Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Ekmek pek yememeye çalışıyorum başlayınca bazen duramıyorum. Evet akşam çok acıktım 🙈 mesela yoğurda chia katsam olur demi. Bir de çorba ekleyim mi duruma göre akşam yemeğine

Çorba da ekmek değişimine giriyor olur tabi.
Ya da sebzeye o an et tavuk yoksa yumurta katabilirsin.

Oldu da böyle yedin son bi ara öğün olur belki amaç sapıtmadan gözü de doyurmak.

Sakin ol yiyecek geliyor mesajı vermek.
Yiyecek gelmiyor hiç gelmeyecek düşüncesi diyet bozduruyor

Ozaman yeniden eski günlerdeki gibi motive olalım şu an yine giydim spor ayakkabılarımı yürüyüş bandına gidiyorum şimdiden içim kıpır kıpır…
Psikolojik sorun mu oda nee??
Hayat bir sahne bizlerde oyuncuyuz sadece.herşey de insanlar için..anı yaşayalım..
Bu süreçte hem annemi hem babamı kaybettim ama zaman herşeyin ilacı..kalbimizdeki yara izleriyle yolumuza devam ediyoruz.hayat zor güçlü olmak lazım..ama önceee canım kendim deyip yeniden gücümü toplamaya geliyorum…

Başın sağolsun görmüştüm kayıplarını.

Ben de annemi kaybettim covidden ahu canımızdan koptu gitti annem 4 sene oldu.
O günkü bonus değilim ben de.

Bana da gaz olur inşallah her şeyi biliyorum takımlardan eski diyetlerden çok şey öğrendim ne yapacağımı biliyorum da bir adım atmak kalıyor geriye.

MÜbarek gün hayırlı olsun başlangıcın inşallah 🤲🏻 çok sevindim senin adına.

İlk mesajı oku bir miktar kurallarımız var cezalarımız var bi göz gezdir bakalım

Sadece 30 kilo vermedim gittim bide karın germe ve meme protez meme dikleştirme ameliyatları oldum belden yapılan lipolar yüzünden kocaman totom oldu.ameliyattan sonra spor yapamazsın bir ay dediler.bırakış o bırakış..67 ile 2021 nisanda bi bıraktıysam 2025 oldu 85 kilo oldum

Ah işte geçen zaman geçti oldu bi kere.

Demek kaportayı düzelttin maşallah :KK30:

Ay hadi inşallaaah..akşam erken yemeyi başarabilirim gibi..başka kurallar var m

İlk sayfada ilk mesajı oku sen ben yine kopyalayayım.

Ceza olmayınca salan çok olduğu için cezayı gerekli görüyor
Chocolita Chocolita herkes de böyle istiyor zaten

Diyeti bozacak şekilde sağlıksız beslenmenin 6.000 adım cezası vardır
❗ Taşkınlık, diyet dışı cezası hafta içinde 2 kere alınıp, 2. taşkınlıkta 10.000 adım atılır. 24 saat içinde tamamlanır.
❗ Ceza egzersizlerinde kanıt şarttır

❗ Tartı günü hiç kilo verememiş arkadaşlar o hafta içinde 3 gün 6.000 adım atıp, tarih ve saatinde yer aldığı ekran görüntüsü gönderir (Regl haftasında olanlar hariç)
❗Ay sonunda 70+ kilo olan arkadaşlardan 1.5 kilo, 70- kilo olan arkadaşlardan 1 kilo vermesi beklenir. Sınırın altında kalanlar 3 gün 10.000 adım atıp ekran görüntüsü atar
❗Ay sonunda hiç kilo vermemiş arkadaşlara 1 uyarı verilir.
❗️3. Uyarı diskalifiyedir.
🔴 Haşimato, insülin direnci vb. kilo vermeye engel rahatsızlığı olan arkadaşlardan -800 gram beklenir
🔴 Adıma mazereti olan arkadaşların gösterebileceği kanıtlar,
🔸 20-30 dk leslie, kardiyo egzersizi

Seninde başın sağolsun kuzum…kanatsız uçma yolculuğuna sende katıldın demek..:KK43:
Ama işte hayat devam ediyor…
Şimdi senden de bi ricam var..ben buraya yazmayı unutursam bana mesaj atarmısın ? :*
Başın sağolsun görmüştüm kayıplarını.

Ben de annemi kaybettim covidden ahu canımızdan koptu gitti annem 4 sene oldu.
O günkü bonus değilim ben de.

Bana da gaz olur inşallah her şeyi biliyorum takımlardan eski diyetlerden çok şey öğrendim ne yapacağımı biliyorum da bir adım atmak kalıyor geriye.

