Sağolasın canım.Afiyet olsun delfimben şu an maydanozlu limonlu su içiyorum
ay evet ya valla bu sene bende cok bunaldım bundan. Arkadaslarım bulusmak istiyor gitmek istemiyorum mesela ısrarla ben gelene kadar bulusmuyorlardı falan. bazen insan bomboş oturmak da istiyor yani. ben artık kırılsalar da hayır diyorum. yapacak bi şey yok gidince sonra hayatı sorguluyorum evimi özlüyorum hahaSırf o da değil mesela komşum kahveye çağırıyor, sağolsun sevdiğinden çağırıyor oda ama ben o kadar sık git gel yapmaya alışık değilim. Muhabbeti de özlemek lazım. Bazen kendimle kalmalıyım. Önceden hayır diyemiyordum. İşin mi var diyorlar. Ama işimde yok. Hiçbir şey yapmadan oturmak isteme lüksümüz de var
Aynen arada buluşulur insan ona da ihtiyaç duyar ama her gün her gün dediğin gibiay evet ya valla bu sene bende cok bunaldım bundan. Arkadaslarım bulusmak istiyor gitmek istemiyorum mesela ısrarla ben gelene kadar bulusmuyorlardı falan. bazen insan bomboş oturmak da istiyor yani. ben artık kırılsalar da hayır diyorum. yapacak bi şey yok gidince sonra hayatı sorguluyorum evimi özlüyorum haha
Sağol delfimSağolasın canım.
Limon suyu çok güzel ödem attırıyor, maydanozun da ödem attırıcı etkisi var sanırım. Sana da afiyet olsun.
Adım sayılarının görüntüsüMerhaba hanımlar, okulda biraz yoğunum yoruluyorum, dün menü yazamadım. Hemen yazıyorum.
17 Aralık menüsü
İlk öğüne kadar
Sabah sirkeli su
Türk kahvesi+ 1 lt su
Saat 17.00 ( tek öğün)
1 kase şehriye çorbası+ 1 dilim ekmek+ biraz peynir+ salata+ 1 muz
Akşam çay+ üç tane bisküvi
Yatmadan 1 saat önce sirkeli su
Toplam 2,5 lt su
Yürüyüş: 6171 adım ( cezamın 2.günü)
18 Aralık menüsü
İlk öğüne kadar 1 lt su+ filtre kahve
Yemekten 15 dk önce sirkeli su
Kuru fasulye+ 2 kaşık pilav+salata+ 1 muz
Akşam yeşil çay
Toplam 2,5 lt su
Yürüyüş: 8690 adım ( cezamın 3.günü)
Chocolita
Bonus
Haftada 1 gün artı yapmayacak bence afiyet olsun çok güzel menünİyi akşamlar kızlar
Sabah 2 yumurta hasladım ceyrek avadakodo bi tane wasa bi kaç dilim kaşar peyniri yedim
Akşam karnıyarık yaptım 3-4 kaşık da pilavla salata yedim valla dayanamadım artık pirinç pilavına :)
Eki Görüntüle 3522770
Merhaba hanımlar, okulda biraz yoğunum yoruluyorum, dün menü yazamadım. Hemen yazıyorum.
17 Aralık menüsü
İlk öğüne kadar
Sabah sirkeli su
Türk kahvesi+ 1 lt su
Saat 17.00 ( tek öğün)
1 kase şehriye çorbası+ 1 dilim ekmek+ biraz peynir+ salata+ 1 muz
Akşam çay+ üç tane bisküvi
Yatmadan 1 saat önce sirkeli su
Toplam 2,5 lt su
Yürüyüş: 6171 adım ( cezamın 2.günü)
18 Aralık menüsü
İlk öğüne kadar 1 lt su+ filtre kahve
Yemekten 15 dk önce sirkeli su
Kuru fasulye+ 2 kaşık pilav+salata+ 1 muz
Akşam yeşil çay
Toplam 2,5 lt su
Yürüyüş: 8690 adım ( cezamın 3.günü)
Chocolita
Bonus
Selam canlar yazayım bugünden bende
12.00
Yarım muz + 1 çay bardağı süt veya yoğurt + avuç içi fındık vs.
14.00
Menemen
Peynir
Çay
2 dilim ekmek
18.30
3 dilim yağlama + protein ve karbonhidratı yağlamada yediğin için dolu malzemeli bir salata
2 litre su
Bonusum yoğurdumun içinde çia var kabağı zeytinyağında soteledimçok mu az olmuş sanki dut protein olarak sırf yoğurt var böyle yiyeceğin zaman faydalı yağdan zenginleştir kuruyemişlerle ya da tohumlarla
Tamam o zaman canım.Bonusum yoğurdumun içinde çia var kabağı zeytinyağında soteledim
Pancar kürünün içine de keten tohumu koydum
Az olduğunun farkındayım bugün yediğim o iki meyveyi bile ayak üstü yemek durumunda kaldım saçma bi gündü
Günün saçmalığından evi bile süpüremedimTamam o zaman canım.