Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım gayet güzelBugün yediklerim
10:00 Karatay kahvaltı
11:00 Türk kahvesi
16:00 4 kaşık bulgur pilavı, tavuk sote, 4 tane yeşil mercimekli Bulgurlu sarma
2litre su
30 dk Leslie
Kızlar böyle bir şey yaptım ben notlarıma böyle kaydedip Pazartesi’leri paylaşabilirim isterseniz ya da cuma ne derseniz
Biraz mesajlarınızı karıştırdım gözden mi kaçırdım diye
Yeni sayfa işi ile uğraşmak zor ama eğer unutmazsam böyle bir şey yapabilirim
Eksik gedik yanlış var mı
(Tarihler tam aynı olmasa da herkesin ilk haftaki gibi kabul ettim nasıl isterseniz öyle yazar ona göre de paylaşırım)
hussuk balpamuk Verano_porteno SUHAN clarke34 little dora
Eki Görüntüle 2242256
Teşekkürler canım, sen neler yedin hadi paylaş :)Maşallah canım gayet güzel
ben bugün bozdum diyeti zaten dün başlamıştım ama olsundu yeniden devam etmek için hiçbir engel yoktu..Aaa süper olmuşşş. Ben beğendim. Diğer arkadaşlarda onaylarsa olabilir
Ben aslında sabah falan çok iyi başlamıştım ama akşama bozdum maalesef ve bugünkü menümle kötü etkilemek istemiyorum... o yüzden bugün yazmayım ama yarından itibaren yazayım inşallah kötü de olsa ama bugün yazmayım çok utanıyorumTeşekkürler canım, sen neler yedin hadi paylaş :)
Baklavalar börekler havada mı uçtuBen aslında sabah falan çok iyi başlamıştım ama akşama bozdum maalesef ve bugünkü menümle kötü etkilemek istemiyorum... o yüzden bugün yazmayım ama yarından itibaren yazayım inşallah kötü de olsa ama bugün yazmayım çok utanıyorum
Burasi neresi bacim :)Baklavalar börekler havada mı uçtu
Peki kuzum nasıl istersen. Yarın sil baştan başlarsın.
Yok yok o kadar kötü değil ama biraz kötüBaklavalar börekler havada mı uçtu
Peki kuzum nasıl istersen. Yarın sil baştan başlarsın.
Karataydaşımm, hoş geldinnBurasi neresi bacim :)
Benim için kötüler kategorisi saydıklarımYok yok o kadar kötü değil ama biraz kötü
İnşallah canım yaaa sen nasılsın nasıldı günün
Kızlar böyle bir şey yaptım ben notlarıma böyle kaydedip Pazartesi’leri paylaşabilirim isterseniz ya da cuma ne derseniz
(Tarihler tam aynı olmasa da herkesin ilk haftaki gibi kabul ettim nasıl isterseniz öyle yazar ona göre de paylaşırım)
Eki Görüntüle 2242256
Ben aslında sabah falan çok iyi başlamıştım ama akşama bozdum maalesef ve bugünkü menümle kötü etkilemek istemiyorum... o yüzden bugün yazmayım ama yarından itibaren yazayım inşallah kötü de olsa ama bugün yazmayım çok utanıyorum
Super menu arkadasim, kilolar gider tabi boyle. Aynen devamBugün yediklerim
10:00 Karatay kahvaltı
11:00 Türk kahvesi
16:00 4 kaşık bulgur pilavı, tavuk sote, 4 tane yeşil mercimekli Bulgurlu sarma
2litre su
30 dk Leslie
Eline saglik canim bence cok guzel olmusKızlar böyle bir şey yaptım ben notlarıma böyle kaydedip Pazartesi’leri paylaşabilirim isterseniz ya da cuma ne derseniz
Eki Görüntüle 2242256
Sonucta brokoli yemissin bisey olmaz bence , gayet guzel menu. Afiyet olsunBugünkü menüm:
Sabah:
-1 yumurta
-1 yeşil biber
Öğle:
-1 kase ayran çorbası
Akşam:
-1 porsiyon balık
-2 hurma
-1 kuru kayısı
Gece:
-4 parça haşlanmış brokoli (gece yemeseydim iyiydi ama cidden dayanamadım o gurultuya)
Ne guzel olmus guzellikleri bir araya getirmisKarataydaşımm, hoş geldinn
Bu topik ilk göz ağrım. SUHAN ve little dora ile tanıştığımız yer. Yılbaşına kadar aktifti. Sonra dağıldık, şimdi tekrar canlandırdık
Benim için kötüler kategorisi saydıklarım
Diğerleri tolere edilir
İyiyim kuzum, güzel geçti günü. Senin nasıldı. Dersler hafifledi mi. İlk dönem yoğundun baya. Hala öyle mi?
Günaydın doracım, kahvaltımı yaptıktan sonra başlarım bende midemden değişik sesler geliyorGünaydın canlar.
teletubbies gayet güzel bir tablo benim kiloda doğru canım.
Dün o kadar yoruldum ki erkenden uyumuşum.
Git gel zaten 15000 adımı geçiyor birde avm gezmiştim azıcık bittim yani.
Neyse sabah çok iyi uyandım, 9:30 da leslie başlıyor. Eşlik etmek isteyen var mı bana
Günaydın kuzu. Ben de yumurta haşlıyorum baktım açım 1 yumurta yedikten sonra yapacam 10 gibi.Günaydın doracım, kahvaltımı yaptıktan sonra başlarım bende midemden değişik sesler geliyor