MÜbarek gün hayırlı olsun başlangıcın inşallah 🤲🏻 çok sevindim senin adına.

İlk mesajı oku bir miktar kurallarımız var cezalarımız var bi göz gezdir bakalım

Nasıl katılabilirim ?
Merhaba 🌸 Cumartesi sabah tartı fotoğrafıyla katılabilirsiniz
Selamlar herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar 😍🌸

Nasılsınız baya oldu gelemedim 🫠
Kilo durumum 76.8 e geldim dün şükür 😍
Bi doktorun tavsiyesine uydum bu hafta muhtemel uzun bi süre böyle devam edecek yani inşallah 😍
Saat 16 dan önce yeme işini bitirmek bazı günler bunu 15 e çekebilirsiniz dedi size de o videoyu göndermek isterim 🥰
Selamlar gönülcüm 🤗 çok sevindim
Gerçekten mantıklı. 3 den 4 den sonra yememek uzun süre açlık oluyor. Aralıklı oruç işte bir nevi. Hedefe koşuyorsun ❤️
Günaydın arkadaşlar.Ben Ahu..2016 da cuma yarışmaları ile 30 kilo veren ben yeniden çareler aramaktayım.Aklıma bura geldi.Bana çok iyi geliyodu.Hala böyle etkinlikler devam ediyomu diye son yazılan mesajlardan burayı buldum..Bana bi yol gösteren olur mu?şu an yine 85 kiloyum da🥹
Günaydın hoş geldin ahu 🤎 şu an aynı kilodayız. Yıllardır 80 - 85 arası mekik dokuyorum. Bir dönem 25 kilo vermiştim bende. Bonusunda dediği gibi yapacak olduğumuz şey kendimizi hatırlama, hatırlatma. Zamanlama da iyi oldu yarın tartı günümüz
Sadece 30 kilo vermedim gittim bide karın germe ve meme protez meme dikleştirme ameliyatları oldumbelden yapılan lipolar yüzünden kocaman totom oldu.ameliyattan sonra spor yapamazsın bir ay dediler.bırakış o bırakış..67 ile 2021 nisanda bi bıraktıysam 2025 oldu 85 kilo oldum
Bununla ilgili bir şey sormak istiyorum çok konumuzla ilgisi yok ama o ameliyatlardan sonra kilo alınca sorun yaşadın mı?
Benimde hayalim çünkü karın germe ameliyatı olmak. Dün bununla ilgili çok kötü bir haber görmüş olsam da 😖

Seninde başın sağolsun kuzum…kanatsız uçma yolculuğuna sende katıldın demek..:KK43:
Şimdi senden de bi ricam var..ben buraya yazmayı unutursam bana mesaj atarmısın ? :*
Başın sağolsun hem anne hem baba 😞 Mekanları cennet olsun

Bugün yeniden hayata dönmen bir şeyler yapmak istemen de ayrı güzel. Yaralarla devam ediyoruz dediğin gibi. Birlikte hallederiz inşallah.
Biz burada çok düşüp kalktık. Şeffaf olmak asıl mesele. Bir hedef halkasının içinde kalmak

Tabiki etiket yaparız menüyü yazmayanlara yapıyoruz zaten

Dün yediğim kuruyemiş yüzünden tansiyonum 18 oldu. Çok kötü bir gece geçirdim. Ben bu ölçüde yediğim zaman hiç böyle olmazdım. Gerçekten az yedim. Kilo yapıyor bunu. Eski sağlığım yok malesef. Sen artık burada durmak zorundasın diyor. Hamur işinde de geçerli. Bu sinyalleri takmadığım sürece bir hasar bırakıp gidecek

Dün yediğim kuruyemiş yüzünden tansiyonum 18 oldu. Çok kötü bir gece geçirdim. Ben bu ölçüde yediğim zaman hiç böyle olmazdım. Gerçekten az yedim. Kilo yapıyor bunu. Eski sağlığım yok malesef. Sen artık burada durmak zorundasın diyor. Hamur işinde de geçerli. Bu sinyalleri takmadığım sürece bir hasar bırakıp gidecek

Bugün hafif beslen lütfen.
Çiğ yemişlere geç bir müddet

Dün tüm gün diyet dışı oldu maalesef. Baya bir toplantım vardı ve ev sahibi kısmındaydım yani mecburen milletle beraber yedim de yedim. 😓 Detay hiç vermek istemiyorum ama kahvaltı bile yazmaya uygun değil 🥺

Dün sadece 6581 adım attım, inşallah yarın geçen haftaki kilomun üstüne çıkmış olmam.
Bugün çok fazla şey yemeyeceğim ve bir sürü yürüyeceğim hatta koşacağım.

X