- 22 Haziran 2020
- 361
- 2.110
Bozma moralini yaBiraz kızdım kendime bir geri 1ileri gidip geliyorum neden ya neden tutamıyorum kendimi cocuklar atistirirken bak yemek yaparken bak bunlari yaparken bile düzen gidiyor
Diyetisyen ara öğün haricinde hiç bir şey yeme gereksiz yere insülin hormonunu çalıştırıp bozuyorsun demisti
SabahDün akşam bakamadım
Sismaniye
Pembe Lotus
@ohbb
cuma menüleriniz yok
ekşileme turşu gibi bir şey mi ödem yapmazsa çok güzel
Dengelenmiş güzel menü
KAhvaltısız olduğun içib pilavın yanındaki ekmeği ona sayalım bu haftaki menülerde inşallah pilav makarna varsa ekmek yok ekmek varsa pilav makarna yok
Geç ve çok az kahvaltı yapmışsın swet 10 yaşındaki kızım bile daha çok zeytin yiyor dolu dolu yeseydin tek öğün idare ederdi seni.
Suyu içiyo musun yine yazmamışsın ama
Aslında miktar olarak çok değiller de 3 lü karbonhidrat kombinasyonu olmuş inş artı gelmezsin.
Hamur kızartması diyet dışına giriyor bugün 6000 adım cezanı yapmayı unutma
Günü atıştırma gibi geçirmişsin yemek arası olmuyor mu?
Maşallah aslı
Kurstaydım canım el sanatları kursuna gidiyorum arada o gün öyle geciyo aksam da kahvaltı yapmak istedik eşim tam bı kızartma aşığı sürekli olsa yerDün akşam bakamadım
Sismaniye
Pembe Lotus
@ohbb
cuma menüleriniz yok
ekşileme turşu gibi bir şey mi ödem yapmazsa çok güzel
Dengelenmiş güzel menü
KAhvaltısız olduğun içib pilavın yanındaki ekmeği ona sayalım bu haftaki menülerde inşallah pilav makarna varsa ekmek yok ekmek varsa pilav makarna yok
Geç ve çok az kahvaltı yapmışsın swet 10 yaşındaki kızım bile daha çok zeytin yiyor dolu dolu yeseydin tek öğün idare ederdi seni.
Suyu içiyo musun yine yazmamışsın ama
Aslında miktar olarak çok değiller de 3 lü karbonhidrat kombinasyonu olmuş inş artı gelmezsin.
Hamur kızartması diyet dışına giriyor bugün 6000 adım cezanı yapmayı unutma
Günü atıştırma gibi geçirmişsin yemek arası olmuyor mu?
Maşallah aslı
Ben de kaç gündür senin yazmadığını yazmayı unutuyorumDünkü menümü yazmamıştım onu yazayım öncelikle;
Bonus bonuscum adım yerine alternatif bişi var mı baska spor vs. cunku bugun vakit olmayabilir bana adım için
tamam canım leslie yaparım teşekkür ettimAdıma mazereti olan arkadaşların gösterebileceği kanıtlar,
20-30 dk leslie, kardiyo egzersizi
Tartın nasıl acabatamam canım leslie yaparım teşekkür ettim
Annemin tartinin pili yok evdeki pili getirdim keşke tartıyı da getirseydimFarkediyor normalde ya tartının yeri bile değişince farkeder ki başka tartı mutlaka