Ya sanki takım ruhuna tam giremedik mi ne bana mı öyle geliyor o yüzden çok üstüne düşmedim belki bundan sonra daha heyecanlı olur takimlarYarın birinci olursan seçimini yap cabuk geciyo hakikatten ya
Aaa evett benimde dikkatimi çekti nerde bu kız gidem bakam mi evine
Tamam canım atayım. Direkt sana da atabilirler. Ben hani bir görsellerle ilan ediyorum ya onun için demiştimSende bana at fotolsri excelden liste yapicam ya
Kiz ben daha yeni yeni alıştım kimler var takimimdaAy yarın çok yoğun geçecek. Herkesin grubu değişecek kurayla yeniden belirlenecek kızlar. Evet yeni kuralhehehe
İki haftada bir gruplar yeniden belirlenecek.
1. Çikan kişinin karşı gruplardan birini grubuna alıp, kendi grubundan birini göndermesi zorunlu olacak. Yani tercihe kalmayacak artık. Alınmaca gücenmece yok. Ope seve göndeririz. Gittiği yerde küllerinden doğar arkadaş değil mi. Bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı diye adını yazarız tepelere
Ahsen hastaydı iyilesemedi demek yavrumAaa evett benimde dikkatimi çekti nerde bu kız gidem bakam mi evine
Yaaa tüh iyileşti sanmıştımAhsen hastaydı iyilesemedi demek yavrum
Atsinlar canım sana.Tamam canım atayım. Direkt sana da atabilirler. Ben hani bir görsellerle ilan ediyorum ya onun için demiştim
Tamam canım yine her şeyi toparlamamiz zaman alirAtsinlar canım sana.
Ben zaten geç gelirim yarın.
Ya bı carisya gidip gelmem lazım bakalım öğlen olsun da girerim zaten buraya haberlesiriz
Toplarız ya sabah ben ilk tartilsri alır girerim.Tamam canım yine her şeyi toparlamamiz zaman alir
Evet canım onu da kurallara eklemiştim. 2 hafta üst üste eksi gören kişilerin ödül hakkı varGeçen ladyndemisti motivasyon için ödül verelim diye.
Ona bi bakalim chocum.
2 hafta bitti kaç kilo verilmişse ona uygun ödül kullanılsın.
Dikkat
Hafta bitiminde 3 grup arasında en çok kiloyu veren grup 1. olup gruba en çok katkı sağlayan kişiler grubun yıldızı seçilecek.
Grubun yıldızı, karşı grupların yıldızları dışında seçtiği bir kişiyi grubuna dahil edip, yerine kendi grubundan birini gönderecek.
Yıldızlar, bir sonraki hafta 1. lik için savaşacak.
Kazanan gücünü gösterecek!
Çarşamba tartilip Perşembe buraya yazmissin.09 Ekim Pazartesi Tartı bildirimi
80.3
-200 gr
Menu yazmaya 6 ekimde basladim sanirim rmin degilim tarihler karisti 80.5 ti
Chocolita Cemoos
Eki Görüntüle 3314368
Kaçamak cezası yazıyorum succulent de önce bı kendine gel tartıl bakalım tartı nasıl bugünHerkese günaydın
Dün annemlerde kahvaltımı yaptım
Domates salatalık 1 ince dilim eski kaşar
Bi ince dilim peynir
4 5 siyah zeytin 3 yeşil zeytin
1 dilim beyaz ekmek
Kapya biberli yumurtadan 4 kaşık
Öğle yemeği yok
Akşamı söylemek istemiyorum yemek yemedim ama aşırı diyet dışı bişeye resmen saldırdım
Her türlü cezayı hakettim
Dün uzun bi yol geldim o yüzden adım sayım düşük kaldı
Akşam yürüyüşüne çıkabildim
1 buçuk litre su
Cemoos Chocolita
Eki Görüntüle 3314370
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?