- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitabın ne canımTünaydın arkadaşlar, iyi pazarlar
Bugünkü planlar neler?
Ben 1 haftadir bitiremedigim kitabimi artik bugun bitirmeyi düşünüyorum insallah
Kız sen ne iyi insansın tam etiketlediö sen geldin : DKitabın ne canım
Oh harikasınBen de beni gördün yazdın sandım. 125 tamam. Bu mesajdan sonra devam
Ooh harikasınteletubbies sen atladın mı?
Hızlı tempo 250 atladım. Nefes nefeseyim, bi duşa girerim. Belki girmeden tekrar atlarım. Bakalım
Bağırsaklar 2. BeynimizGidip gidip oturuyorum en büyük planım bu cidden
Büyük nimet kıymetini bilmek lazım ::
Benim menulerimde neredeyse hic eksik olmaz kabak ve bu aralar semizotu. Normal salata pek aramam ama bunlar benim icin salata yerine geciyor, ve kismen ise yarar belki diyorumTatlım sen kabak yoğunluklu menilere dönsene
Hem seviyorsun hem çok yarıyor sana
Benim pek yok ama aksatmamak icin yarin ben de toparlicam eskiye bakıp.Ben takıma göre spor puanlarımı not ediyordum
Bundna sonra direkt sporlarımı not edeceğim ve ona göre hesaplayacağım inşallah
Tarihimizin ilginc ve sasirtan olaylarıKitabın ne canım
Kesinlikle tam olarak öyle .. hele benimBağırsaklar 2. Beynimiz
OoooBenim menulerimde neredeyse hic eksik olmaz kabak ve bu aralar semizotu. Normal salata pek aramam ama bunlar benim icin salata yerine geciyor, ve kismen ise yarar belki diyorum
Bu aksam sadece kabakla geçirmeyi düşünüyorum, sabahki tostlu kahvaltidan sonra
Ben de tam hatırlayamıyorum ama bakayım ben deBenim pek yok ama aksatmamak icin yarin ben de toparlicam eskiye bakıp.
Bu aralar benim favorim de semizotu. Bahçede varken her hafta yapıyorum çok iyi oluyor.Oooo
Tamamdır
Canım semizotu o kadar doyurucu ve kalorisi de çok az
Kabak da öyle
İkisi de çok faydalı ikisi de olur
Artık senden kabaklı menüler bekliyoruz
Diyet moduna gecince benim de oyle oluyorKesinlikle tam olarak öyle .. hele benim
Kesinlikle canımBu aralar benim favorim de semizotu. Bahçede varken her hafta yapıyorum çok iyi oluyor.
Senin bağırsaklara da yardımcı olur feyzacım.