Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Merhabalar herkeseee...
Yahu ne çok yazmışsınız :)) oku oku bitmedi. Ben de bütün gün işlerimi toparladım. Ancak yazabiliyotum. Ben spor yapmadım. En fazla yürüyüş yaparım. Hehalde diyet yapıpta spor yapma konusunda en tembeli benim bu forumun:olamaz: Onca diyet yaptım onca kilo da verdim, hiç spor yapamadım neredeyse...

Merhabalar herkeseee...
Yahu ne çok yazmışsınız :)) oku oku bitmedi. Ben de bütün gün işlerimi toparladım. Ancak yazabiliyotum. Ben spor yapmadım. En fazla yürüyüş yaparım. Hehalde diyet yapıpta spor yapma konusunda en tembeli benim bu forumun:olamaz: Onca diyet yaptım onca kilo da verdim, hiç spor yapamadım neredeyse...
Hadi balpamuk, leslie yap 15 dk inan zor değil. Ayrica bi süre sonra 15dk yetmeyecek ve çok hızlı ilerleyeceksin

Bugün ayran detoksu ile başladım. Bu arada boyum 1.66 kilom 66 olmuş maalesef. Gerçi benim de reglin ilk günü. Mutlaka şişkinlik vardır diye düşünüyorum ama tabii işi şansa bırakmadım yine de.
Sabah:
-1 yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-domates, salatalık.

Öğle:
-ayran çorbası
-yeşil çay

İkindi:
-ayran çorbası

Akşam:
-ayran çorbası

Gece:
-salatalık (şimdi yiyeceğim)

Yarın da aynı şekilde devam edeceğim. :)

Hadi balpamuk, leslie yap 15 dk inan zor değil. Ayrica bi süre sonra 15dk yetmeyecek ve çok hızlı ilerleyeceksin

Doracım aslında geçen sene kilo vernce heveslenip leslie ye biraz başlamıştım. Ne güzel de gidiyordum. Zaten üniversiteden sonraki dönemimde yaptığım ilk sporlardı. Bu arada 2008 mezunuyum. Sen düşün kaç yıldır apor yapmadığımı:olamaz: o kadar da tembelleştim ki resmen kendime kabul ettirdim sporu sevmediğimi. Spor sevmiyorum deyip çıkıyorum işin içinden:KK70:azcık kilo verirsem yine heveslenirim bence. Zaten kilo verince insanın enerjiai de artıyor. Şimdilik 2-3 kg verene kadar hafif takılayım. Ama yine de belli olmaz bakarsın yarın leslie başlatım :)))

Merhabalar herkeseee...
Biz sevdiririz sana sporu :KK19:
Bugün ayran detoksu ile başladım. Bu arada boyum 1.66 kilom 66 olmuş maalesef. Gerçi benim de reglin ilk günü. Mutlaka şişkinlik vardır diye düşünüyorum ama tabii işi şansa bırakmadım yine de.
Sabah:
-1 yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-domates, salatalık.

Öğle:
-ayran çorbası
-yeşil çay

İkindi:
-ayran çorbası

Akşam:
-ayran çorbası

Gece:

Afiyet olsun canım, sonucu merakla bekliyorum:KK8:

Bayılırım pırasaya. Bol limonlu :kk77:
Yaptın mı pilatesini :KK51:
Yaptim canim, cok iyi geldi walla arkasindan da guzel bi stretching yaptirdi hoca. Hemen eve gelip dusumu aldim, kremlendim. Pamuk kivamindayim. Kahve iciom, yesil cay olsa iyiydi ama yok. Simdi ders caliscam bide basima yuksek lisans isi actim

Sabah:
-1 yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-domates, salatalık.

Öğle:
-ayran çorbası
-yeşil çay

İkindi:
-ayran çorbası

Akşam:
-ayran çorbası

Gece:

Ayni kiloya gelmisiz balpamuk walla , neyse Ilk ay cabuk gider insallah.

Yaptim canim, cok iyi geldi walla arkasindan da guzel bi stretching yaptirdi hoca. Hemen eve gelip dusumu aldim, kremlendim. Pamuk kivamindayim. Kahve iciom, yesil cay olsa iyiydi ama yok. Simdi ders caliscam bide basima yuksek lisans isi actim
Ah pilates:KK36: nasıl rahatlamıştır kasların.
Afiyet olsun canım, Allah zihin açıklığı versin. O da hallolur :KK66:

Çok gaza geldim clarke bildiğin gibi degil, spor yaptıkça su içiyorum 2lt ye yaklaştım.
Sabah ilk iş spor kendimi çok iyi hissediyorum. Eski günlere döndüm sanki. Sayenizde tabi birlikte bu enerjiyle üstesinden gelecek gibiyiz
Masallah doracim , konus konus ben de gaza geldim, hergun yapalim

X