Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Çok geçmiş olsun, alerji kadar hayat kalitesini düşüren bir şey yok onu çok iyi anlıyorum. Ben hastayken çok huysuz oluyorum özellikle alerji dönemlerimde anneme az çektirmedim seninki inşallah öyle değildir, sana da kolaylıklar diliyorum.
Benim oğlumun alerjisi var gerçekten bu kadar illet bisey yok ilacını bi gün icmese yandık. Öksürük krizleri bitmek bilmiyo

İlk zamanlar evet canım, ama şimdi seviyorum. Evet kimsem yok bu şehirde. Bu bazen benim için çok üzücü oluyor. Ama sakinliği seviyorum bu şehirde, ortada olmayı ve her yere yakın olmayı. Günübirlik gidilecek bir sürü şehir var. Eşin neresini düşünüyor? IStAnbuL artık çok kalabalık. Bizimkiler Küçükçekme de evlerinin önlerine arabalarını park etmeleri hayal. Bu sebeple dahi arabayla bir yere gitmek istemiyorlar. Dönüşte ya park yeri bulamazsak diye. Bağcılar da evimiz hala duruyor. Arada bir deli düşünce geçmiyor değil. Bana kalsa geri bugün dönerim her şeye rağmen. Ama eşim burayı daha çok seviyor.

Annenlere komşuyum demek. İstanbulun en kalabalık 2.ilçesinde oturuyoruz zaten gitmek istemesi buranın verdiği huzursuzluktan. Annenleri çok iyi anlıyorum otoparkı olan şanslı kişilerdeniz geç saatte dönsek bi yerden çift sıra park oluyor.

Gitmek isteyen de haklı kalmak isteyen de ne diyim Allah hayırlısını nasip etsin 🤲🏻

Sakaryayı çok severim ben ağız tadıyla oturun inşallah trenle bile gelirsin çok uzak değilsin

Neden bilmem bu saate kadar uyumadım
Sabah 2 yumurta
3 dilim ekmek
Domates salatalık
Akşam fırın karnabahar ve patates
1 bardak ayran
Ve malesef diyet dışıyım sonrası sarpa sardı
Reglden mi bilmem yetmedi bana
Adım da attım ama yine de içim rahat değil. Regl ödeminin çoğalması için bir sebep de ben koydum resmen
Biterse toplayacağıma inanıyorum

Eklentiler

• 1000008452.jpg
    1000008452.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 7
Selam kızlar akşam kendimi gerçekten tebrik etmem gereken bir menü vardı evde.

Eşim hamburger istedi ona hamburger yaptım kendime de Air Fryer’da brokoli ve karnabahar yaptım bir tane de köfte yedim
Bende tebrik edeyim 👏❤️
Böyle vazgeçtiğimiz şeyleri de yazalım ki içimiz soğusun. Kolay değildir çünkü. Yıllardır bu hayır diyememekten çekiyoruz hem yemeğe hem çevreye. Gerçekten bir insan önce kendisine Hayır diyebilirse önünde hiçbir engel kalmayacak. Sosyal hayat da iyileşecek

Benim oğlumun alerjisi var gerçekten bu kadar illet bisey yok ilacını bi gün icmese yandık. Öksürük krizleri bitmek bilmiyo

Çocukluk döneminde ortaya çıkan alerjilerimin bir çoğu 18-19 yaşındayken ya geçti ya azaldı. 20 yaşından sonra yeni alerjilerim çıktı ki alerji olduğunu bile anlamamıştım çok çok kötü öksürüyordum hiç durmadan, uykuda bile öksürdüğüm için uyuyamıyordum. Bir sürü farklı doktora gittikten sonra aylarca süren öksürüğümün nedeninin alerji olduğunu öğrendim. Şu an neredeyse 29 yaşındayım ilk yıl günde iki hap kullanıyordum daha sonraki yıllar günde bir hapa düştü. Bu sene ise 3 günde 1 hap kullanıyorum. Doktorum alerjilerin genelde 20 yıllık periyotlarla gelip gittiğini söylemişti.

İnşallah sizin oğlunuz da kurtulur bu illetten valla onu çok iyi anlıyorum, çok geçmiş olsun.

