Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Ama korkunun ecele faydası yok, yazayim bari ☺️
Kahvalti
Normalde dışarıda satilan pogacalardan pek yemem, midemi eksitiyor eksitiyor ama bugün canım cekti.
1 pogaca
Nescafe

Öğlen
Az yoğurtlu kabak
Kavun
Az pogaca kalmıştı, onu da götürdüm ☺️

Akşam
Yesil mercimek yemeği
Yoğurtlu kabak
Soğanlı semizotu salatası
1 büyük fincan kahve
1 küçük kase salçali makarna
Su 1600-2lt
Spor yok

Aşırı karbonhidrat yeme istegim var, tatli aramiyorum ama hep karbonhidratli yiyeceklere yonelme var icimde, anca bu kadar bastirabiliyorum yoksa makarna tenceresini rahat bitirebilirdim özellikle salçalı olunca.
Nasil yapicam, napicam bilmiyorum.

Selam kızlar:KK54:
Bugün yediklerim;

Kahvaltı 11 :00 : salatalık, zeytin, peynir ve çeşitleri sucuklu yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği

Ara: yarım armut ve orta boy bi salkım üzüm

Ara: yeşil çay

Akşam yemek istemedi canım.

Saat 9 gibi tekrar yarım armut ve üzüm.

Spor: 1 saat ev temizliği
30 dk pilates
28 dk eliptik bisiklet

3 lt su
:KK5:

Selam kızlar:KK54:
Bugün yediklerim;

Kahvaltı 11 :00 : salatalık, zeytin, peynir ve çeşitleri sucuklu yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği

Ara: yarım armut ve orta boy bi salkım üzüm

Ara: yeşil çay

Akşam yemek istemedi canım.

Saat 9 gibi tekrar yarım armut ve üzüm.

Spor: 1 saat ev temizliği
30 dk pilates
28 dk eliptik bisiklet

3 lt su
:KK5:
Acikmadiysan guzel bi gun gecirmissin. Sporun da harika❤️

Aşırı karbonhidrat yeme istegim var, tatli aramiyorum ama hep karbonhidratli yiyeceklere yonelme var icimde, anca bu kadar bastirabiliyorum yoksa makarna tenceresini rahat bitirebilirdim özellikle salçalı olunca.
Nasil yapicam, napicam bilmiyorum.
Aynı sorun bende de var ne olursa olsun yemek istiyorum:KK43: sürekli yemek:KK43:
Ama ye ye istek bitmiyor aksine daha da artıyor ben de frenle diyorum ama bakalım:KK43:

cgdmk cgdmk b12 eksikliği mi var acaba? Ondan olabilir mi karbonhidrat isteğin. Tamamen uyduruyor da olabilirim ama öyle bir şey hatırlıyorum sanki.
Canim degerlerde bi eksiklik var ama bilemedim, hala basliycam demir takviyesine ama hep unutuyorum, demir, b12,d vitamini takviyelerim yarim kaldı hep kıştan bu yana.

X