- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Gel gülüm geeelAy beni de alın beni de alın lütfeeeennn benim de zayıflamam lazim
Yeni yılın fit kızı sen ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel gülüm geeelAy beni de alın beni de alın lütfeeeennn benim de zayıflamam lazim
Ben sırf sana yazdım diye kalktım ve 100 zıpladımYapinca yazarim, söz yapicam
HosbuldumHoşgeldin
Msji gec gordum, asagida kendini tanittin mi okumadim henüz, tanitmadiysan hedefin, kilon, boyun hakkında bilgi verir misin
Ay hep beraber insallahGel gülüm geeel
Yeni yılın fit kızı sen ol
Yazman ise yaramis en azindanBen sırf sana yazdım diye kalktım ve 100 zıpladım
Canım basit şeyler yaparsınHosbuldum
Boyum 1.62, altı aylık bebisim var kilom 64 hedefim 55i görmek imkansız gibi duruyor ama ay insallah amin diyet işine bas koydum artık söz veriyorum kendime yapicam da, hem iş hem çocuk spor kısmını bilemiyorum nasıl yapicam
İnşallahAy hep beraber insallah
Hoşgeldiiincgdmk canım bende katılabilir miyim yarın sabah bildirime başlayayim
Tablo da HarikaHoş geldin
Sefalar getirdin
İyi ki geldin
Kilo almak gibi meşakkatli bir işi başarıp da geldin:)
Madem geldiiin yeni yılın fit kızı sen olacaksın demektir
Eğer sen de kilondan memnun değilsen, vücudundaki bu yükün sağlığını bozmasını istemiyorsan, hem uzun yıllar yaşayıp hem de hastalıklara yakalanmak istemiyorsan, torunlarınla - torunlarının torunlarıyla tanışmak, oynamak, mutlu mesut yaşamak istiyorsan doğru yerdesin :)
Yeni yılın fit kızı!
Geç yaşlanmak, uzun yıllar yaşamak ve sağlıklı olmak,
Hepsi senin elinde
Hala gitmemiş ve yazıyı okumaya devam ediyorsan tekrar hoşgeldin:)
Kararlısın demek ki
Bu konuda uymamız gereken kurallar var :) Basit ve kilo vermemiz için gerekenler;
Kurallarımız burada:
*Elimizden geldiğince aktif olmaya çalışalım, sadece bildirim yapmak için gelmeyelim. Tabi ki mesajlar sayılmayacak ama motive olmak ve etmek için bol katılım sağlayalım ,
*Yarışma süresi adından da anlaşılacağı üzere 1 ocağa kadar,
*Kilo bildirim günü pazartesidir.
Haftasonu ipin ucu kaçmaması için kontrol amaçlı cuma günü de ara bildirim yapılacaktır,
*Ortak kararla yeni kural eklenebilir ya da çıkarılabilir,
*Haftanın en sağlıklı beslenen kişisine +1 puan,
*Haftalık hedefini tutturana +2 puan
(Hedef belirlemek isteğe bagli),
*Haftalık en cok spor yapan ilk 5 kişisine de;
Birinciye 5,
İkinciye 4,
Üçüncüye 3,
Dördüncüye 2,
Beşinciye 1 puan,
*2 hafta mazaretsiz bildirim yapmayanlar liste dışı olur,
*Bir hafta bildirim yapmayıp diğer hafta yapınca da verdiği kilonun yüzdesi 2'ye bölünecek,
*Verilen kilonun yüzde hesaplaması:
(önceki kilo - şimdiki kilo) x 1000 / önceki kilo = puan :)
Örneğin;
Bir önceki kilon 65.6,
Yeni kilon 65.0 ise;
65.6-65.0=0.6
0.6x1000=600
600/65.6=9.1
Yani 9 puan cepte
Virgülden sonraki sayı 5 ve üzerindeyse yuvarlıyoruz, şöyle ki;
9.6 çıksaydı 7'ye (noktadan sonraki sayıyı) yuvarlayıp 10 puan olacaktı
*Kilo bildirimi yaparken beni etiketlemeyi unutmayın ,
*Menülerinizde beni etiketleyin ki haftanın sağlıklı beslenenini seçeyim,
*Her günün sonunda menülerinizi ve sporlarınızı "toplu" halde paylaşmanız gerekiyor,
*Haftalık hedef belirlemek istiyorsanız pazartesi günü beni etiketleyin,
Örneğin;
Bu hafta -700 gr vereceğim demeniz yeterli ,
Kurallarımızı kabul edip aramıza katıl ve yeni yılın fit kızı ol :)
@kolera88 teletubbies @Verano_porteno @kremsokola
Kızlar yeni grubumuz hayırlı uğurlu olsun
[tr][/tr]
Üye Adı Hedef Boy B. Kilo(03.09) 10.09 17.09 24.09 01.10 cgdmk 49 1.56 @kolera88 52 1.58 @Verano_porteno 54 1.60 teletubbies 53 1.64 @yolcukardelen 52 1.55 @_Zaman_ 50 1.58
Spor yarışmasına katılanlar için puan sistemi şu şekildedir:
Spor Çeşidi Puanı 1 Saatte Yakılan Kalori Son hız koşmak, ip atlamak dk 100 ve daha fazla 14 840 Tempolu koşu, Insanity(p90), Tabata 12 720 Dövüş Sporları 11 660 Cardio, Spinning 10.5 630 İp Atlama(Normal tempo sn de 1 adet), Kondisyon Bisikleti(Yüksek Hız), Plank 10 600 Aerobic(Zor), T25, Kürek, Merdiven, Hiit 9.5 570 Yüzme 9 540 Takım Sporları(basketbol, voleybol, futbol, tenis vs.) 8.5 510 Aerobic(Orta), Step, Jillian, Power Yoga, Zumba, Oryantal, Hızlı Dans 8.5 510 Ağırlık Çalışması(Yapılabilen En Yüksek Ağırlıkla) 8 480 Bisiklet Sürme(Doğada, Parkurda, Sokakta), Kondisyon Bisikleti(Normal tempo) 7.5 450 Pilates, Leslie, Trambolin 7 420 Hızlı Tempolu Yürüyüş(Nefes Nefese), Hiking 6.5 390 Aerobic(Hafif), Ağırlık(Hafif, dumbel vs.), Callanetics, Orta Seviye Yoga(Asthanga vs.), Eforlu Çocuk Oyunları(Kovalamaca tarzı) 6 360 Büyük Temizlik(Cam, Ütü, Banyo, Elle yer silme vs.) 5.5 330 Yavaş Tempo Yoga(Hatha tarzı), Taichi 5 300 Normal Tempo Yürüyüş(Çarşı, Pazar, İşe Giderken vs.) 4.5 270 Çocuklarla Basit Oyun(Peşinde gezme, park vs.), Bebek Bakımı(Emzirme, Banyo, Kucakta Sallama vs.) 4.5 270
Ooo kimler gelmiş
:)))Ooo kimler gelmiş
Nasi yani bu mudurHosbuldum
Boyum 1.62, altı aylık bebisim var kilom 64 hedefim 55i görmek imkansız gibi duruyor ama ay insallah amin diyet işine bas koydum artık söz veriyorum kendime yapicam da, hem iş hem çocuk spor kısmını bilemiyorum nasıl yapicam
Diyorum ya ben cgdmk nereye giderse peşinden geliyorum diye:)))
Seni gidi
Demek buraya takılıyorsun
İnşallah bir an önce gitsin şu kilolar
Tabi kicgdmk canım bende katılabilir miyim yarın sabah bildirime başlayayim
Sağol canım