Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Kızlar Günaydın. Pat hedefimi bu sabah gördüm ben biraz hızlı gidiyorum galiba ne ödemmiş at at bitmedi.
cgdmk cgdmk ya alıntı yapamıyorum cevapla ya tıklıyorum almıyor; korse evet göbek içindi günde altı saat takınca ayda beş altı santim kalıcı incelme sağlıyormuş güya. Ve o ne biçim menü:sinirli: dedim ama haftsonu ben yapacağım onu:KK51:@fmad canım Allahbkolaylim versin eminim zordur ama sonrası çok güzel olacak hep öyle düşün:))

Günaydın,
Kahve kokusunu şuraya bırakıyorum uyaninca alırsınız.
Dün zor ve gergin gecen bir gündü.
Sabah kepekli ekmeğe tost
Öğlen yoğurtlu semizotu salatası yedim.
2 lt. Su 4.500 adım var. 207 Kalori yakmışım.
Bu sabah 57.900 gördüm sonunda. Umarım pazartesi de aynı olurum.
Sevgiler minyonlar. :)
Kahveni içtiysen gel çayını da ben ısmarlayayım arkadasım:) ben de çaysız bir hiçim:)

Günaydın,
Kahve kokusunu şuraya bırakıyorum uyaninca alırsınız.
Dün zor ve gergin gecen bir gündü.
Sabah kepekli ekmeğe tost
Öğlen yoğurtlu semizotu salatası yedim.
2 lt. Su 4.500 adım var. 207 Kalori yakmışım.
Bu sabah 57.900 gördüm sonunda. Umarım pazartesi de aynı olurum.
Sevgiler minyonlar. :)
Gunaydin
Gözün aydın somunda gormussun☺️
Ptesi 57.5 bile olabilirsin :KK66:

Kızlar Günaydın. Pat hedefimi bu sabah gördüm ben biraz hızlı gidiyorum galiba ne ödemmiş at at bitmedi.
cgdmk cgdmk ya alıntı yapamıyorum cevapla ya tıklıyorum almıyor; korse evet göbek içindi günde altı saat takınca ayda beş altı santim kalıcı incelme sağlıyormuş güya. Ve o ne biçim menü:sinirli: dedim ama haftsonu ben yapacağım onu:KK51:@fmad canım Allahbkolaylim versin eminim zordur ama sonrası çok güzel olacak hep öyle düşün:))
Ama kaloriyi asmadim:KK53:

İnşallah canıö ya :KK43:

cgdmk cgdmk

günaydın hoşgeldin canım.diyet listenden de az bahsedermisin.
Hosbuldum teşekkür ederim..3 ana 3 ara öğün var sabah elma sirkeli su ve kayısı ile başlıyorum..kahvaltı klasik bir dilim tb ekmegi ile beraber..öğlen salata çorba y da sandviç...akşam et balık ya da sebze..arada meyve ve yeşil çay var

X