• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir saat te degil, hemen 5 dakika icinde cikmisti cizgiler
kuzum hemen çıktıysa belki olabilir bekle bakalım benım saatler geçince çıkıyodu demek ki o da beklemekten oluyordu aynen 2 gün erken oldum neyse hemen bitsinde bu ay ovulasyon testi aldım bakalım onla deniycem bende

kuzum hemen çıktıysa belki olabilir bekle bakalım benım saatler geçince çıkıyodu demek ki o da beklemekten oluyordu aynen 2 gün erken oldum neyse hemen bitsinde bu ay ovulasyon testi aldım bakalım onla deniycem bende
Hayirlisi olsun canm ya diyecek bisi bulamiyrm

Kızlar bu arada her ay yumurtlama aynı güne denk gelmiyo. Mesela ben hep 27 günde bir oluyodum. O yüzden 13 ü diye hesaplıyodum o sırada ilişki oluyodu. Bu ay 29 gün oldu yani 15. Gün yumurtlamısım o gün ilişkiye girmemiştim. Sanırım adetin 10 u ile 20 si arasında sürekli veya bir gün arayla yapmak en dogrusu

Kızlar bu arada her ay yumurtlama aynı güne denk gelmiyo. Mesela ben hep 27 günde bir oluyodum. O yüzden 13 ü diye hesaplıyodum o sırada ilişki oluyodu. Bu ay 29 gün oldu yani 15. Gün yumurtlamısım o gün ilişkiye girmemiştim. Sanırım adetin 10 u ile 20 si arasında sürekli veya bir gün arayla yapmak en dogrusu

Olabilir. Ben ovu testi aldım 30 tane her gün yapıcam bakalım.

Ocak 3 beklemedeyim son 5 gün göğüslerde sızlanması olan var mı bi de halsizlik doyumsuzluk

Selamlar

Doktor cyclo progynova verdi adetimin 5.gunü basladim. 7.günü smear testi icin gittigimde bol seffaf bi akintim vardi yumurtlamaya ihtimal vermedim, ilacin yan etkisi olabilir diye dusundum. Ama o seffaf akinti azalarak bitti. Bu ay da her zamanki yumurtlama gunumu bekledim(adetin 14.günü) yumurtlamadim. Bugün 20.günüm. Sizce erken mi yumurtladım yoksa cyclo progynova yumurtlamami mi engelledi?

kızlar sabah test yaptım bir şey yok diyordum ya 2 saat sonra ondada ikinci çizgi çıktı artık dayanamadım sağlık ocağında kan verdim yarın görücem bakalım adam diyor ki adetten 45 gün geçmeden normalde almayız diyor 45 gün geçse zaten ben emin olurum :):63:
dış gebelık ıcın ne ka erken o ka iyi tabuıkı suphe varsa hamılelıge bakmak zorundalar vahıy mı ıncek bıze:63: dogarken baksın bari:olamaz::işsiz:

kuzum yakında ocak için yeni başlık açarız sende ovulasyon testi aldın mı ocak ayına beraber bekleyelim yine :)
kızlar ben bu ayla birlkte toplam 2 aydır bebiş düşünmye başladığımz için bu test gerçktn işe yararmı yoksa gebelik testleri gibi yanılma olayı varmı nerde ne kadar bilmiyorum bi açarmısnz 😘

Merhaba bende herzaman günüm gecmeden adet olan biriydim bu ay gecti ve 2gün sonra kan testim negatif cıktı 9gün gecikmeden sonra bir sorun var diyerek doktora gittim doktorda ultrasonda rahim agzı yarası feln bakrken rahmimin kalınlastıgını tekrar kan testi yapacagımızı soyledi kan sonucum cıktıgımda biz rahim agzı yarası için tedavi konusurken değerimin pozitif oldugumu gebe oldugumu soylesi ben sok ertesi gün sabah gelmemi istedi sabah gittim dıs gebelik olabileceğini soyledi ertesi gün tekrar kan testi değerde iatenilen yükseliş yoksa beni ara dedi ve ben kan verdim deger yükselmiş kan pıhtılaşma var iğne basladım ve troid hastasıyım 1 kızım var 2. Ciyi cok istiyorduk 2de kaybım vardı inş. Bu sefer hersey yolunda ilerler

Back