Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Merhaba , sabah kızına yaptığımdan küçük bir muzlu pankek, öğlen yemedim. Akşama tavuk şinitzel var yanında salata ve patates ile.

Bugün 5.3 k adım yaptım ama kızımla akşam bir saat boyunca jimnastık antrenmanımız vardı okulda. Onu kaldır zıplat sayılmaz mı ? Olmaz dersen onu uyutunca yapacağım artık 20 dk evde

Chocolita

Eklentiler

• IMG_2784.jpeg
    28,3 KB · Görüntüleme: 12
Ayağına sağlık canım ama cezayı not almamışım neyden gelmişti?
Canım oda olurdu ama ceza egzersizlerinde kanıt şartımız olduğu için sayılmaz. Akıllı saat olsaydı kanıtlanırdı. Adımı 6.000 Adıma tamamlamak gerekiyor. Aslında bu geceye kadar tamam olurdu

Son düzenleme:
Kilo Korumak
5.000 - 6.000 adım/gün
Günlük aktivitelerle mevcut kilonun korunması için yeterli.

Kilo Vermek (Yavaş ve Sağlıklı)
7.000 - 10.000 adım/gün
Orta düzey bir kalori açığı oluşturmak için uygun bir hedef. Düzenli yürüyüşlerle desteklenir.

Hızlı Kilo Vermek
10.000 -12.000 adım/gün
Daha yüksek kalori açığı yaratmak için yoğun bir yürüyüş programı. Tempolu yürüyüşle desteklenmesi önerilir.

Günlük 5.000 adımın etkisi:
Kilo koruma: 5.000 adım/gün temel hareketlilik düzeyi olarak kabul edilir.
Genellikle kilo korumaya yönelik bir hareketlilik düzeyidir. Ancak kilo vermek isteyen bir kişinin hedefi, kalori açığı yaratacak daha yüksek bir hareketlilik düzeyi (örneğin, 7.000+ adım) olmalıdır.

️ Bu bilgiler ışığında herkesin uyabileceği 6.000 adım kuralı yaptık. Ben böyle ney ne kadar kalori yakar kaç adım kaç dk sürer ne kadar kilo vermemizi sağlar araştırmayı severim. Sizinle de paylaşmış oldum

Son düzenleme:
5.7 de kaldım evde dolaşıp durmak istemedim dışarda da yağmur var neyse sürüne sürüne 20 dk oldu sonunda

Eklentiler

• IMG_2788.jpeg
    26,9 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_2787.jpeg
    153,5 KB · Görüntüleme: 10
@
Tartıyı geç attığım için galiba sildire bilirdim ama genede yapmak istedim. Zaten bu aralar çok hareketsizim

5.7 de kaldım evde dolaşıp durmak istemedim dışarda da yağmur var neyse sürüne sürüne 20 dk oldu sonunda
Adımı kabul ederdim canım 5.800 olmuş nerdeyse. 100-200 adım sorun değil. Ama egzersiz de yapmışsın tartına yarasın inşallah
@

Tartıyı geç attığım için galiba sildire bilirdim ama genede yapmak istedim. Zaten bu aralar çok hareketsizim
Ceza egzersizin yoktu ama hareket etmen çok iyi oldu gelgörcüm

Merhaba hanımlar menümü paylaşayım
Kahvaltıda üç dilim peynir ıkı tane zeytin bir yemek kaşığı kahvaltılık sos bolca yeşillik yedım
Ara öğün yok
Öğlen yemeği yemedim
Akşam yemeği olarak da ıkı dılım pizza bır bardak ayran içtim bugün pek fazla su içemedim
Sabah 15 dk leslı yaptım

Merhaba hanımlar unutmadan menü
Sabah : simit ama susamsız bira peynir
Öğlen minik kase müsli minik bir ev yapımı dereotulu pohaça
Akşam biraz ciğer ve kuskus

İyi akşamlar Hanımlar

Sabah
2 tane çırpılmış yumurta
2 dilim tahin hrlvası
3 dilim ekmek

Ara öğün
Biraz bisküvi

Akşam,
1 tabak pırasa
8-9 kaşık makarna
İki dilim börek

Su miktarı, 1.5lt
Adım, 5681 adım

Benim bugün diyetdışı olayım çok cezaya boynum kıldan incedir.
Chocolita Bonus

Adımı 6.000 tamamlayıp ekran görüntüsü at canım. Ama dışarı yürüyüşü veya leslie değilse bir fayda sağlamayacak. Yine de kural kuraldır adım tamamsa geçerlidir

Adımı 6.000 tamamlayıp ekran görüntüsü at canım. Ama dışarı yürüyüşü veya leslie değilse bir fayda sağlamayacak. Yine de kural kuraldır adım tamamsa geçerlidir
Biliyorum canım yarın bebişi dışarıya çıkartacağım zaten yürüyüşüde yaparım

Eklentiler

• 1000024105.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…