- 11 Nisan 2007
- 84.083
- 488.443
Günün saçmalığından evi bile süpüremedim düşünebiliyon mu
Hayır olsun inşallah senden beklenmeyecek şeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günün saçmalığından evi bile süpüremedim düşünebiliyon mu
Bak işte düşün ne kadar saçma bi günHayır olsun inşallah senden beklenmeyecek şeyler
Su içmekte sıkıntı yok aslında. Keşke kahvaltı yapabilsem erkenden, Kahvaltı öncesi kahve içmesem iyi olacak ama buna alışınca değiştiremiyorum kahve içmeyince de baş ağrısı yapıyor. Bu haftayı da böyle geçireyim pazartesi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum belki faydalı olur bakalımHey maşallah aç karnına içtiğin suya
Su içmekte sıkıntı yok aslında. Keşke kahvaltı yapabilsem erkenden, Kahvaltı öncesi kahve içmesem iyi olacak ama buna alışınca değiştiremiyorum kahve içmeyince de baş ağrısı yapıyor. Bu haftayı da böyle geçireyim pazartesi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum belki faydalı olur bakalım
Aslında kahve içmeyi biraz azalttım bile diyebilirim, bağımlılıktan baş ağrısı oluyor zaten bir gün içmezsem o ağrıyı 2 gün çekiyorumErken kahvaltı artık iyi bilinmiyor zaten eğer halsizliğin falan olmuyorsa bir kayıp değilmiş.
Kahveye alternatif sıcak başka şeyler denemeye çalışırsın belki fena bağımlılık yapıyor kahve
Sabah evet farkındayım onu da tansiyonum düşüyordu attım ağzıma ahsenle geçe kalacaktı kahvaltı ondanBak menündeki eksikler bebişim
Sabah evet farkındayım onu da tansiyonum düşüyordu attım ağzıma ahsenle geçe kalacaktı kahvaltı ondan
Akşam için tamam anladım mantığı
Suyu da 1 litre ancak içtim şimdi 2 ye tamamlamaya çalışcam zorlanıyorum baya ya su konusunda
Suluk fotolarımı atacam sana geliyor bekleŞişeden iç valla en iyi o içiriyor.
Motivasyon suluklarından alabilirsin çünkü niye masraf yapmayasın
Suluk fotolarımı atacam sana geliyor bekle
Minik 500 luklerden vardı hediye falan gelen onları verdim sağa sola şimdi en sağdaki tupper i kullanıyorum
Eki Görüntüle 3522859
Arabanın hakkını ver hakkını
Tupper içirmiyor bence onu bırakıp pipetliye geçeyim bideYarından itibaren doldur içip yaz inşallah bak çok farkedicek.
Demi yaaa veremiyorum
Tupper içirmiyor bence onu bırakıp pipetliye geçeyim bide
Ay yapamıyorum ya sözde inicem salona da asla vakit bulamadım. Online yazıldım bi yere üşeniyorum giremiyorum. Şimdi evdeki ilk haftamdı evde motivasyonum biraz dusuktu ama başlıcam insallah inmeyeHaftada 1 gün artı yapmayacak bence afiyet olsun çok güzel menün
Spor ya da yürüyüş yapıyor muydun?
Evet tren bizim için çok iyi oldu. Son yıllarda hep trenle gidip geliyorum. Ben Sefaköy ‘de büyüdüm canım. ortaokul ve liseyi Bakırköy ‘de okudum.Annenlere komşuyum demek. İstanbulun en kalabalık 2.ilçesinde oturuyoruz zaten gitmek istemesi buranın verdiği huzursuzluktan. Annenleri çok iyi anlıyorum otoparkı olan şanslı kişilerdeniz geç saatte dönsek bi yerden çift sıra park oluyor.
Gitmek isteyen de haklı kalmak isteyen de ne diyim Allah hayırlısını nasip etsin
Sakaryayı çok severim ben ağız tadıyla oturun inşallah trenle bile gelirsin çok uzak değilsin
Valla bende sevemedim pek koku yapıyor ya her gün yıkadığım haldeTapırdan nefret ben. En güzel pet şişeden içiliyo
Şişeden içmek gerçekten çok etkili bu arada ben günde mutlaka 2 litre içiyorum. Meşhur markadan hediye gelmişti herhalde biraz da insan sevdiği şeyden içince motive oluyor.Şişeden iç valla en iyi o içiriyor.
Motivasyon suluklarından alabilirsin çünkü niye masraf yapmayasın