Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

sabah sabah erkenlerden canım hiç bir şey istemiyor doracım yaw ://
biraz öğlene doğru acıkmaya başlıyorum ben
ama hızlı bir giriş de istiyorum kendimi biliyorum direkten dalış yapmazsam dönebülürüm :KK45:
Sana zor olmasın diye dedim yawrum.
Öğlen bir salata, yoğurt, sebze yemeği vb bişeyler mutlaka ye ki akşama kurt gibi acıkma.

Fmad şimdi bir göz gezdirdim de bu leslie bir sürü videosu var.. örnek olarak yukarıda mesela. Ama çok içime sinmedi bu hareketler gerçekten fit eder mi adamı yaa.. hayır ben neyse benim adama da yaptırcam bunlar çok basit hareketler bişi olmas die geri çevirmesinden korkarım :KK70:

Canım fit ediyor deneyimle sabit :KK70:15 dk lık video ile başla yoruyor çünkü

Canım fit ediyor deneyimle sabit :KK70:15 dk lık video ile başla yoruyor çünkü
eve gider gitmez ilk işim budur gerçekten günlük yapacağım... ama az önce bir yemekler geldi..öldüm sandım:KK57: ama zararsız .. bir tabak patlıcan püreli et, bir kaşık kısır, bir kaşık kırmızı lahana salatası yarım bardak kadar da cola içtim.. yani bu demek oluyor ki ertesi güne kadar sadece su içilecek yatmadan da bir kase yoğurtlu limonlu pul biberli yoğurt yenecek.. yemek yemeyi şu dk itibari ile yarın akadar durdurdum.. ayrıca şu saate kadar 1.778 de adım atmışım..

eve gider gitmez ilk işim budur gerçekten günlük yapacağım... ama az önce bir yemekler geldi..öldüm sandım:KK57: ama zararsız .. bir tabak patlıcan püreli et, bir kaşık kısır, bir kaşık kırmızı lahana salatası yarım bardak kadar da cola içtim.. yani bu demek oluyor ki ertesi güne kadar sadece su içilecek yatmadan da bir kase yoğurtlu limonlu pul biberli yoğurt yenecek.. yemek yemeyi şu dk itibari ile yarın akadar durdurdum.. ayrıca şu saate kadar 1.778 de adım atmışım..
Afiyet olsun canım, dukanda zero kola serbestti dimi. Öyle hatırlıyorum.
Yarına kadar aç bırakma kendini. Güçsüz düşersin. :KK43:

Evet canlar bugün leslie yapmadım ama öğle ve akşam üzeri olmak üzere 15 km kadar yürüdüm. Bunun bir kısmı minik bir köpekle koştur koştur oldu. Akşama eve kocamla aynı zamanda girdim ve yemek yok 😋. Makarna istedi bende azcık yedim 😏
Sabah gün içinde 1 kase yoğurt 15 kadar leblebi vardı. Akşam olmadı ama başka birşey hazırlamaya gücüm yoktu. Yaptım kaçamak

Selammmmm, bugün niyetliydim.
Gece 03:00 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 1 parça bazlamaya nutella sürdüm. O kadar.
Akşam: 19:00
1 kase bamya, 4 kaşık bulgur pilavı, salata yoğurt
Kandil sebebiyle un helvası kavurdum 1 çatal da ondan yedim.:oops:
2 litre su

Evet canlar bugün leslie yapmadım ama öğle ve akşam üzeri olmak üzere 15 km kadar yürüdüm. Bunun bir kısmı minik bir köpekle koştur koştur oldu. Akşama eve kocamla aynı zamanda girdim ve yemek yok 😋. Makarna istedi bende azcık yedim 😏
Sabah gün içinde 1 kase yoğurt 15 kadar leblebi vardı. Akşam olmadı ama başka birşey hazırlamaya gücüm yoktu. Yaptım kaçamak
Afiyet olsun doracım, sen telafi edersin onu :KK66:
Makarnaya da bayılırım. Yanımda yenirse hiç karşı koyamam. :kk77:

Gece 03:00 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 1 parça bazlamaya nutella sürdüm. O kadar.
2 litre su
Allah kabul etsin kuzum. Afiyet olsun. Çok iyi. Niyetliysen spor yapmadığın iyi olmuş.

Canım kola hiç ama hiç olmamış
Kemiklerine yazık
O kadar zararlı kiiii
Vücuduna yapabileceğin en büyük kötülüklerden birisi
Neleri neleri eritiyor vücuduna yazık

Neyse ki yarım bardak diyorum ve tebrik edip daha güzel menüler bekliyorummm

Azıcıksa olsun diyelim :)

Zaten hedefe azıcık kaldııı

2 litre su

Allah kabul etsin dualarında unutma canım

Ben de niyetliydim ama ben dünyaları yerim galiba bu menüyü görünce:KK43:

Sahur
3 ince kaşar
Tavada yumurta
Peynir kibrit kutusu
7 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
Yarım domates
1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak süt

İftar
Etli ekmek(açık olanlardan lahmacunun uzun inçe hali ve dilimlenmişti bir dilim de arkadaşıma verdim)
Ayran
Acı biber 3 tane falan
Azıcık salata
Ucundan ekmek(etli ekmek geç geldi de acı sos yemek için ucundan aldım)

Sanırım bu kadar

X