Vücut önce direniyor sonra kilo veriyor, bende bu kez öyle oldu.200-500 arasi versen haftafa, yilbasina rahat ulasirsin hedefineOo çok iyi. Ben artık 200 gr hedefliyorum her hafta. Bu ne ya. Sporu da yapıyorum. Yiyeceklerimde de öncekine göre iyi olduğumu düşünüyorum. Bakalım 1 ay sonunda tekrar değerlendircem. Ölçülerim falan değişecek mi görecez?
Oooo naptin sen clarke yahu
Kilolar yapisip kalmadan bu hafta cok dikkat et.
Haftaya kendine 60.9 hedef koy
İnşallah canımEvet aslında öyle ama, ben biraz kalçadan yana problemliyim
sporu da daha aktif yaparak
toparlanmak istiyorum
ve 36 beden e girmek
Adapte olacağım
Özel hayatımdaki sıkıntı aslında benimle ya da eşimle hiç alakası olmayan bi durum
işyeri dışında olduğu için o şekilde yazdım
ama bi şekilde etkileniyoruz, geriliyoruz, üzülüyoruz
60 ları silmişsin sen de artık
hedefler falan da çok uçlarda maşallah
bir haftada 3 kilo verdiğini gördü bu gözler
sen yaparsın
Benim bugün cok iyi gecti yemek acisindanEvet hedefimi belirliyorum 60,9
Bugün başladım eski düzene. Hadi bakalım
Sen neler yaptın?
Benim bugün cok iyi gecti yemek acisindan
150 de ipsiz atlamayi dusunuyorum
Gecen hafta 56.0 missin canımGeçen hafta: 56.1
Bu hafta:55.9
Fark: -200
200 200 gidiyor benden. Çok yavaş oluyor ama napalım. Elbet hızlanır yılbaşına kadar bitsin de, sağlam bitsin yeter ki
Başka spor yokSüpersin. Akşam kaçamaksın geçer inşallah
Başka spor yok mu
Başladımİsveç diyetine başladın mı@cgdmk
Aslında 56.1 yazdım diye hatırlıyorum canım. Mesajı bulacaktım da aman neyse. 100 gr hesaplamaya değmezGecen hafta 56.0 missin canım
Baktım 56.1 yazmışım. Uğraştırmak istemem de. Puan hesapladım ondan şaşırdımGecen hafta 56.0 missin canım
Buldum canım evet 56.1, benim gönlümden fazla gectiyse demek kiAslında 56.1 yazdım diye hatırlıyorum canım. Mesajı bulacaktım da aman neyse. 100 gr hesaplamaya değmez
Uuuu baya erkencisinBaşka spor yok
Aksam yemeğini 16.40 itibariyle bitirdim
Ugrasmak ne demek canim, aksine iyi oldu, hatalar olabilir, düzeltmek lazimBaktım 56.1 yazmışım. Uğraştırmak istemem de. Puan hesapladım ondan şaşırdım
Bol eksili olmalı 1700 kadarcikUmarım bol eksili sonuçlanır
Umarim dayanabilirim
Dayanicimmm