kahvaltı, çocuğun kursu okulu. Niyeyse heyecanlı uyandım ama. Bu topik bence bana psikolojik olarak da iyi geldi. Kendimi kötü hissettigim bir dönemde açmıştım
Ben karistirimisimaf buyur bol eksiklerinizi neye borçlusunuz efendim anlatirmisiniz bizde borçlanalim
Ama bir yanım duygusal bugün ağlarım300kalori hakkımı kullanmaktan vazgeçtim
Onun yerine aldığım güzel sonucun hediyesi olarak uzun zamandır yıpranmış olan saçlarımı kestirdim
Uzun zamandır görüntümden hoşlanmadığım için kendime hiçbir şey almadım deneme kabinlerinde aynaya baktığımda olmak istediğim görüntü bu değildi eski güzel kıyafetlerim de artık bana olmuyordu
önceden aldıklarımı da eskittim
motivasyon olsun diye kendime pahalı bir markadan pantolon aldım
Zayıfken bile giymeye cesaret edemediğim güzel gecelik ve iç çamaşırı takımı aldım
Kendi kabuğumu kırmaya çalıştığım bir dönemdeyim
amacım sadece kilo vermek değil başarı duygusunu tatmak
Kusurlarımı da kabul edip maddi ve manevi en iyi halime ulaşmak
Ufak adımlarla her başarımda kendimi ödüllendirmeye karar verdim çünkü kendimi çok ihmal ettim
Ama burası bana çok iyi geldi öyle veya böyle belki çalışan belki çocuğuyla elinden geleni yapan sizlerden hemcinslerimden gurur duyuyorum biz hayatı güzelleştirerek mücadele veriyoruz
Günaydın artecimGünaydın kızlar. Sabah kahveleriniz afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?