Ayağına sağlık canım ama cezayı not almamışım neyden gelmişti?Kızlar merhaba.
Menümü paylaşayım.
Sabah çeyrek pişi,peynir zeytin yumurta
Arada bişey yemedim.
Akşam saat 4de 2 yemek kaşığı makarna 3 tane çıtır tavuk ve salata.
Ceza adımımı da yaptım bu aradaChocolita
Canım oda olurdu ama ceza egzersizlerinde kanıt şartımız olduğu için sayılmaz. Akıllı saat olsaydı kanıtlanırdı. Adımı 6.000 Adıma tamamlamak gerekiyor. Aslında bu geceye kadar tamam olurduMerhaba , sabah kızına yaptığımdan küçük bir muzlu pankek, öğlen yemedim. Akşama tavuk şinitzel var yanında salata ve patates ile.
Bugün 5.3 k adım yaptım ama kızımla akşam bir saat boyunca jimnastık antrenmanımız vardı okulda. Onu kaldır zıplat sayılmaz mı ? Olmaz dersen onu uyutunca yapacağım artık 20 dk evde
Chocolita
5.7 de kaldımAyağına sağlık canım ama cezayı not almamışım neyden gelmişti?
Canım oda olurdu ama ceza egzersizlerinde kanıt şartımız olduğu için sayılmaz. Akıllı saat olsaydı kanıtlanırdı. Adımı 6.000 Adıma tamamlamak gerekiyor. Aslında bu geceye kadar tamam olurdu
Tartıyı geç attığım için galiba sildire bilirdim ama genede yapmak istedim. Zaten bu aralar çok hareketsizimAyağına sağlık canım ama cezayı not almamışım neyden gelmişti?
Canım oda olurdu ama ceza egzersizlerinde kanıt şartımız olduğu için sayılmaz. Akıllı saat olsaydı kanıtlanırdı. Adımı 6.000 Adıma tamamlamak gerekiyor. Aslında bu geceye kadar tamam olurdu
Adımı kabul ederdim canım 5.800 olmuş nerdeyse. 100-200 adım sorun değil. Ama egzersiz de yapmışsın tartına yarasın inşallah5.7 de kaldımevde dolaşıp durmak istemedim dışarda da yağmur var neyse sürüne sürüne 20 dk oldu sonunda
Ceza egzersizin yoktu ama hareket etmen çok iyi oldu gelgörcüm@
Tartıyı geç attığım için galiba sildire bilirdim ama genede yapmak istedim. Zaten bu aralar çok hareketsizim
Adımı 6.000 tamamlayıp ekran görüntüsü at canım. Ama dışarı yürüyüşü veya leslie değilse bir fayda sağlamayacak. Yine de kural kuraldır adım tamamsa geçerlidir
Biliyorum canım yarın bebişi dışarıya çıkartacağım zaten yürüyüşüde yaparımAdımı 6.000 tamamlayıp ekran görüntüsü at canım. Ama dışarı yürüyüşü veya leslie değilse bir fayda sağlamayacak. Yine de kural kuraldır adım tamamsa geçerlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?