Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Kızlar böyle bir şey yaptım ben notlarıma böyle kaydedip Pazartesi’leri paylaşabilirim isterseniz ya da cuma ne derseniz
Biraz mesajlarınızı karıştırdım gözden mi kaçırdım diye 🙈
Yeni sayfa işi ile uğraşmak zor ama eğer unutmazsam böyle bir şey yapabilirim
Eksik gedik yanlış var mı
(Tarihler tam aynı olmasa da herkesin ilk haftaki gibi kabul ettim nasıl isterseniz öyle yazar ona göre de paylaşırım)
hussuk hussuk balpamuk balpamuk Verano_porteno Verano_porteno SUHAN SUHAN clarke34 clarke34 little dora little dora

2242256

Kızlar böyle bir şey yaptım ben notlarıma böyle kaydedip Pazartesi’leri paylaşabilirim isterseniz ya da cuma ne derseniz
(Tarihler tam aynı olmasa da herkesin ilk haftaki gibi kabul ettim nasıl isterseniz öyle yazar ona göre de paylaşırım)
hussuk hussuk balpamuk balpamuk Verano_porteno Verano_porteno SUHAN SUHAN clarke34 clarke34 little dora little dora

Eki Görüntüle 2242256

Aaa süper olmuşşş. Ben beğendim. Diğer arkadaşlarda onaylarsa olabilir :KK66:

Teşekkürler canım, sen neler yedin hadi paylaş :)
Ben aslında sabah falan çok iyi başlamıştım ama akşama bozdum maalesef ve bugünkü menümle kötü etkilemek istemiyorum... o yüzden bugün yazmayım ama yarından itibaren yazayım inşallah kötü de olsa ama bugün yazmayım çok utanıyorum:KK23:

Ben aslında sabah falan çok iyi başlamıştım ama akşama bozdum maalesef ve bugünkü menümle kötü etkilemek istemiyorum... o yüzden bugün yazmayım ama yarından itibaren yazayım inşallah kötü de olsa ama bugün yazmayım çok utanıyorum:KK23:
😕 Baklavalar börekler havada mı uçtu :KK70:
Peki kuzum nasıl istersen. Yarın sil baştan başlarsın.:KK19:

Burasi neresi bacim :)
Karataydaşımm, hoş geldinn :KK74:
Bu topik ilk göz ağrım. SUHAN SUHAN ve little dora little dora ile tanıştığımız yer. Yılbaşına kadar aktifti. Sonra dağıldık, şimdi tekrar canlandırdık :KK36:

Yok yok o kadar kötü değil ama biraz kötü :KK70:
İnşallah canım yaaa sen nasılsın nasıldı günün
Benim için kötüler kategorisi saydıklarım :KK70:
Diğerleri tolere edilir :KK70:
İyiyim kuzum, güzel geçti günü. Senin nasıldı. Dersler hafifledi mi. İlk dönem yoğundun baya. Hala öyle mi?

Eki Görüntüle 2242256

Fmad harikasın. Ben de beğendim tabloyu. Sonuçta önemli olan halimizi görmek :KK66: De.... daha 2. Günde niye bozdun ki sen siyeti? :) şurada hızlı bir şekilde full motivasyon başlamışken bunu hepimiz iyi değerlendirelim. Şurada nisan-mayıs sonra yaz geliyor birşeycik kalmadı. Kurtulalım fazlalıklardan. Zaman hızlı geçiyor. Tabii diyet yaparken biraz sancılı ama olsun o da midemizin ve bedenimizin küçükme acıları😂😂😂 o acılar olmadan maalesef zayıflama gerçkleşmiyor. Bu motivasyonla ayran detoksumun 2. Gününe liste olarak tam uymasam da diyetimi bozacak birşey yapmadım. Size bugünkü menümü bir aonraki postta yazıyorum. :KK66:

Bugün yediklerim
10:00 Karatay kahvaltı
11:00 Türk kahvesi
16:00 4 kaşık bulgur pilavı, tavuk sote, 4 tane yeşil mercimekli Bulgurlu sarma
2litre su
30 dk Leslie
:rapci:
Super menu arkadasim, kilolar gider tabi boyle. Aynen devam

Eki Görüntüle 2242256
Eline saglik canim bence cok guzel olmus 🥰
Bugünkü menüm:

Sabah:
-1 yumurta
-1 yeşil biber

Öğle:
-1 kase ayran çorbası

Akşam:
-1 porsiyon balık
-2 hurma
-1 kuru kayısı

Gece:
-4 parça haşlanmış brokoli (gece yemeseydim iyiydi ama cidden dayanamadım o gurultuya🙈)
Sonucta brokoli yemissin bisey olmaz bence , gayet guzel menu. Afiyet olsun😀

Günaydın canlar.
teletubbies teletubbies gayet güzel bir tablo benim kiloda doğru canım.
Dün o kadar yoruldum ki erkenden uyumuşum.
Git gel zaten 15000 adımı geçiyor birde avm gezmiştim azıcık bittim yani.
Neyse sabah çok iyi uyandım, 9:30 da leslie başlıyor. Eşlik etmek isteyen var mı bana

Karataydaşımm, hoş geldinn :KK74:
Bu topik ilk göz ağrım. SUHAN SUHAN ve little dora little dora ile tanıştığımız yer. Yılbaşına kadar aktifti. Sonra dağıldık, şimdi tekrar canlandırdık :KK36:

Benim için kötüler kategorisi saydıklarım :KK70:
Diğerleri tolere edilir :KK70:
İyiyim kuzum, güzel geçti günü. Senin nasıldı. Dersler hafifledi mi. İlk dönem yoğundun baya. Hala öyle mi?
Ne guzel olmus guzellikleri bir araya getirmis:KK36:

Günaydın canlar.
teletubbies teletubbies gayet güzel bir tablo benim kiloda doğru canım.
Dün o kadar yoruldum ki erkenden uyumuşum.
Git gel zaten 15000 adımı geçiyor birde avm gezmiştim azıcık bittim yani.
Neyse sabah çok iyi uyandım, 9:30 da leslie başlıyor. Eşlik etmek isteyen var mı bana
Günaydın doracım, kahvaltımı yaptıktan sonra başlarım bende 😊 midemden değişik sesler geliyor 😂

X