Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

45 gün neymiş hakikaten, o zamana kadar kendini anlamayan da ne bilim. Saçmalamış o. Hadi umarım vardır canım.

Canım senin sonucun çıkmıştır. E nabizüzerinden sonucuna bakabirsin

degiiskmis oda

Kızlar yarın ben de bi kan testi yaptırayım diyorum. Sonucu hemen o gün almak için acile mi gitmek gerekiyo, aile hekimliğinde hemen çıkıyor mu?

Selam arkadaşlar dün bütün gün halsiz düşüp uyudum. Belim basim çok ağırdı. Bugün adet olmam lazım 1damla kan geldi çok heycanliyim sizce hamile miyim?

Merhaba kızlar. Konuyu baştan sona okudum evet erinmeden
Son adet tarihim 23 Kasım idi dolayısıyla geçti daha önce ayın dokuzunda biraz da olsa lekelenme yaşadım biraz umitlendim beklemeye karar verdim ama çok zor Zaman geçsin diye beklemek. Hiç göğüs hassasiyeti vs yaşamadım galiba en belirgin bu belirti var herkeste ben de hiç yok. Adet gününde önce yani 23 aralıktan önce idrar testi yaptım çok merak ederek negatif çıktı. Yine ümitsiz oldum ama belirtiler var gibi sürekli kendimi dinliyorum en kendime şaşırdığım nokta birkaç saat içinde devamlı tuvalet ihtiyacı oluyor. Sık sık demesemde beni çok daraltıyor su içince sıvı tuketince. Batmalar yaşıyorum kasıklarımda,genellikle sol. Adet olacağım hissi devamlı oluyor sürekli kontrol ediyorum ama olmadım. Ben de kan vermeye gidemiyorum negatif olacak diye. Kendime söz verdim ne kadar dayanabilirim bilemem ama Ocak ayına kadar duracağım tabii adet olmaz isem.
İnşallah herkese hayırlı evlat nasip olsun en hayırlı zamanda. Buradan bilgiler edinmek çok iyi oluyor.

inşallah hamilesinizdir:)

off kızlar netten çıkar diye bekliyorum sonuçlar yok gidip doktoradan öğrenmek istemiyorum zaten erken gittiğimiz için bir sürü tavır yapıyolar birde olumsuzsa ondan öğrenmek istemiyorum ama duramıyorumda sabah yine test yaptım yine aynı sey oldu silik çizgi ama 1 saat sonra

eğer hamile değilsem bir daha adet günüm geçmeden test yapmıycam kızlar bu silik çizgi günlerimi yedi kafamı başka bir şeye veremez oldum acaba mı diye

İnşallah siz de hamilesinizdir bu süreç cidden zor oluyor sürekli onu düşünüyor insan elinizden geldiğince başka işlerle meşgul olmaya çalışın aynı şeyi ben de yapmaya çalışıyor olsam da

-bridget- kuzum sende sanki kan vermeye gidecektin son durum nedir sende

gidemedim canım. İşim çıktı sabahtan yetişemedim. Öyle olunca bata 2 gün var dayan biraz daha dedim kendi kendime Pazartesi artık. Hem adetten geçmiş olur biraz. Ama pek umudum yok benim açıkçası. Senin silik de olsa çizgi varmış, umut var. Bende çıkmadı yok bence. Umarım yeni yıla bebişli girersin canım☺

kızlar ben gittim sağlık ocağına hamile değilmişim umutlar diğer aya kaldı ama bundan sonra 10 dk sonra çıkmayan çizgileri umursamamayı öğrendim

Adet oldunuz mu acaba benimde bugün 7. Günümdü
Evet adet oldum, kan testi yaptırdım. 2,30 değer çıktı. 2 tane tanıdık doktora sorduk.
tutunmaya calısıpta tutunamamış olma durumu söz konusuymuş. Adetlerim düzenlidir 28 günde bi adet olurum. Değer hernekadar negatif olsada hiç hamile olmayan bi kadında bu değer yüksek ve anlam taşımaya müsait bi değer olarak görülüyormuş. Belki adetim geciktiği gibi gitmiş olsaydım değer daha yüksek olucaktı..
kısmet.. siz kan testi yaptırdınızmı

kızlar ben gittim sağlık ocağına hamile değilmişim umutlar diğer aya kaldı ama bundan sonra 10 dk sonra çıkmayan çizgileri umursamamayı öğrendim
üzüldüm canım, umut vermek gibi olmasın ama adete var daha belki geç yumurtlamışsındır, ovu testi yapmış mıydın kaçırmış olabilirsin. Ben mesela yapmadım ya kaçırdık onu ya da hormonlarda var bir şey bi baktırıcam bu ay, test de yapıcam her gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…