Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Boy 1.62 kilo 65kg (ramazan in son haftası 61.5 i görmüş ben ameliyat+bayramın etkisi ile bu haldeyim) kızlar bu arada ben gebelik düşünüyorum 2 yıldır polikistikover sendromluyum yani zor kilo veriyorum ama az az da olsa vereceğim inşallah adetimi bekliyorum 2 aydır olmadım:KK43: onun ödemi de var o yüzden ilk hafta 64 u görmek ocağa kadar 58 olmak istiyorum:dua::KK200:
Sen de hosgeldin canim , ocaga kadar ohooo cok rahat 58 olursun. Pco ' da hem zor kilo veriliyor hem de kilo verilmesi gerekiyor dimi. Yanlis da biliyor olabilirim

Kizlar bugun kabak detoksu yapicam. Bunu her pazar yapmayi dusunuyorum. Tartidan once faydasi olsun diye.

Sabah: 2 haslama yumurta, ceyrek avokado, 8 zeytin, biraz peynir
Aksam: kabak kavurma

aksami henuz yemedim oyle planliyorum.

Sen de hosgeldin canim , ocaga kadar ohooo cok rahat 58 olursun. Pco ' da hem zor kilo veriliyor hem de kilo verilmesi gerekiyor dimi. Yanlis da biliyor olabilirim
İşte çok rahat veremiyorum belki ayda 1-1.5 kg gidecek bazen duracak hiç veremeyeceğim ideali geçmemek gerekiyor pko da ve ani kilo almamak gerekiyor ama ben aldim kilonun %5 ini vermek en baştaki hedef inşallah bende 62 olup sonra 58 için çaba gösterecegim

Polikistikover sendromunda hep ideal kiloda yada altında olmak gerekiyor ki etkilerini azaltalim o yüzden evet 62 felan ideal oluyorum ama 58 hamile kalmadan hedefim Rabbim nasip eder de hamile kalırsam alacağım kilolar öncesi verebildiğim kadar vermem lazim:KK6:
Canım çok iyi düşünmüşsün
Bence 58e gelince hala hamile olmazsan az daha devam edersin
Çünkü hamile kalınca alacaksın zaten dediğin gibi
Vücudun söyler zaten sana en ideal kilonu anlarsın :)

Evet matematik öğretmeni yım ama kadrosuz:cry: laparoskopi ameliyati oldum tüpüme bağırsak dolanmış tüplerim açıldı bide küçük kistim varmış o alindi iyiyim çok şükür:dua:
Çok geçmiş olsun canım

Topiğin adını öğretmenler zayıflıyor falan mı yapsak ne yapsak :KK70:

Maşallah size ne çok öğretmenimiz var ♥️

Kizlar bugun kabak detoksu yapicam. Bunu her pazar yapmayi dusunuyorum. Tartidan once faydasi olsun diye.

Bence güzel düşünmüşsün canım
Bakalım yarın başlangıç kilolarımız neler olack çok heyecanlıyım :KK70:

İşte çok rahat veremiyorum belki ayda 1-1.5 kg gidecek bazen duracak hiç veremeyeceğim ideali geçmemek gerekiyor pko da ve ani kilo almamak gerekiyor ama ben aldim kilonun %5 ini vermek en baştaki hedef inşallah bende 62 olup sonra 58 için çaba gösterecegim
güzel düşünmüşsün canım
Azar azar verilen kilo azar azar alınır geri öyle düşün ve motive ol

Yemene dikkat az hareket emin ol gidecek hepsi

Ve tabiiki su

Canım çok iyi düşünmüşsün
Bence 58e gelince hala hamile olmazsan az daha devam edersin
Çünkü hamile kalınca alacaksın zaten dediğin gibi
Vücudun söyler zaten sana en ideal kilonu anlarsın :)
Aslında bu ara 62 ydim iyi hissediyordum ama basenlerim sikintiydi bölgesel olarak gitmesi için sporuma dikkat edeceğim inşallah

güzel düşünmüşsün canım
Azar azar verilen kilo azar azar alınır geri öyle düşün ve motive ol

Yemene dikkat az hareket emin ol gidecek hepsi

Ve tabiiki su
Çok teşekkür ederim aynen azar azar gidecek canım insallah:KK200:okul basliyor zaten istesem de duramam yerimde hem o zaman yemeklerimde düzene giriyor sporumda:KK49:

Evet matematik öğretmeni yım ama kadrosuz:cry: laparoskopi ameliyati oldum tüpüme bağırsak dolanmış tüplerim açıldı bide küçük kistim varmış o alindi iyiyim çok şükür:dua:
Atanirsin insallah canim sen de :KK66:
9 kişilik minnak grubumuzun 6 tanesini öğretmenler oluşturuyor ☺️
Bi tane doktorumuz, bi tane de ne is yaptığını henüz bilmedigim bir memurumuz, bir de muhendisimiz var ☺️
Ameliyatin da zormus canim, tupler acilip kist alindigina goreeee istedigin istedigin kiloya da inince gelsinnn bebisss insallah❤️

Kızlar yarın KİLO VE ÖLÇÜ BİLDİRİMİ

Her gün MENÜ-SPOR-SU bildirimi
Ve birbirimizin menüsüne YORUM

Litfen yapalım olur mu ♥️
Canım ölçü için bende mezura yok yarın alabilirsem bakayım ama kilo bildirimi yaparım sabah

Afiyet olsun❤️
Kabak gerçekten ise yariyor :KK66:

Atanirsin insallah canim sen de :KK66:
9 kişilik minnak grubumuzun 6 tanesini öğretmenler oluşturuyor ☺️
Bi tane doktorumuz, bi tane de ne is yaptığını henüz bilmedigim bir memurumuz, bir de muhendisimiz var ☺️
Ameliyatin da zormus canim, tupler acilip kist alindigina goreeee istedigin istedigin kiloya da inince gelsinnn bebisss insallah❤️
Ayyy insallin canım ❤️ güzel dileklerin icin çok teşekkür ederim:KK36:

X