• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Tarti fotosunu unutmusum

Eklentiler

• 20231008_074844.jpg
    20231008_074844.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 42
Hafta ici ne kadar dikkat ettiysem hafta sonu okadar edemedim sonucunuda tartida göremedim
Gecen hafta 57.15
Bu hafta 57.1
Sadece koruyabildim malesef
Cemoos Cemoos canim kazanmissindir muhtemelen simdiden tebrik ederim
Chocolita Chocolita
Çok üzüldüm ya bir haftalık emek 😔

Çok iyi lady bende ilaç kullanıyorum resmen sis yüzüm ellerim bacaklarim ama tartıda fark etti
Bu hafta zaten sen baya dikkat ettin 55 kilodan 2-3 kilo veremiyoruz bence çok iyi şuan kilon gidiyor 🥰
Sonuç benim için tatmin edici Cemoşum 💜 yapı olarak hızlı kilo veren biri değilim 25 kgden fazla verdim ve 3 senedir diyetteyim. Vücut alıştığı için diyetisyende bana senin için hedefimiz aylık 500 gram demişti. İstikrarlı olduğu sürece az çok benim için hiç önemli değil. Vesile olduğunuz için Cemoos Cemoos ve Chocolita Chocolita size çok teşekkür ederim canım kızlar

Baktım taşkınlık yok ama sen yine son güne böyle saçma yeme bak tartıda üzülürsün 🥺
Tartı bekliyorum bak ben attım hangimiz kazandık 💃
Uzuldum canim tartida
Bosa giden 1 hafta oldu
Ama gercekten bu benim drenc kilom hep burda takili kaliyorum yillardir
Daha ozel bisey yapmam gerek soyle 3-5 günlük detoks falan yoksa kiramiyorum
Ne kadar az yersem yiyim sadece koruyabiliyorum.

Sonuç benim için tatmin edici Cemoşum 💜 yapı olarak hızlı kilo veren biri değilim 25 kgden fazla verdim ve 3 senedir diyetteyim. Vücut alıştığı için diyetisyende bana senin için hedefimiz aylık 500 gram demişti. İstikrarlı olduğu sürece az çok benim için hiç önemli değil. Vesile olduğunuz için Cemoos Cemoos ve Chocolita Chocolita size çok teşekkür ederim canım kızlar
Bende senin istikrarlı olmanı çok seviyorum lady hep çok düzenli devam ediyorsun çok teşekkür ederim iyi ki yine birlikte devam ediyoruz 🌸

Uzuldum canim tartida
Bosa giden 1 hafta oldu
Ama gercekten bu benim drenc kilom hep burda takili kaliyorum yillardir
Daha ozel bisey yapmam gerek soyle 3-5 günlük detoks falan yoksa kiramiyorum
Ne kadar az yersem yiyim sadece koruyabiliyorum.
Bu hafta detoks yap biraz.
Birde kilo veremedihin için adım cezası var onu da yap bence etkili olur hareket ve detoks bu hafta kırarız inşallah 🙏

Günaydınlar herkese ben tahmin ettiğim gibi artıdayım regl olmama bir kaç gün kaldı hatta geçti bile ama geçen ayda geç kalmıştı farklı bi düzene geçti tarihleri anlamadım nedendir.. 😞 neyse tartı sonucumu atıyorum , geçen hafta 89,9 kg idim bu hafta ise 90,6 kg yani +700 gram… bence ödem bu kilo olamaz.

IMG_7088.jpeg

Günaydınlar herkese ben tahmin ettiğim gibi artıdayım regl olmama bir kaç gün kaldı hatta geçti bile ama geçen ayda geç kalmıştı farklı bi düzene geçti tarihleri anlamadım nedendir.. 😞 neyse tartı sonucumu atıyorum , geçen hafta 89,9 kg idim bu hafta ise 90,6 kg yani +700 gram… bence ödem bu kilo olamaz.

Eki Görüntüle 3314416
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita etiketi unutmuşum 🙏🏻

Back