Hoş geldin canımMerhaba hanımlaaar, geri döndümmm
Foruma ara ara giriyordum ama tam olarak hazır hissetmediğim için aranıza dönemedim. Şimdiyse hazır hissediyorum.
Yeni yıl benim için gayet iyi başladı inşallah böyle devam eder. Sizler de çok iyisinizdir umarım.
Yarın tartı günü ama ben bugün tartıldım yarın pek müsait olamam diye düşündüm. Hedefim 52 kg idi ama onu 53 yapabilir miyiz?
Tartı fotoğrafım da aşağıdaki gibi;
Eki Görüntüle 3538270
Chocolita
Bonus
Ay teşekkürler
Hoş geldin sweetim bugün tartı günümüz beklerimYarın dönüyorum artılarımlaneyse veririz yaaa eskisi gibi değilim şimdiye çoktan bırakmıştım bu halimi sevdim ne olursa olsun pes etmek yok
Yüzdeyi de alabilir miyim canımTatammmmm
Sonunda zinciri kırdıkSabit gelmedim şükürler olsun
200 gr vermişim
0,34 yüzde olarak da
Evet sonunda gerçekten benim tartımda da bir gariplik var ama bence önce 57.7 çıktım ben şokkk imkansız çünkü. Göbeğim falan baya gitti çünkü. Azıcık öne çektim tartıyı kıyafetimi çıkarttım yani üstündekiler 1 kg olamaz sonra böyle çıktı. 3-4 kere tartıldım kesin olduğuna inanmam için.Sonunda zinciri kırdıkeksi eksidir
Bu hafta biraz dikkatle sağlamasını alırız canım garanti olurEvet sonunda gerçekten benim tartımda da bir gariplik var ama bence önce 57.7 çıktım ben şokkk imkansız çünkü. Göbeğim falan baya gitti çünkü. Azıcık öne çektim tartıyı kıyafetimi çıkarttım yani üstündekiler 1 kg olamaz sonra böyle çıktı. 3-4 kere tartıldım kesin olduğuna inanmam için.
Bende senin sevinmene sevindim1 kilo almışım daha fazla düşünüyordum sevindim buna hem yol hem de şişkinlikte var. Haftaya çok güzel sonuç alırım umarım
Eki Görüntüle 3539029
Aynen canım bugün anneanneme gidicem bi de orada tartılıcam ama merak ettim çünkü fark olacak mıBu hafta biraz dikkatle sağlamasını alırız canım garanti olur
Canımın içiBende senin sevinmene sevindim
Tamamdir canim sıkıntılar feraha ciksin insallahSismaniye liste yıldızı olduğun için tartıyı özelden alıcam unutma canım. Dün yazamadım. Biraz sıkıntılı bir şeyler yaşıyorum. Bugünde annemde olacağım
Tartıları 3 den önce göndermeyi Unutmayalım. Döndüğümde güncellemeleri yapıcam️
Bu app hangisi canım1 kilo almışım daha fazla düşünüyordum sevindim buna hem yol hem de şişkinlikte var. Haftaya çok güzel sonuç alırım umarım
Eki Görüntüle 3539029
Kilo yüzdesi bulmaO hesap nasıldı kuzum boyum 160 cm bu arada ?Chocolita
Çok teşekkür ederim şimdi buldum ilk sayfadanKilo yüzdesi bulma
65 kilo biri 1,5 kilo vermişse;
1,5 ÷ 65 × 100 = 2,307
Kilosunun %2'sinden fazla vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?