- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
Hayirrrrr yaptın bile değil miiiicgdmk eeee, pzt diye sözleştiğimiz göre gideyim de bi kurabiye yoğurayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirrrrr yaptın bile değil miiiicgdmk eeee, pzt diye sözleştiğimiz göre gideyim de bi kurabiye yoğurayım
İyimmm datlumm sen nasılsınNasılsın kaptanım
Demesek yyine de iyi olurd tabiÇok mantıklı gapdanım pazartesi diyelim mi
Aynennn hic kacirmiyorHiç affetmiyosun he
Yok yok yapmadım üşendim. Ya bu aralar çok gergin, uykusuz ve umutsuzum, saati geldiği gibi uyuyan sipam uyumuyor, sabahlara kadar kök söktürüyor canı sağolsun( Vakit kalmadı canim çok istesede, yapamadım. Ben de eksi gördüm nihayet 57nin altına indim tekrar ama Salı sabahı asıl tartım.Hayirrrrr yaptın bile değil miiii
Kizimda sıkıntı yasamadim ama oglum daha geç yatıyor, daha cok direniyor. Her ne kadar istemesem de isiklari kapatip karanlik ve sessiz ortamda sallayinca uyuyor.Yok yok yapmadım üşendim. Ya bu aralar çok gergin, uykusuz ve umutsuzum, saati geldiği gibi uyuyan sipam uyumuyor, sabahlara kadar kök söktürüyor canı sağolsun( Vakit kalmadı canim çok istesede, yapamadım. Ben de eksi gördüm nihayet 57nin altına indim tekrar ama Salı sabahı asıl tartım.
Kızlar aranızda çocuklu olanlar var, uyku sorununu nasıl çözdünüz? Ben artık geceleri kendime zarar vermeye başladım(( bdv ye konu acıcam bu gidişle(
Gözümden kacmistir belki, hatirliyorsan ekleyeyim.geçen hafta bildirim yaptım diye hatırlıyorum.bu hafta 66.2
Ve az önce bir dilim yaspasta yedim
Çohacıdı
Harikacgdmk
Pijamalı 56.9, pijamasiz 56.5 hangisini kabul edeyim
Dünkü menümü de bildireyim hemen, sabah iki haşlanmış yumurta, öğle bir avuç çiğ karışık kuruyemiş, akşam tarhana çorbası,nohut, bulgur pilavı ayran. Hepsi insancıl porsiyonlardı
DerkennnnnnVe az önce bir dilim yaspasta yedim
Çohacıdı