Çocukluk döneminde ortaya çıkan alerjilerimin bir çoğu 18-19 yaşındayken ya geçti ya azaldı. 20 yaşından sonra yeni alerjilerim çıktı ki alerji olduğunu bile anlamamıştım çok çok kötü öksürüyordum hiç durmadan, uykuda bile öksürdüğüm için uyuyamıyordum. Bir sürü farklı doktora gittikten sonra aylarca süren öksürüğümün nedeninin alerji olduğunu öğrendim. Şu an neredeyse 29 yaşındayım ilk yıl günde iki hap kullanıyordum daha sonraki yıllar günde bir hapa düştü. Bu sene ise 3 günde 1 hap kullanıyorum. Doktorum alerjilerin genelde 20 yıllık periyotlarla gelip gittiğini söylemişti.

İnşallah sizin oğlunuz da kurtulur bu illetten valla onu çok iyi anlıyorum, çok geçmiş olsun.
Ya çok geçmiş olsun. Benim eşimin annesinde astım da var görümcemde de öyle o yüzden bu ataklar beni biraz korkutuyo inşallah geçici olur. Yazın bende ilacı her gün kullandırmaktan bıktım böyle mi olacak hep diye hep azaltarak verdim dedigin gibi simdi 2 3 günde bi vermeye basladım yazın dahs beter oluyo bi gün ilacsız geciremiyoruz

Ya çok geçmiş olsun. Benim eşimin annesinde astım da var görümcemde de öyle o yüzden bu ataklar beni biraz korkutuyo inşallah geçici olur. Yazın bende ilacı her gün kullandırmaktan bıktım böyle mi olacak hep diye hep azaltarak verdim dedigin gibi simdi 2 3 günde bi vermeye basladım yazın dahs beter oluyo bi gün ilacsız geciremiyoruz
İşte bende böyle azaltarak kesmeyi denemiştim alışık değiliz ki çocuk her gün ilaç kullansın. Rabbim daha başka hastalık vermesin buna da hamd olsun tabi, ama ilacı da vermeliymiş işte. Gidelimkaptan da olduğu gibi doktor zamanla dozunu ayarlayacaktır.

Bende tebrik edeyim 👏❤️
Böyle vazgeçtiğimiz şeyleri de yazalım ki içimiz soğusun. Kolay değildir çünkü. Yıllardır bu hayır diyememekten çekiyoruz hem yemeğe hem çevreye. Gerçekten bir insan önce kendisine Hayır diyebilirse önünde hiçbir engel kalmayacak. Sosyal hayat da iyileşecek
Evet hayır diyememek gercekten cok buyuk bir sorun. arkadasım kahveye cagırdı sonrasında ısrarla tatlı teklif etti mesela. Dedim ki evde bu menuyu reddettim lutfen ısrar etme bana :KK70: İkna oldu sonrasında. Çalışırken de yemek dagıtan ablayı tembihlemiştim cünkü ısrarla fazla fazla koymak istiyor ya da pilav vermek istiyor, kahve yapıyor yanına hemen çikolata getirirdi bana. Demiştim benim için zaten zor lutfen zorlaştırma diye :KK70:

İşte bende böyle azaltarak kesmeyi denemiştim alışık değiliz ki çocuk her gün ilaç kullansın. Rabbim daha başka hastalık vermesin buna da hamd olsun tabi, ama ilacı da vermeliymiş işte. Gidelimkaptan da olduğu gibi doktor zamanla dozunu ayarlayacaktır.
Tekrar kontrole götürdüğümde sorcam bu konuyu bende. Bi zararı var mı her gün içmesinin demistim yok ona zararı daha cok icmezse demişti.

Evet hayır diyememek gercekten cok buyuk bir sorun. arkadasım kahveye cagırdı sonrasında ısrarla tatlı teklif etti mesela. Dedim ki evde bu menuyu reddettim lutfen ısrar etme bana :KK70: İkna oldu sonrasında. Çalışırken de yemek dagıtan ablayı tembihlemiştim cünkü ısrarla fazla fazla koymak istiyor ya da pilav vermek istiyor, kahve yapıyor yanına hemen çikolata getirirdi bana. Demiştim benim için zaten zor lutfen zorlaştırma diye :KK70:
Sırf o da değil mesela komşum kahveye çağırıyor, sağolsun sevdiğinden çağırıyor oda ama ben o kadar sık git gel yapmaya alışık değilim. Muhabbeti de özlemek lazım. Bazen kendimle kalmalıyım. Önceden hayır diyemiyordum. İşin mi var diyorlar. Ama işimde yok. Hiçbir şey yapmadan oturmak isteme lüksümüz de var

X