Verano bu hafta iyiydim canım ya. 4 gün spora gidip dikkat ediyorum. Haftaya daha iyi olacak inşallahAh kolera ah , biskuviler kizartmalar, pankekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verano bu hafta iyiydim canım ya. 4 gün spora gidip dikkat ediyorum. Haftaya daha iyi olacak inşallahAh kolera ah , biskuviler kizartmalar, pankekler
Hemmen toparlanDağılmadım desem yalan valla.
Atın beni aşureye kazanına, yalan dünya size kalsin :)
evet 5 hareket 7 tekrar yapıyorum bugün itibariyleBu tibet 5 hareketten mi olusuyor. Yani tibet dediginde 10 puan mi eklicem. Pilates fln gibi sureli deil dimi
Degistirdim canımcgdmk canim ilk sayfada sporda tane ile yapilanlara duzenleme yaptim, ekleyebilirmisin ? Bizim kullandigimiz puanlar biraz fazla , digerleri cok kucuk kaldi onlarin yaninda. yani yarim saat aerobic 300 puanken 100 hareket 5 puan fln gibi bir sacmalik oldu. Kendimce duzenledim, yani tekli hareketlerin puanini arttirdim.
Basit Bölgesel Hareketler (Duvarda Şınav, Yarım Mekik, Dumbell vs) 3puan 10 adet
Zor Bölgesel Hareketler (Yerde Şınav, Mekik, Squat vs 5puan 10Adet
İp Atlama 2.5 puan 15 Adet
İpsiz Atlama 2 puan 15 Adet
Adım 50puan 1000 Tane
plank 20puan 60sn
Ben dagildim sahsen. Bu aralar cok sacmasapan besleniyorum ya, tamam diyette degilim artik ama gene de kizartma yemenin anlami yoktu yani...Bugun kimse ugramadi, haftasonu dagilmadiniz deil mi ?
@kolera88 clarke34 hussuk sarraf La Que Sabe
@degisimdonusum kremsokola
@yolcukardelen
Sokolam kizartma mi yedin sen ? Bu hafta herkeste bir kizartma hevesi, yarin aliriz artik sonuclariniBen dagildim sahsen. Bu aralar cok sacmasapan besleniyorum ya, tamam diyette degilim artik ama gene de kizartma yemenin anlami yoktu yani...
Canim bu ara pek iyi hissetmiyorum kendimi, cok halsizim fln . Isvec iyi gelmeyebilir yoksa bir deneyebilirdim. Dedigin gibi 60 altina duserdim en azindan moral olurduBiraz ağır bi diyet
Eki Görüntüle 2191671
Ben varım. Bu sabahtan itibaren eşlik ederim sana. Regl öncesi sarsılma olur.Biraz ağır bi diyet
Eki Görüntüle 2191671
Evet oldukça ağırmış yapamam bunuBiraz ağır bi diyet
Eki Görüntüle 2191671
Günaydın zaman. 58 i tekrar görme yeter. Gelir gider arada öyle57.900 +200 o kadar aşureye az bile.
55000 adim》》》 2.750 puan.
Yeni haftaya böyle başlamış olalım.
Bu arada günaydın minyonlar tarikatı.