- 24 Nisan 2021
- 342
- 1.203
- 54
Hoş buldum dut sen misin bacım
Benim benimHoş buldum dut sen misin bacım
Ay kaç zamandır aklımdasın diyorum nerde acaba diyeBenim benim
Baya yoktum aslında sivitim . Sonra geldim tek burda takıldım yağlarımı erittimAy kaç zamandır aklımdasın diyorum nerde acaba diye
Ama şöyle cumartesi günü tartı günümüz. Sen şimdi yarın atınca 2 günlük yüzdeyi yazmış olacaksın. İstersen cumartesi de atabilirsinTamam zaten çarşamba tartı günüm olmuştu
Bugün baş ağrısı oldu ya. Okuldan geldi yattı. Kalkınca ağrıyormuş. Kaç gündür burnunu çeke çeke sinüzit edecek kendini. Ağrı kesici verdim daha iyi şimdiChocolita yavruş nasıl oldu?
Şimdi migren oldu ya dut diyoruz ne dutu diyecekler. Migoş mu desem diyorum migi falan. Sanki başka birine söylüyormuşum gibi bu seferHoş buldum dut sen misin bacım
Günü gelsin gene dut edim ben en iyisiAma şöyle cumartesi günü tartı günümüz. Sen şimdi yarın atınca 2 günlük yüzdeyi yazmış olacaksın. İstersen cumartesi de atabilirsin
Bugün baş ağrısı oldu ya. Okuldan geldi yattı. Kalkınca ağrıyormuş. Kaç gündür burnunu çeke çeke sinüzit edecek kendini. Ağrı kesici verdim daha iyi şimdi
Şimdi migren oldu ya dut diyoruz ne dutu diyecekler. Migoş mu desem diyorum migi falan. Sanki başka birine söylüyormuşum gibi bu seferDuttan geçemiyoruz
Farketmez ben kendim bi tartılıp bakiyim zayıflamış miyimAma şöyle cumartesi günü tartı günümüz. Sen şimdi yarın atınca 2 günlük yüzdeyi yazmış olacaksın. İstersen cumartesi de atabilirsin
Bugün baş ağrısı oldu ya. Okuldan geldi yattı. Kalkınca ağrıyormuş. Kaç gündür burnunu çeke çeke sinüzit edecek kendini. Ağrı kesici verdim daha iyi şimdi
Şimdi migren oldu ya dut diyoruz ne dutu diyecekler. Migoş mu desem diyorum migi falan. Sanki başka birine söylüyormuşum gibi bu seferDuttan geçemiyoruz
Maşallah hayırlı olsun .Allah bereket versin kesene de rahat rahat gez toz bundan sonra delfiMerhabalar Arkadaşlar,
Geçtiğimiz Cuma günü emekli oldum.
Öncesi bayağı yoğun ve koşuşturmacalı geçti. İşlerim rast gitti çok şükür.
Sizler nasılsınız, iyi misiniz?
İzindeydim bir süredir.
Chocolita Bonus 28 Aralık'ta aranıza geri döneceğim inşallah.
Görüşmek dileğiyle.
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.
Eki Görüntüle 3522152
Hosbulduk.
İlk zamanlar evet canım, ama şimdi seviyorum. Evet kimsem yok bu şehirde. Bu bazen benim için çok üzücü oluyor. Ama sakinliği seviyorum bu şehirde, ortada olmayı ve her yere yakın olmayı. Günübirlik gidilecek bir sürü şehir var. Eşin neresini düşünüyor? IStAnbuL artık çok kalabalık. Bizimkiler Küçükçekme de evlerinin önlerine arabalarını park etmeleri hayal. Bu sebeple dahi arabayla bir yere gitmek istemiyorlar. Dönüşte ya park yeri bulamazsak diye. Bağcılar da evimiz hala duruyor. Arada bir deli düşünce geçmiyor değil. Bana kalsa geri bugün dönerim her şeye rağmen. Ama eşim burayı daha çok seviyor.Bu eşimin hayali ve beni çok ürkütüyor burdan uzaklaşmak sanki özlemekten kahrolacağız gibi saçma bir hal var üzerimde.
İlerde ne hissederim bilmiyorum zor oldu mu senin için?
Gel canım gideriz, ideal kilomuza ulaştıktan sonraSakarya'nın merkezini vs pek bilmem ama yaylalarına köylerine o kadar çok gittim ki.. en sevdiğim illerden ilk 3'e girer. Hatta hafta sonu Kartepe'nin köylerine gittim çok güzeldi. Özellikle bahar geldiğinde Çiğdem Yaylası favorim.
Oralara geldiğimde haber ederim hatta orada bir börekçi var balkan börekleri yapıyor oraya çok gitmek istiyorum(bu isteğimi kaptanlar görmesin)