Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Tamam zaten çarşamba tartı günüm olmuştu
Ama şöyle cumartesi günü tartı günümüz. Sen şimdi yarın atınca 2 günlük yüzdeyi yazmış olacaksın. İstersen cumartesi de atabilirsin
Bugün baş ağrısı oldu ya. Okuldan geldi yattı. Kalkınca ağrıyormuş. Kaç gündür burnunu çeke çeke sinüzit edecek kendini. Ağrı kesici verdim daha iyi şimdi
Hoş buldum dut sen misin bacım
Şimdi migren oldu ya dut diyoruz ne dutu diyecekler. Migoş mu desem diyorum migi falan. Sanki başka birine söylüyormuşum gibi bu sefer Duttan geçemiyoruz

Günü gelsin gene dut edim ben en iyisi duttan geçemiyoz

İyi geceler

Bugün yediklerim
Sabah 11 gibi
1 yumurtadan mantarli omlet yesillik peynir 2 yesil zeytin 2 tane karabugday patlagi

13:40 gibi bir bardak kefir iki dilim armut

16:00 sade Türk kahvesi bitter çikolata 2kare 6 badem

18:00 5kofte bol salata

19:00 bir portakal

Cezamin 2.gunu tamamlandı
10dk bölgesel
1 saat evisi
Plank
Toplam 220pn
Chocolita Bonus

Farketmez ben kendim bi tartılıp bakiyim zayıflamış miyim cumartesi atarım sorun olmaz

Ahahaha valla dut iyiydi

Maşallah hayırlı olsun .Allah bereket versin kesene de rahat rahat gez toz bundan sonra delfi

Bu eşimin hayali ve beni çok ürkütüyor burdan uzaklaşmak sanki özlemekten kahrolacağız gibi saçma bir hal var üzerimde.
İlerde ne hissederim bilmiyorum zor oldu mu senin için?
İlk zamanlar evet canım, ama şimdi seviyorum. Evet kimsem yok bu şehirde. Bu bazen benim için çok üzücü oluyor. Ama sakinliği seviyorum bu şehirde, ortada olmayı ve her yere yakın olmayı. Günübirlik gidilecek bir sürü şehir var. Eşin neresini düşünüyor? IStAnbuL artık çok kalabalık. Bizimkiler Küçükçekme de evlerinin önlerine arabalarını park etmeleri hayal. Bu sebeple dahi arabayla bir yere gitmek istemiyorlar. Dönüşte ya park yeri bulamazsak diye. Bağcılar da evimiz hala duruyor. Arada bir deli düşünce geçmiyor değil. Bana kalsa geri bugün dönerim her şeye rağmen. Ama eşim burayı daha çok seviyor.

Gel canım gideriz, ideal kilomuza ulaştıktan sonra Evet Çiğdemli de benim de yürümüşlüğüm var. Çok memnun oldum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…