Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

İnşallah 11 şubat her anlamda çok güzel bir dönüm noktası olur sizin için. Bu yıl güzel girin inşallah.

Burada hepimizin bir hikayesi var. Hepimiz bir noktada fiziksel duygusal imdat diyoruz. Çabamızı hafife alan insanlara nazaran bizimle aynı duyguları paylaşan, olayın sadece boğaz düşkünlüğü olmadığını bilen, yargılanmayacağımız bir ortamda bizden arkadaşlarla birlikte psikolojik mücadelemizi veriyoruz

Kocaman sarılıyorum delfim
Anlatmaya kalksam o kadar yorgunum ki bu konuda. Burayı açalı uzun zaman oldu. İrade göstermeye çalıştım, bir oldu bir olmadı. Hayatımın gidişatına göre bazen kolaydı bazen zor. Üstüne sağlık sorunları da eklendi. Ama emin olduğum bir şey var, oda diyet + egzersiz yaptığım zaman en sevdiğim şeyi yediğim zamankinden çok daha mutluydum. Azar azar vermek hiç problem değil. İçinde olmaktan mutluydum. Diyet bozulduğu zaman iyi hissetme yanılgısı salmanın verdiği his. Sigaranın verdiği tatmin gibi. Bu da öyle bir alışkanlık işte. Sıkılınca sigara yakmadık da bir paket abur cubur açtık. Ama ruha iyi gelmedi. Bir şeyleri iyileştirmedi
Yememek her zaman mutluluk verdi ki bilimsel kanıtı var. Her zaman şifa oldu.

Son düzenleme:
hello kızlar ancak gelebildim.
İş görüşmeleri falan yapıyorum, bi yandan da evdek destek oldugum firmalar var yogun geciyor bu haftam.

sabah kahvaltıda sütle yulaf yedim çilekli
oglen yok
aksam da 1 adet lahmacun yedim.

Su az içtim bugun 1 lt anca

İnsallah görürsün canım hedeflediğin kiloyu.
Güzel bir dönüm noktası olacak 11 Şubat insallah

Ben de seni sevgiyle kucaklıyorum Chocolita
Hepbirlikte daha güçlüyüz ve hedefimize ulaşmak konusunda daha azimliyiz.
Çok haklısın. Biz üzgünken sigara içmedik de kalorili yiyecekler tükettik.
Sağlık olsun. Biz önümüze umutla bakalım ve başaracağımıza inanalım her zaman.

Sabah : somonlu süzme peynirli tost
Öğlen bir kase sütlü müsli
Iki haslanmıs yumurta
Akşam tavuklu bulgur pilavı
Arada bir kaç parça ceviz .
Öğünlerim fazla çünkü uyuyamıyorum en fazla üç dört saat uyudugum

iyi aksamlar menum
Sabah 1 tost 1domates 1b kahve

Ara
1 kase üzümlü ve kayisili hoşaf

Aksam
1d ekmek arasi sandvic
2lt su

Eklentiler

• 1000011227.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…