29 Kasım, Cuma günü menümü bugün biraz erken paylaşmıştım. Adımlarımı ve suyumu güncelleyeyimMerhabalar
Chocolita Bonus
29 Kasım, Cuma günü menüm:
Sabah:
*2 haşlanmış yumurta
*1 dilim beyaz peynir
*6 zeytin
*2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Ara:
*filtre kahve
Öğlen:
*3 ızgara köfte
*3 y.k. erişte
Ara:
*1 yerli muz
*1 kase yoğurt
*Türk kahvesi+1 kare
Akşam yemeğinde, 1 biftek ve salata yiyeceğim.(Akşam yemeğimi 19:00'da yemeyi ve sonrasında birşey yememeyi planlıyorum. Belki yemekten sonra yeşil çay içerim.)
Su:1,5 lt. Akşam 2 lt.ye tamamlarım.
Adımlarım: Şu an 2542 adımdayım. Bugün öğlearasında işyerimden çıkamadım.Gün sonunda güncellleyeyim.
Yarın tartıda herkese bol eksiler diliyorum.
Eki Görüntüle 3511917
Evet baktım şimdi ❤ ceza egzersizlerinde kanıt şartı var. Bazı adımların görselleri yoktu ama 3 gün lazımdı onları da buldum
Rabbim şifa versinİyim elhamdülillah dün lenf bezim alındı açık ameliyatla şükür evimdeyim hava soğuk oluncaya dikiş yerleri sızlıyor ama şükür başka sıkıntı yok
Helal olsun şu noktaya gelebilmen çok güzel gerçektenÇocuklar tam karşımda diyet dışı çıtır şeylerden yiyor hani var ya baharatlı, ketçaplı , peynir soğanlı falan ben var ya ölürdüm onun için ama ilk defa leş gibi kokuyorniye tiksindim ki ama benim için mükemmel oldu canım çekmiyor
Arkadaşlar gereken her şeyi söylemiş. Bende bol su önereyim, mükemmel bir iştah kapatıcı. Hiç canını sıkma. Bence bu süreci güzel yönetebilirsinTeşekkür ederim. Vallahi sinirlerim çok bozuldu ya dedim bu ne böyle 100 kilo olacağım
Tedavi sürecinde Egzersiz yapmanda bir sıkıntı var mı canımEki Görüntüle 3512066 Eki Görüntüle 3512067
Chocolita Bonus
Tüm menüm bu değil bugün ilaçların etkisiyle iştahım çok açıldı 1 paket bisküvi yedim
2 çatal peynir
2 yemek kaşığı reçel yedim
Evet canım su içmeye gayret ediyorum güzel önerileriniz için hepinize teşekkür ederimEvet baktım şimdi ❤ ceza egzersizlerinde kanıt şartı var. Bazı adımların görselleri yoktu ama 3 gün lazımdı onları da buldum
Rabbim şifa versin
Helal olsun şu noktaya gelebilmen çok güzel gerçekten
Arkadaşlar gereken her şeyi söylemiş. Bende bol su önereyim, mükemmel bir iştah kapatıcı. Hiç canını sıkma. Bence bu süreci güzel yönetebilirsin
Tedavi sürecinde Egzersiz yapmanda bir sıkıntı var mı canım
Bu tartılarda su kas oranı ölçülmüyormu ?bi bakarsan su oranın artmışdır ödemdir bu artılar zaten 1 kaçamakla kilo alınmazkiGünaydın
Geçen haftaki kilom: 58.35
Bu haftaki kilom : 58.75
Kilo verme oranı: +%0.685
Maalesef 400 gram almışım görünüyor halbuki hafta içinde 57.5 olmuştum. Şimdi niye böyle oldu anlamadım sadece bir kere kaçamak yapmıştım.
Eki Görüntüle 3512141
Aslında hepsinde fotoğraf ekledim zannediyorum belki gözden kaçmıştır, uğraştırdıysam kusura bakma lütfenEvet baktım şimdi ❤ ceza egzersizlerinde kanıt şartı var. Bazı adımların görselleri yoktu ama 3 gün lazımdı onları da buldum
Rabbim şifa versin
Helal olsun şu noktaya gelebilmen çok güzel gerçekten
Arkadaşlar gereken her şeyi söylemiş. Bende bol su önereyim, mükemmel bir iştah kapatıcı. Hiç canını sıkma. Bence bu süreci güzel yönetebilirsin
Tedavi sürecinde Egzersiz yapmanda bir sıkıntı var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?