- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
test bu kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki silik bir çizgi var gibi .Canım senin bat a daha 4 , 5 gün yok mu.Çok erken umutsuzluğa kapılıp adeti beklemek içintest bu kızlar Eki Görüntüle 2569264
bende gordumSanki silik bir çizgi var gibi .Canım senin bat a daha 4 , 5 gün yok mu.Çok erken umutsuzluğa kapılıp adeti beklemek için
Benimde 3 gun kaldi,3 gündür yapıyorum test dediğin gibi bisi cikmiyo bende kestim umudumu sanki,esimde hemen havlu atiosun allahtan umit kesilmez dio bilmiyrm bendecanım kafam çok karışık ovula diye bir markada görmüştüm silik çizgiyi hatta gün içinde yaptım yine silik çıktı ama bir saat sonra çıktı hep içeriğinde hormonun 5 ken bile belli edeceği yazıyodu sonra başka bir marka test denedim oncomed diye bu sabah yaptım onu adete beş gün var şuan ama silik bile çizgi yok
Bende böyle bile çıkmıyortest bu kızlar Eki Görüntüle 2569264
Merhaba , ovula marka test bende internetten aldım iki kere silik çıkardı baya net çizgi hemde ama sonuç kocaman bir negatif .. emin olmak istiyorsan kan ver bencecanım kafam çok karışık ovula diye bir markada görmüştüm silik çizgiyi hatta gün içinde yaptım yine silik çıktı ama bir saat sonra çıktı hep içeriğinde hormonun 5 ken bile belli edeceği yazıyodu sonra başka bir marka test denedim oncomed diye bu sabah yaptım onu adete beş gün var şuan ama silik bile çizgi yok
ben hic bir testte ciftcixgi göremedim bende neden okadar yok bu bebekMerhaba , ovula marka test bende internetten aldım iki kere silik çıkardı baya net çizgi hemde ama sonuç kocaman bir negatif .. emin olmak istiyorsan kan ver bence
canım demek ki bir daha ovula marka kullanmamalı yanlış sonuç çıkarıyorMerhaba , ovula marka test bende internetten aldım iki kere silik çıkardı baya net çizgi hemde ama sonuç kocaman bir negatif .. emin olmak istiyorsan kan ver bence
Bak canım testte buntest bu kızlar Eki Görüntüle 2569264
seninki bende de belirginmiş kuzum bu ay mı yaptın bu testi regl oldun muBak canım testte bun☺
canım demek ki bir daha ovula marka kullanmamalı yanlış sonuç çıkarıyor
kuzum valla görmekte kötü bu sefer acaba mı diyorsun sonra yok olunca daha çok üzülüyorsunben hic bir testte ciftcixgi göremedim bende neden okadar yok bu bebek
haklisinkuzum valla görmekte kötü bu sefer acaba mı diyorsun sonra yok olunca daha çok üzülüyorsun
Geçen ay yaptım kUzum adet bitiminden 5 6 gün sonra , çünkü regl 1,5 gün sürdü şüphelendim ve ağrılarım devam ediyordu üstüne görme falan mı yaşadım acaba diye yaptım bir kaç saat sonra böyle çıktıseninki bende de belirginmiş kuzum bu ay mı yaptın bu testi regl oldun mu
Biz de hamilelik olmadan görüyoruz bu daha kötüben hic bir testte ciftcixgi göremedim bende neden okadar yok bu bebek
Canım silik de olsa bir çizgi var ama burda düşündüren çizgilerin 1 saatten sonra çıkması. Hakkinda hayırlısı olsun inşallah vardırkızlar diğer resme göre daha mı belirginleşmiş benim hayal gücüm mü yoksa