Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Hey maşallah aç karnına içtiğin suya 🧿
Su içmekte sıkıntı yok aslında. Keşke kahvaltı yapabilsem erkenden, Kahvaltı öncesi kahve içmesem iyi olacak ama buna alışınca değiştiremiyorum kahve içmeyince de baş ağrısı yapıyor. Bu haftayı da böyle geçireyim pazartesi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum belki faydalı olur bakalım🤷‍♀️

Su içmekte sıkıntı yok aslında. Keşke kahvaltı yapabilsem erkenden, Kahvaltı öncesi kahve içmesem iyi olacak ama buna alışınca değiştiremiyorum kahve içmeyince de baş ağrısı yapıyor. Bu haftayı da böyle geçireyim pazartesi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum belki faydalı olur bakalım🤷‍♀️

Erken kahvaltı artık iyi bilinmiyor zaten eğer halsizliğin falan olmuyorsa bir kayıp değilmiş.

Kahveye alternatif sıcak başka şeyler denemeye çalışırsın belki fena bağımlılık yapıyor kahve

Erken kahvaltı artık iyi bilinmiyor zaten eğer halsizliğin falan olmuyorsa bir kayıp değilmiş.

Kahveye alternatif sıcak başka şeyler denemeye çalışırsın belki fena bağımlılık yapıyor kahve
Aslında kahve içmeyi biraz azalttım bile diyebilirim, bağımlılıktan baş ağrısı oluyor zaten bir gün içmezsem o ağrıyı 2 gün çekiyorum

Bak menündeki eksikler bebişim
Sabah evet farkındayım onu da tansiyonum düşüyordu attım ağzıma ahsenle geçe kalacaktı kahvaltı ondan 🤭

Akşam için tamam anladım mantığı 🤭

Suyu da 1 litre ancak içtim şimdi 2 ye tamamlamaya çalışcam zorlanıyorum baya ya su konusunda

Sabah evet farkındayım onu da tansiyonum düşüyordu attım ağzıma ahsenle geçe kalacaktı kahvaltı ondan 🤭

Akşam için tamam anladım mantığı 🤭

Suyu da 1 litre ancak içtim şimdi 2 ye tamamlamaya çalışcam zorlanıyorum baya ya su konusunda

Şişeden iç valla en iyi o içiriyor.
Motivasyon suluklarından alabilirsin çünkü niye masraf yapmayasın

Minik 500 luklerden vardı hediye falan gelen onları verdim sağa sola 😂😂 şimdi en sağdaki tupper i kullanıyorum
1000049700.jpg

Haftada 1 gün artı yapmayacak bence afiyet olsun çok güzel menün :dua:

Spor ya da yürüyüş yapıyor muydun?
Ay yapamıyorum ya sözde inicem salona da asla vakit bulamadım. Online yazıldım bi yere üşeniyorum giremiyorum. Şimdi evdeki ilk haftamdı evde motivasyonum biraz dusuktu ama başlıcam insallah inmeye

Annenlere komşuyum demek. İstanbulun en kalabalık 2.ilçesinde oturuyoruz zaten gitmek istemesi buranın verdiği huzursuzluktan. Annenleri çok iyi anlıyorum otoparkı olan şanslı kişilerdeniz geç saatte dönsek bi yerden çift sıra park oluyor.

Gitmek isteyen de haklı kalmak isteyen de ne diyim Allah hayırlısını nasip etsin 🤲🏻

Sakaryayı çok severim ben ağız tadıyla oturun inşallah trenle bile gelirsin çok uzak değilsin
Evet tren bizim için çok iyi oldu. Son yıllarda hep trenle gidip geliyorum. Ben Sefaköy ‘de büyüdüm canım. 💕 ortaokul ve liseyi Bakırköy ‘de okudum.

Evet dediğin gibi Rabbim hepimiz için hayırlısını versin. Evlenip Bağcılar’a gttim. Okulum eve çok yakındı. Ben bu okuldan emekli olurum diyordum kader beni nerelere getirdi. O yüzden her şey nasip, her şey kısmet 💕

Şişeden iç valla en iyi o içiriyor.
Motivasyon suluklarından alabilirsin çünkü niye masraf yapmayasın
Şişeden içmek gerçekten çok etkili bu arada ben günde mutlaka 2 litre içiyorum. Meşhur markadan hediye gelmişti herhalde biraz da insan sevdiği şeyden içince motive oluyor. 😀😀🫠

X