- Konu Sahibi papatya7203
Bende kafayi yedim,dun onceki gün silik cikti görünüyor du yani baya,bugun sabah hic bisi cikmadi,bugun adet gunum olmadim daha,sn erken olmussun 31 indeydi,hayirlisi yaaacanım ben adet oldum sende durumlar nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kafayi yedim,dun onceki gün silik cikti görünüyor du yani baya,bugun sabah hic bisi cikmadi,bugun adet gunum olmadim daha,sn erken olmussun 31 indeydi,hayirlisi yaaacanım ben adet oldum sende durumlar nedir
Bir saat te degil, hemen 5 dakika icinde cikmisti cizgilercanım ben adet oldum sende durumlar nedir
bat ne zamandı kuzumgeçmiş olsn kuzum gelecek ay inşAllah...ben aynıyım daha valla bi gelen giden değişiklik yok şuanda gün içinde neler olur bilmiyorum
kuzum hemen çıktıysa belki olabilir bekle bakalım benım saatler geçince çıkıyodu demek ki o da beklemekten oluyordu aynen 2 gün erken oldum neyse hemen bitsinde bu ay ovulasyon testi aldım bakalım onla deniycem bendeBir saat te degil, hemen 5 dakika icinde cikmisti cizgiler
Hayirlisi olsun canm ya diyecek bisi bulamiyrmkuzum hemen çıktıysa belki olabilir bekle bakalım benım saatler geçince çıkıyodu demek ki o da beklemekten oluyordu aynen 2 gün erken oldum neyse hemen bitsinde bu ay ovulasyon testi aldım bakalım onla deniycem bende
Kızlar bu arada her ay yumurtlama aynı güne denk gelmiyo. Mesela ben hep 27 günde bir oluyodum. O yüzden 13 ü diye hesaplıyodum o sırada ilişki oluyodu. Bu ay 29 gün oldu yani 15. Gün yumurtlamısım o gün ilişkiye girmemiştim. Sanırım adetin 10 u ile 20 si arasında sürekli veya bir gün arayla yapmak en dogrusu
ocak 11 bugn hiçbişy hissetmedimbat ne zamandı kuzum
daha var ama baya canım birde benim bu süreçten öğrendiğim belirti arıyoruz kendimizde ama psikolojik olarak olumsuz etkiliyoruz kendimizi ben bu ay hiç dinlemiycem kendimiocak 11 bugn hiçbişy hissetmedim
kuzum yakında ocak için yeni başlık açarız sende ovulasyon testi aldın mı ocak ayına beraber bekleyelim yine :)Ben adet oldum yıne
bende kuzum adetimiz bitse de başlasak :)Olabilir. Ben ovu testi aldım 30 tane her gün yapıcam bakalım.
dış gebelık ıcın ne ka erken o ka iyi tabuıkı suphe varsa hamılelıge bakmak zorundalar vahıy mı ıncek bıze dogarken baksın barikızlar sabah test yaptım bir şey yok diyordum ya 2 saat sonra ondada ikinci çizgi çıktı artık dayanamadım sağlık ocağında kan verdim yarın görücem bakalım adam diyor ki adetten 45 gün geçmeden normalde almayız diyor 45 gün geçse zaten ben emin olurum :)
bnde öyle yapnak istiyorum vallahi.Ama çok zor nasıl yapcazxzdaha var ama baya canım birde benim bu süreçten öğrendiğim belirti arıyoruz kendimizde ama psikolojik olarak olumsuz etkiliyoruz kendimizi ben bu ay hiç dinlemiycem kendimi
kızlar ben bu ayla birlkte toplam 2 aydır bebiş düşünmye başladığımz için bu test gerçktn işe yararmı yoksa gebelik testleri gibi yanılma olayı varmı nerde ne kadar bilmiyorum bi açarmısnzkuzum yakında ocak için yeni başlık açarız sende ovulasyon testi aldın mı ocak ayına beraber bekleyelim yine :)