E hoş geldin o zaman bizim nazi kampınaEminim bacim sen al beni rahle-i tedrisatina boynum kildan ince yaa
İnşallah benim gruba düşerE hoş geldin o zaman bizim nazi kampına
Ben regliyim davul gibiyim kesin + cikicam zaten kacti h.sonuAyyy bakalım birinci kim olacak.
Bilir bu hafta takım arkadaşı seçmedi ama yarın grup kuraları çekilecek bir kişiyi birinci seçecek çok heyecanlıyım
Bilir de öyle dedi baltasar birinci olur bak görürsünüzBen regliyim davul gibiyim kesin + cikicam zaten kacti h.sonu
SaplaaaaBilir de öyle dedi baltasar birinci olur bak görürsünüz
Yaa ne diyosunuz kizlar arayipta bulamadigim seyE hoş geldin o zaman bizim nazi kampına
Ayyy öyle deme birisi diskalifiye oldu da böyle sevine sevine geldi söve söve gittiYaa ne diyosunuz kizlar arayipta bulamadigim seyUcanSupurge bilir hep diyodum sadece sopayla yola geliyorum baska akillanmiyorum diye tam aradigim yer valla
Kan ve gözyaşından ilham alinarak hazırlandıYaa ne diyosunuz kizlar arayipta bulamadigim seyUcanSupurge bilir hep diyodum sadece sopayla yola geliyorum baska akillanmiyorum diye tam aradigim yer valla
Allah korusun insallah oyle bir duruma gelmem ama anladim kurallar cok kati ve esnetilmiyor bakalim simdi cok iddali da konusmayayim ama 2 yildir baslayip biraka biraka 17 kilo aldim artik olsun o kadar sertlik raziyimAyyy öyle deme birisi diskalifiye oldu da böyle sevine sevine geldi söve söve gitti
Ayyy heyecanlııı. Sana mı atalım direkt gruba mı
Sıkı tutarsan verirsin bak ben başlayalı 4 kilodan fazla verdim aslında benim için mucize.Allah korusun insallah oyle bir duruma gelmem ama anladim kurallar cok kati ve esnetilmiyor bakalim simdi cok iddali da konusmayayim ama 2 yildir baslayip biraka biraka 17 kilo aldim artik olsun o kadar sertlik raziyim
Bana özelden atın.Ayyy heyecanlııı. Sana mı atalım direkt gruba mı
Karnım gurul gurul
Nasil yani cemos ben mi secicemAyyy bakalım birinci kim olacak.
Bilir bu hafta takım arkadaşı seçmedi ama yarın grup kuraları çekilecek bir kişiyi birinci seçecek çok heyecanlıyım
Aminn inşallahSıkı tutarsan verirsin bak ben başlayalı 4 kilodan fazla verdim aslında benim için mucize.
Birde yani öyle ölümcül diyet falan değil yani
Bir de sporu yapabilirsek kışın tüm kilolar gitmiş olur.
Geçti artık sana dedim birinci oldun hrubuna birini seç birini yolla diye yapmadın.Nasil yani cemos ben mi secicem
Sende bana at fotolsri excelden liste yapicam ya
Kiz düşünüyodum daha ya ne çabuk bitti bir haftaGeçti artık sana dedim birinci oldun hrubuna birini seç birini yolla diye yapmadın.
Yarın birinci olan yapacak yine yapsın artık yeni grup kurucaz.
Yarın birinci olursan seçimini yap cabuk geciyo hakikatten yaKiz düşünüyodum daha ya ne çabuk bitti bir hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?