Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Günaydın dün güncelleme atamadim cunku tüm gece uyaniktik. Baska Kitadan gecen hafta geldik ailecek hala ne gündüzümüz var ne de gecemiz. Uykusuzlukta yiyorum da Ben maalesef. Cumartesi gelmesin istiyorum

Sabah Kücük elmege peynirli sandövic, aksam tavuklz hazir dürüm . Bol kahve ve su

Günaydın herkese
Dünün menüsünü yazayım hemen
Sabah bol su ve türk kahvesi
Saat 15.00
1 kase mercimek çorbası, tavuk pilav, salata
1 muz, 2 mandalina
1,5 ltsu
Regl oldum dün, bu haftaki cezamın haftaya ertelenmesini istiyorum yapamayacağım
Chocolita
Bonus

Bugün egzersiz bekliyorum canım taşkınlık cezamız 6.000 adım veya 20 dk leslie/ egzersiz. Youtube ekran görüntüsüyle atıyoruz. Varsa akıllı saatle
Tamamdır

Merhaba Arkadaşlar,
Akşam değil, gün içerisinde ara öğünlerde meyve yediğiniz zaman, yanında yoğurt yerseniz daha iyiymiş. Meyvenin içerisindeki şeker miktarının dengelenmesini sağlıyor ve vücutta yağa dönüşmesini engelliyormuş.
Meyve yediğim zaman yoğurt da yiyeceğim bundan sonra.
Paylaşmak istedim sizlerle de.

1 gun spor yaptim squat falan vardi, iki gundur yururken bile aciyor yaw. Tekrar spor yapmak istiyorum ama korkuyorum simdi nasil edeyim o squatlari bu bacaklarla.ilk gun hic acimamisti atlattim sandim ama sonradan cikti acisi

Aa çok iyiymiş. Bende öyle yaparım.
Teşekkürler :)

1 gun spor yaptim squat falan vardi, iki gundur yururken bile aciyor yaw. Tekrar spor yapmak istiyorum ama korkuyorum simdi nasil edeyim o squatlari bu bacaklarla.ilk gun hic acimamisti atlattim sandim ama sonradan cikti acisi
Ara verme yapmaya devam et bence. Çünkü yaptıkça geçiyor.

Onu yavaş yavaş arttırmak lazım canım 10 squat yaptıysan ertesi gün 11 squat. O zaman çok yorucu olmaz
Bende katılabilir miyim bana kırbaçlı böyle bir grup lazım Haziran ayına kadar 80'den en azından 69'lara kadar düşebilirsem çok duacınız olurum
Hoş geldiniz tartı günümüz cumartesi. O gün tartı fotoğrafıyla başlayalım isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…