- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eyvahhhhhhhhh basıldıkk
Kim ilgilnecek yeni sayfa ile, biz bu hale tembellikten geldik zatenyeni sayfa isterükkkk yeni sayfa isterükkk.ana sayfada kilolarımız gözüksün daha gaza gelelim
Koş koş koş dün acayip güzel başladık. Haydi bakalım o mide biraz boş kalmaya alışsın artıkpişt ne oluyor burada..
kızlar hep burdasınız.. beni de inceltin yaa ://
valla çok diil 5 kilo 5 5 :)))
selam olsun herkeseee.. ben de yemeden duramıyorum .. özellikle sabahları deli gibi aç uyanıyorum o mide dolmadan da rahat yok bana.. ama bunu yatana kadar telafi etmek için de elimden geleni yapıyorum
Kim ilgilnecek yeni sayfa ile, biz bu hale tembellikten geldik zaten
Orada işler karışır canım, tablo yapalım diyoruz yapacak kimse yok.biz bizeysek suhanın sayfasında da devam edebilir miyis bilemedim.. ama bu yaza gerçekten ben de fitooo girmak istiyoree :))
2 öğün besleniyorum canım. 5ten önce kapatıyorum günü. Sonra çay kahve vs.Akşam akşam??
Pilav ve ekmek aynı anda fazla geldi banaKahvaltı
1 haşlanmış yumurta 1 çatal peynir 1 zeytin
Öğle
Tavada yumurta az peynirle 5 zeytin 1 dilim ekmek kahve
Akşam
Mercimek çorbası 3 yk kuru fasulye 2 yk pilav yarım dilim ekmek(çorba yitecektim sadece bitince pilav yedim )
Çayın yanında da 1 günkurusu yedim
10000 e yakın adımım var Leslie yapacaktım ama çok yorulmuşum
Hayırlı geceler kızlar
Kilom da 61di
Günaydın kuzummmgünaydın
Hoş geldinnnnn harikamopişt ne oluyor burada..
selam olsun herkeseee.. ben de yemeden duramıyorum .. özellikle sabahları deli gibi aç uyanıyorum o mide dolmadan da rahat yok bana.. ama bunu yatana kadar telafi etmek için de elimden geleni yapıyorum
Neden uyuyamadınSabah 30 mekik, daha kendime gelemedim. Biraz sonra leslie 2 mil ama önce bi ayılayım, gece uyuyamadım.
Bazen iyi sıhatte olsunlar gelirler bana zaten geç yatarım ama sabahlamak sersemletiyor.Neden uyuyamadın
Kahvemi içtim hadi kalk yapalım şu 2 mil i.
Peki o zaman Güneş’in tadını çıkarBazen iyi sıhatte olsunlar gelirler bana zaten geç yatarım ama sabahlamak sersemletiyor.
Kesinlikle spor yapacam canım ama hava harika biraz dışarda olmak iyi gelecek ben biraz yürüyeyim, leslie akşama çekeyim bari.
Temiz hava bol güneş daha cazip geldi
tabloya gerek yok.isim kilo olsa bile yeter.patlat bi sayfaOrada işler karışır canım, tablo yapalım diyoruz yapacak kimse yok.
Pc kullansam yapayım derim ama telefonda çok zor.
Tablosuz devam edecek gibiyiz. Herkes kendi tablosunu yapsın
Hayırrrrr 2020 olmaz, bu yaza fit giriyoruz
Hoşgeldiiinpişt ne oluyor burada..
Bizim grup zaten heryerde, dağınık toparlanmaz artıkİnş :) varolan gruplarımız nolacak kuzum?:)
Neden yedin doracim, canin mi cektiöğlen dışarıda patates kızartması yedim. Çok ayıp ama yedim walla.
Akşama 1 kase çorba ile dengelerim.
Su 1lt olmak üzere.
Fazla almamışsın kuzum, dikkat edersen hemen gider o ödemdeBen bu sabah tartıldım genşler,tam 1,6 kilo almışım 57.7 yim
Bir kaç gündür elim ayağım sis uyanıyorum bence ondan, ödem hep ödem
Dışarda ki patateste yenmeyecek gibi değil ki. Meret ne güzel kokuyor Afiyet olsun doram. 15000 adımla yakmışsındır.öğlen dışarıda patates kızartması yedim. Çok ayıp ama yedim walla.
Akşama 1 kase çorba ile dengelerim.
Su 1lt olmak üzere.
Afiyet olsun veranocum, gayet güzel menünKizlarrr naptiniz , cok yogundum bugun yaaa. Daha yeni oturabildim. Menum soylee
Sabah: Az kavurmali yumurta, 1 kkpeynir, 3 zeytin
Ogle: 4 kofte, 1 kase tarhana corba ve 1 bardak ayran
Aksam: 2 tane kucuk kuru dolma, 1 tabak kuru fasulye, biraz da yogurt