Gunaydin hosgeldinGünaydınBende katılabilir miyim
OKOK adı ama benim tartının uygulaması buBu app hangisi canım
Tebrikler canimSelam canım bayanlar. Çok mutluyum. Hedef kilomun da altına düştüm çok şükür. Üstelik dün akşam adet oldum.
Hiç diyet yapamam gibime geliyordu taaaaki bu gruba gelene kadar. Çok iştahlıydım çünkü. Deli gibi yemek yemek istiyordum.
Şimdi bu kilomu korumaya çalışacağım. Sağlıklı besleneceğim. Sağlığım ve mutluluğum için
Zor olsada imkansız değil. Dilerim herkes önce sağlıklı olsun sonra istediği bedende
Haftaya düzelir inşallah canim sıkma canini
SüpersinGünaydınnnn
Güne çok güzel uyandım çünkü 2.1 kilo vermişimÜstelik diyete cumartesi bile başlamamıştım pazartesi başlamıştım yani sadece 5 günde maşallah oran olarakta 2.1/118.3x100=%1.77
Eki Görüntüle 3539033
Biraz izin almak ister misin canım? Yine konuşalım muhabbet edelim. Hazırım dediğinde devam edelim. Dersen ki şu an burada olmalıyım o zaman başka. Ama şu an diyete hazır hissetmiyor gibiysen kendine biraz zaman tanıyabilirsin demek istiyorum. Üzme kendini. Hepimiz zaman zaman yaşıyoruz.
Bayağı güzel bir eksi tebriklerGunaydinkilo bildirimim
Baslangic 81.5
Bugun 79.8
Ödem gitmiş haftaya bu kadar gitmez
Tabi, Boy ve hedef kilonuzu da alayımGünaydınBende katılabilir miyim
Tabi, Boy ve hedef kilonuzu da alayım
Canım sen bu egzersiz cezası aldığında regl miydin geçen haftaSelam kızlar
Yarın tartı ama ben 2 cezamı yapamadım 40 dk egzersiz 10 bin adımda kaldım. Bu hafta işlerim yoğundu evden destek oluyorum firmalara vakit olmadı hiç.
Sabah
2 wasa
Lor peynirli omlet
1 Çeri domates
1 salatalık yedim
Ara tapmadım
Aksam
yarım kase mercimek çorbası
Tursu(umarım ödem yapmaz 2-3 tane kucuk salatalık yedim)
Kurufasulye 3-4 kaşık
2 kaşık pilav
1 tane de baby patates yedim fırında zeytinyağlı
Bir de salata yedim biraz
Aslında ben de bu hafta biraz ayrılmak kafamı toplamak istiyorum. Hafta içinde tartı gününden önce ayrılmak istemedim yanlış anlaşılmamak için. Bu hafta biraz dinleneyim haftaya cumartesi inşallah yazarım buraya.Biraz izin almak ister misin canım? Yine konuşalım muhabbet edelim. Hazırım dediğinde devam edelim. Dersen ki şu an burada olmalıyım o zaman başka. Ama şu an diyete hazır hissetmiyor gibiysen kendine biraz zaman tanıyabilirsin demek istiyorum. Üzme kendini. Hepimiz zaman zaman yaşıyoruz.
Kurallar kısmında regl başlangıcıydı 3 gün egzersizi erteledik, şimdi bir 3 gün daha edecek. Egzersiz ve diyete hazır olman gerekir
Tamamdır canım görüşmek üzereAslında ben de bu hafta biraz ayrılmak kafamı toplamak istiyorum. Hafta içinde tartı gününden önce ayrılmak istemedim yanlış anlaşılmamak için. Bu hafta biraz dinleneyim haftaya cumartesi inşallah yazarım buraya.
Tartıda eksiyi gören herkesi canı gönülden tebrik ediyorumben de daha önce 20kg verdim yine verebilirim biliyorum buraya bomba gibi döneceğimden şüpheniz olmasın, görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?