Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Uuuu öğlen nolmuş öyle :confused:
Bugün saydım tam 17 gün olmuş ağzıma tatlı sürmeyeli. Meyveyi bile akşam yemem glisemik endeksi yüzünden. Ama bu baklava taaaa Antep’ten geldi yalnızca bir dilim yedim onca ısrara rağmen:KK43: su böreğinde kendim kaşındım bak yalan yok, müdürümüz ara sıra böyle jestler yapar teneffüse bir çıkarız bakarız masanın üstünde iki tepsi su böreği yapacak bisi yok:)

Kizlar bisey danisicam size;
Şimdi serpil gecen hafta bildirim yapmadı.
Normalde kural geregi bi hafta bildirim yapmayinca ikiye boluyoruz ya puanini. Eksi geldiğinde islem tamam, ikiye bolup yarisini puanina ekliyorum ama artı gelince ne yapılır?
6 dusmem lazim ama ikiye bolersem bildirim yapmamak daha iyi bu durumda kilo aldiginda?
2ile carpsam fazla mı olur diye dusundum?
Gece gece kafam almadi:confused:
Anlatabildim mi bilmem☺️

Arkadaşlar sabah tartildim malum durumlardan geç bildirebildim bide ne göreyim 63.7 ben soook 65 le başlamıştım ben dedim regl dönemi sonu ödem felan mi gitti sonra biraz oynatıp tartiyi tekrar tartildim 65 valla bu evde bı tartı düzeni tutturamadim zeminden midir nedir sinir oluyorum bu duruma:bicak:
Canim tartın zemine tm otursun sallanmasın. Tek bir karoya koymaya çalış ben öyle yapıyorum. Sallanınca, yumuşak zeminde olunca eksik tartıyor

Menüm
Sabah
Pastırmalı domatesli yumurta
salatalık

Spordan sonra
1 Türk kahvesi

12:30 1 elma

14:30 3 kaşık bulgur pilavı tavuk
Salata

19:00 kuru fasülye cacık

Akşam birkaç bisküvi (Regl oldum) aşırı tatlı isteği var şu an

Normalde kural geregi bi hafta bildirim yapmayinca ikiye boluyoruz ya puanini. Eksi geldiğinde islem tamam, ikiye bolup yarisini puanina ekliyorum ama artı gelince ne yapılır?
6 dusmem lazim ama ikiye bolersem bildirim yapmamak daha iyi bu durumda kilo aldiginda?
Anlatabildim mi bilmem☺️
Boşver 2 ye bölmeyi canım. Mazeretini kabul ettik sonuçta. Grup yarışında değiliz ki.
Bence öyle yani

Anlatabildim mi bilmem☺️
Bence 6 dusmen yeterli. Kiloya oranladigimiz icin aslinda toplamdaki puanimiz verdigimiz kiloyu 3 asagi 5 yukari yansitacak. Haftalik olmasi puana cok etki etmiyor. 2 ile carparsan fazla olur. Digeri zaten dedigin gibi mantikli olmaz

Günaydın
Dünkü menüyü yazayım kahvem pişerken
Sabah:
Şekersiz kahve (o şekeri alamıyorum yav)
Öğlen yoğurtlu haslanmis brokoli
Akşam kabak yemeği
Ekmek yok, su 2 litre 4113 adımla da 186 kalori yakmışım.
Haydi bakalim kalkın sabah oldu, öperim gözlerinizden.

Günaydın
Dünkü menüyü yazayım kahvem pişerken
Sabah:
Şekersiz kahve (o şekeri alamıyorum yav)
Öğlen yoğurtlu haslanmis brokoli
Akşam kabak yemeği
Ekmek yok, su 2 litre 4113 adımla da 186 kalori yakmışım.
Haydi bakalim kalkın sabah oldu, öperim gözlerinizden.
Günaydın canim
Tartida değişme olmuştur mutlaka, kac gitmis

günaydın..
salı menü
kahvaltı..........çeyrek tost,1 bardak çay
ara................ 1 sade kahve
öğle...............yarım porsiyon çiğ köfte
ara................10 taneye yakın fıstık
akşam............yarım kase şehriyeli çorba,kabak yoğurtlama,1 kase salata
2 litre su

X