Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Selam canım bayanlar. Çok mutluyum. Hedef kilomun da altına düştüm çok şükür. Üstelik dün akşam adet oldum.
Hiç diyet yapamam gibime geliyordu taaaaki bu gruba gelene kadar. Çok iştahlıydım çünkü. Deli gibi yemek yemek istiyordum.
Şimdi bu kilomu korumaya çalışacağım. Sağlıklı besleneceğim. Sağlığım ve mutluluğum için
Zor olsada imkansız değil. Dilerim herkes önce sağlıklı olsun sonra istediği bedende

Eklentiler

• IMG_3932.jpeg
    237,7 KB · Görüntüleme: 13
Tebrikler canim
Tartıda geçen haftaya göre 100 gram artıdayım Chocolita Bonus
Yüzdem +0,1046
(0,1*104,6÷100=0,1046)
Haftaya düzelir inşallah canim sıkma canini

Süpersin
Günaydın hanımlar
Geçen hafta:72
Bu hafta:73,85
Fark: +1,85kg
Hem regl hem de kontrolsüzlük motivasyonsuzluk artıyı getirdi. Biliyordum zaten ama canım çok sıkıldı
Chocolita
Bonus
Biraz izin almak ister misin canım? Yine konuşalım muhabbet edelim. Hazırım dediğinde devam edelim. Dersen ki şu an burada olmalıyım o zaman başka. Ama şu an diyete hazır hissetmiyor gibiysen kendine biraz zaman tanıyabilirsin demek istiyorum. Üzme kendini. Hepimiz zaman zaman yaşıyoruz.
Kurallar kısmında regl başlangıcıydı 3 gün egzersizi erteledik, şimdi bir 3 gün daha edecek. Egzersiz ve diyete hazır olman gerekir
Gunaydin kilo bildirimim
Baslangic 81.5
Bugun 79.8
Ödem gitmiş haftaya bu kadar gitmez
Bayağı güzel bir eksi tebrikler
Günaydın Bende katılabilir miyim
Tabi, Boy ve hedef kilonuzu da alayım

Dayanamadım arabadayken yazayım

18 Ocak Yıldızlar Ligi

Bu hafta geçen haftanın liste yıldızlarından Sismaniye ve G gelgor karşılaşmamız vardı
Ve şampiyonnnn alev ateş yüzdesiyle Sismaniye Oldu. -2.638

Tebrik ederim canım bu hafta beslenme egzersiz her şey çok güzeldi

2 gün dokunulmazlık hakkın var

2. miz G gelgor -1.300 yüzdeyle karşılaşmanın hakkını verdi çok güzel bir yüzde tebrik ederim canım. Çabana iradene sağlık

1 öğün ödülümüz var

Canım sen bu egzersiz cezası aldığında regl miydin geçen hafta

Bu hafta yüzdeler yıkılıyor herkes Yıldız aslında. Bende dahil olucam inşallah hep beraber hedefe koşalım
Arabada gelirken ilk sayfayı da güncelledim
2 + mız var bu hafta ohbb sweetgirlcandy
3 gün egzersizimiz var kızlar zaten biliyorsunuz 20 dk youtube görüntülü leslie/egzersiz veya 6.000 adım
sweetgirlcandy aylık sonuç + olduğu için 1 uyarı geldi 2. Uyarı oldu. Haftaya güzel bir yüzdeyle bunu sildirebilirsin

Moral bozmak yok. Bozup saldıkça daha da çok kilo alıyoruz bundan bir fayda göremedik. Zaman zaman hepimiz kilo aldık haftalarca sabit kaldığımız oldu, olabilir. Birbirimize destek olarak devam edeceğiz

Son düzenleme:
Elti adayının yanında hemde yemem olur mu zinhar olmaz

Aslında ben de bu hafta biraz ayrılmak kafamı toplamak istiyorum. Hafta içinde tartı gününden önce ayrılmak istemedim yanlış anlaşılmamak için. Bu hafta biraz dinleneyim haftaya cumartesi inşallah yazarım buraya.
Tartıda eksiyi gören herkesi canı gönülden tebrik ediyorum ben de daha önce 20kg verdim yine verebilirim biliyorum buraya bomba gibi döneceğimden şüpheniz olmasın, görüşmek üzere

Tamamdır canım görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…