- 4 Aralık 2019
- 395
- 313
- 53
- Konu Sahibi papatya7203
-
2 gün önce yaptırdım negatifti adet olmadım daha gün aşırı iliski var adet olmadan 5 gün önce ve afet olcağım günden şüpheleniyorum ama bilmiyorumEvet adet oldum, kan testi yaptırdım. 2,30 değer çıktı. 2 tane tanıdık doktora sorduk.
tutunmaya calısıpta tutunamamış olma durumu söz konusuymuş. Adetlerim düzenlidir 28 günde bi adet olurum. Değer hernekadar negatif olsada hiç hamile olmayan bi kadında bu değer yüksek ve anlam taşımaya müsait bi değer olarak görülüyormuş. Belki adetim geciktiği gibi gitmiş olsaydım değer daha yüksek olucaktı..
kısmet.. siz kan testi yaptırdınızmı
2 gün önce yaptırdım negatifti adet olmadım daha gün aşırı iliski var adet olmadan 5 gün önce ve afet olcağım günden şüpheleniyorum ama bilmiyorum
Çok istiyorum insallah dua edin lütfenhayırlısı olsun insallah vardır istiyorsanız..
kuzum ovulasyon testi yapmadim bende bu ay aldim siparis bile verdim 20 tane aldim gec dollenme ihtimali yok kuzum bakalim bir daha ki aya biran once regl olsam bariüzüldüm canım, umut vermek gibi olmasın ama adete var daha belki geç yumurtlamışsındır, ovu testi yapmış mıydın kaçırmış olabilirsin. Ben mesela yapmadım ya kaçırdık onu ya da hormonlarda var bir şey bi baktırıcam bu ay, test de yapıcam her gün.
2 gün var regle ama belirti yok bende deArkadaslar ben buraya yeni katildim ve cok heycanliyim bat 31 aralik sizde biliyorsunuz ki beklemek cok heycanlı buraya gun gun belirtilerimizi yazmaya ne dersiniz biz bu ay regl bittikten bir gun sonra calismalara basladik suan icin 12 aralik haric hep degerlendirdik bu ara cok halsizlik ve sag kasigimda batmalar var bir cok usuyorum bir yaniyorum sizde neler var
ayyy çok sevindimmm bnde sana katılmak isterimmm hamile klmk istyorum bndeeArkadaslar ben buraya yeni katildim ve cok heycanliyim bat 31 aralik sizde biliyorsunuz ki beklemek cok heycanlı buraya gun gun belirtilerimizi yazmaya ne dersiniz biz bu ay regl bittikten bir gun sonra calismalara basladik suan icin 12 aralik haric hep degerlendirdik bu ara cok halsizlik ve sag kasigimda batmalar var bir cok usuyorum bir yaniyorum sizde neler var
ayyy çok sevindimmm bnde sana katılmak isterimmm hamile klmk istyorum bndeeArkadaslar ben buraya yeni katildim ve cok heycanliyim bat 31 aralik sizde biliyorsunuz ki beklemek cok heycanlı buraya gun gun belirtilerimizi yazmaya ne dersiniz biz bu ay regl bittikten bir gun sonra calismalara basladik suan icin 12 aralik haric hep degerlendirdik bu ara cok halsizlik ve sag kasigimda batmalar var bir cok usuyorum bir yaniyorum sizde neler var
4 aylık evli yaş 20 1 aydır istiyorumSlm kızlar nasılsıniz kaç yıllık evlısınız ne kaç yasındasınız zmandir istiyorsunuz bebiş Allahım herkese nasip etsin cifter çifter versin inşallah
Slmmm,naber nasılsın nedir durumlar,ben dort gundur test yapiyrm,dün bugün silik çıktı yarin bat gunudaha reglime 14 gun var bugun sadece gogusum kasindi cok kotu diger belirtiler yok
Adet oldunmu arkadasim
Kizlar ben bata 3 gün kala kan testi vermiştim 0 dı. Sonra reglim iki gün gecikti. Tam heh oldum sonunda dedim kahverengi lekelenmeyle kaldı sadece kırmızıları bekliyorum gelmedi bi. Hamilelikte imkansız değer 0 dı cünkü. Ne oluyor bi anlasam..
benimde 2 gün erken geldi kuzum ocak bizi beklesin o zaman bakalım bu sefer ovulasyon testiyle deneyelimKızlar günaydın,
ben regl oldum. Yarın bekliyordum, erken geldi hatta. Sağolsun beni daha fazla şüphelendirmedi vücudum
Yeni yıla hamile girmek kısmet değilmiş olsun önümüze bakıcaz.
canım ben hamile değilim malesef adet oldum erken geldi senden durumlar neayyy çok sevindimmm bnde sana katılmak isterimmm hamile klmk istyorum bndee☺bat ocak 11... inşAllah gecikirmde sonucunda çift çizgiyi görürüm☺ Bnde adetimin bittiği günden ihtimalen değerlendrdk her 2 günden birini.Ya bişey dicem biz hep aynı şeyimi yaşamışız bnamı öyle geliyo.Ben donuyorum şuan gece yatarken ter içinde kalıyorum.tabiki halsizim ama batmalar yok..Bak o kasık ağrısı güçlü bir ihtimal hamile kldıpnı öğrenmk için.Sen ve ben adetimizin geçtiği 2. gün testi bi yapalım derim senden umutluyum ♥
canım ben adet oldum sende durumlar nedirSlmmm,naber nasılsın nedir durumlar,ben dort gundur test yapiyrm,dün bugün silik çıktı yarin bat gunu
yemin ediyorum kuzum aynısı bende de var acayip ağrılı olurdu yok aynı açık pembe pıhtılı hayırlısı olsun tutunamadı mı acabaBenim de 1 gün erken gelen reglm bi garip. Pembe, sulu ve parçalı. Baya pıhtı gibi şeyler var. Daha önce olmamıştı. Hiç adet gibi halsizliğim, ağrım da yok anlamadım. Pazartesi doktoruma görünücem.
yemin ediyorum kuzum aynısı bende de var acayip ağrılı olurdu yok aynı açık pembe pıhtılı hayırlısı olsun tutunamadı mı acaba
canım ben hamile değilim malesef adet oldum erken geldi senden durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?