Ekmek pek yememeye çalışıyorum başlayınca bazen duramıyorum. Evet akşam çok acıktımmesela yoğurda chia katsam olur demi. Bir de çorba ekleyim mi duruma göre akşam yemeğine
Ozaman yeniden eski günlerdeki gibi motive olalım şu an yine giydim spor ayakkabılarımı yürüyüş bandına gidiyorum şimdiden içim kıpır kıpır…
Psikolojik sorun mu oda nee??
Hayat bir sahne bizlerde oyuncuyuz sadece.herşey de insanlar için..anı yaşayalım..
Bu süreçte hem annemi hem babamı kaybettim ama zaman herşeyin ilacı..kalbimizdeki yara izleriyle yolumuza devam ediyoruz.hayat zor güçlü olmak lazım..ama önceee canım kendim deyip yeniden gücümü toplamaya geliyorum…
Sadece 30 kilo vermedim gittim bide karın germe ve meme protez meme dikleştirme ameliyatları oldum belden yapılan lipolar yüzünden kocaman totom oldu.ameliyattan sonra spor yapamazsın bir ay dediler.bırakış o bırakış..67 ile 2021 nisanda bi bıraktıysam 2025 oldu 85 kilo oldum
Ay hadi inşallaaah..akşam erken yemeyi başarabilirim gibi..başka kurallar var m
Alıntı yapmayı da unutmuşum öğreneceğim yenidenHoşgeldin maşallah 30 kiloyu vermeyi başarmışsın yine başarırız inşallah
Olay şu
Akşam yemeğini erken yiyoruz
Ah işte geçen zaman geçti oldu bi kere.
Demek kaportayı düzelttin maşallah
Başın sağolsun görmüştüm kayıplarını.
Ben de annemi kaybettim covidden ahu canımızdan koptu gitti annem 4 sene oldu.
O günkü bonus değilim ben de.
Bana da gaz olur inşallah her şeyi biliyorum takımlardan eski diyetlerden çok şey öğrendim ne yapacağımı biliyorum da bir adım atmak kalıyor geriye.
MÜbarek gün hayırlı olsun başlangıcın inşallahçok sevindim senin adına.
İlk mesajı oku bir miktar kurallarımız var cezalarımız var bi göz gezdir bakalım
MerhabaNasıl katılabilirim ?
Selamlar gönülcümSelamlar herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Nasılsınız baya oldu gelemedim
Kilo durumum 76.8 e geldim dün şükür
Bi doktorun tavsiyesine uydum bu hafta muhtemel uzun bi süre böyle devam edecek yani inşallah
Saat 16 dan önce yeme işini bitirmek bazı günler bunu 15 e çekebilirsiniz dedi size de o videoyu göndermek isterim
Günaydın hoş geldin ahuGünaydın arkadaşlar.Ben Ahu..2016 da cuma yarışmaları ile 30 kilo veren ben yeniden çareler aramaktayım.Aklıma bura geldi.Bana çok iyi geliyodu.Hala böyle etkinlikler devam ediyomu diye son yazılan mesajlardan burayı buldum..Bana bi yol gösteren olur mu?şu an yine 85 kiloyum da
Bununla ilgili bir şey sormak istiyorum çok konumuzla ilgisi yok ama o ameliyatlardan sonra kilo alınca sorun yaşadın mı?Sadece 30 kilo vermedim gittim bide karın germe ve meme protez meme dikleştirme ameliyatları oldumbelden yapılan lipolar yüzünden kocaman totom oldu.ameliyattan sonra spor yapamazsın bir ay dediler.bırakış o bırakış..67 ile 2021 nisanda bi bıraktıysam 2025 oldu 85 kilo oldum
Başın sağolsun hem anne hem babaSeninde başın sağolsun kuzum…kanatsız uçma yolculuğuna sende katıldın demek..
Ama işte hayat devam ediyor…
Şimdi senden de bi ricam var..ben buraya yazmayı unutursam bana mesaj atarmısın ? :*
Seninde başın sağolsun kuzum…kanatsız uçma yolculuğuna sende katıldın demek..
Ama işte hayat devam ediyor…
Şimdi senden de bi ricam var..ben buraya yazmayı unutursam bana mesaj atarmısın ? :*
+ menüyü akşam tek seferde yazıyoruz. Gece yarısından sonra uyuyakalmadıkça etiket yapıyoruzTabiki etiket yaparız menüyü yazmayanlara yapıyoruz zaten
Dün yediğim kuruyemiş yüzünden tansiyonum 18 oldu. Çok kötü bir gece geçirdim. Ben bu ölçüde yediğim zaman hiç böyle olmazdım. Gerçekten az yedim. Kilo yapıyor bunu. Eski sağlığım yok malesef. Sen artık burada durmak zorundasın diyor. Hamur işinde de geçerli. Bu sinyalleri takmadığım sürece bir hasar bırakıp gidecek
Hafif beslenicem. Ya tam yulafı sevdim derken Karatay onu da yemeyin mi demiş ne demiş. İşlenmiş ürünmüşBugün hafif beslen lütfen.
Çiğ yemişlere geç bir müddet
gidelimkaptan 19 Aralık menün yok