Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 3 gun kaldi,3 gündür yapıyorum test dediğin gibi bisi cikmiyo bende kestim umudumu sanki,esimde hemen havlu atiosun allahtan umit kesilmez dio bilmiyrm bende

Merhaba , ovula marka test bende internetten aldım iki kere silik çıkardı baya net çizgi hemde ama sonuç kocaman bir negatif .. emin olmak istiyorsan kan ver bence

Merhaba , ovula marka test bende internetten aldım iki kere silik çıkardı baya net çizgi hemde ama sonuç kocaman bir negatif .. emin olmak istiyorsan kan ver bence
ben hic bir testte ciftcixgi göremedim bende neden okadar yok bu bebek

kızlar ama bugun yaptığım testte hiç bir şey yok o daha hassas olduğu için mi çıktı bilmiyorum Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin ben bu ay 15 tatilde ailemizin yanına gidicez onlara yüzyüze söylerdim diye çok istemiştim baklaım ateşimi ölçtüç 36.7 yanılıyor muyuz bakalım görücez beş gün var ama hiç bir belirti yok

seninki bende de belirginmiş kuzum bu ay mı yaptın bu testi regl oldun mu
Geçen ay yaptım kUzum adet bitiminden 5 6 gün sonra , çünkü regl 1,5 gün sürdü şüphelendim ve ağrılarım devam ediyordu üstüne görme falan mı yaşadım acaba diye yaptım bir kaç saat sonra böyle çıktı

kızlar sabah test yaptım bir şey yok diyordum ya 2 saat sonra ondada ikinci çizgi çıktı artık dayanamadım sağlık ocağında kan verdim yarın görücem bakalım adam diyor ki adetten 45 gün geçmeden normalde almayız diyor 45 gün geçse zaten ben emin olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…