• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet adet oldum, kan testi yaptırdım. 2,30 değer çıktı. 2 tane tanıdık doktora sorduk.
tutunmaya calısıpta tutunamamış olma durumu söz konusuymuş. Adetlerim düzenlidir 28 günde bi adet olurum. Değer hernekadar negatif olsada hiç hamile olmayan bi kadında bu değer yüksek ve anlam taşımaya müsait bi değer olarak görülüyormuş. Belki adetim geciktiği gibi gitmiş olsaydım değer daha yüksek olucaktı..
kısmet.. siz kan testi yaptırdınızmı
2 gün önce yaptırdım negatifti adet olmadım daha gün aşırı iliski var adet olmadan 5 gün önce ve afet olcağım günden şüpheleniyorum ama bilmiyorum

üzüldüm canım, umut vermek gibi olmasın ama adete var daha belki geç yumurtlamışsındır, ovu testi yapmış mıydın kaçırmış olabilirsin. Ben mesela yapmadım ya kaçırdık onu ya da hormonlarda var bir şey bi baktırıcam bu ay, test de yapıcam her gün.
kuzum ovulasyon testi yapmadim bende bu ay aldim siparis bile verdim 20 tane aldim gec dollenme ihtimali yok kuzum bakalim bir daha ki aya biran once regl olsam bari

:emir_bebek:Arkadaslar ben buraya yeni katildim ve cok heycanliyim bat 31 aralik sizde biliyorsunuz ki beklemek cok heycanlı buraya gun gun belirtilerimizi yazmaya ne dersiniz biz bu ay regl bittikten bir gun sonra calismalara basladik suan icin 12 aralik haric hep degerlendirdik bu ara cok halsizlik ve sag kasigimda batmalar var bir cok usuyorum bir yaniyorum sizde neler var
2 gün var regle ama belirti yok bende de

Kızlar günaydın,
ben regl oldum. Yarın bekliyordum, erken geldi hatta. Sağolsun beni daha fazla şüphelendirmedi vücudum :halay:
Yeni yıla hamile girmek kısmet değilmiş olsun önümüze bakıcaz. 🤷🏼‍♀️😁

:emir_bebek:Arkadaslar ben buraya yeni katildim ve cok heycanliyim bat 31 aralik sizde biliyorsunuz ki beklemek cok heycanlı buraya gun gun belirtilerimizi yazmaya ne dersiniz biz bu ay regl bittikten bir gun sonra calismalara basladik suan icin 12 aralik haric hep degerlendirdik bu ara cok halsizlik ve sag kasigimda batmalar var bir cok usuyorum bir yaniyorum sizde neler var
ayyy çok sevindimmm bnde sana katılmak isterimmm hamile klmk istyorum bndee☺️bat ocak 11... inşAllah gecikirmde sonucunda çift çizgiyi görürüm🤭☺️ Bnde adetimin bittiği günden ihtimalen değerlendrdk her 2 günden birini.Ya bişey dicem biz hep aynı şeyimi yaşamışız bnamı öyle geliyo.Ben donuyorum şuan gece yatarken ter içinde kalıyorum.tabiki halsizim ama batmalar yok..Bak o kasık ağrısı güçlü bir ihtimal hamile kldıpnı öğrenmk için.Sen ve ben adetimizin geçtiği 2. gün testi bi yapalım derim senden umutluyum😉🤭😘😘♥️

ayyy çok sevindimmm bnde sana katılmak isterimmm hamile klmk istyorum bndee☺️
Slm kızlar nasılsıniz kaç yıllık evlısınız ne kaç yasındasınız zmandir istiyorsunuz bebiş Allahım herkese nasip etsin cifter çifter versin inşallah 🤲👣🤰🤲
4 aylık evli yaş 20 1 aydır istiyorum 😃😃

Kizlar ben bata 3 gün kala kan testi vermiştim 0 dı. Sonra reglim iki gün gecikti. Tam heh oldum sonunda dedim kahverengi lekelenmeyle kaldı sadece kırmızıları bekliyorum gelmedi bi. Hamilelikte imkansız değer 0 dı cünkü. Ne oluyor bi anlasam..

Kizlar ben bata 3 gün kala kan testi vermiştim 0 dı. Sonra reglim iki gün gecikti. Tam heh oldum sonunda dedim kahverengi lekelenmeyle kaldı sadece kırmızıları bekliyorum gelmedi bi. Hamilelikte imkansız değer 0 dı cünkü. Ne oluyor bi anlasam..

Benim de 1 gün erken gelen reglm bi garip. Pembe, sulu ve parçalı. Baya pıhtı gibi şeyler var. Daha önce olmamıştı. Hiç adet gibi halsizliğim, ağrım da yok anlamadım. Pazartesi doktoruma görünücem.

Kızlar günaydın,
ben regl oldum. Yarın bekliyordum, erken geldi hatta. Sağolsun beni daha fazla şüphelendirmedi vücudum :halay:
Yeni yıla hamile girmek kısmet değilmiş olsun önümüze bakıcaz. 🤷🏼‍♀️😁
benimde 2 gün erken geldi kuzum ocak bizi beklesin o zaman bakalım bu sefer ovulasyon testiyle deneyelim

ayyy çok sevindimmm bnde sana katılmak isterimmm hamile klmk istyorum bndee☺bat ocak 11... inşAllah gecikirmde sonucunda çift çizgiyi görürüm🤭☺ Bnde adetimin bittiği günden ihtimalen değerlendrdk her 2 günden birini.Ya bişey dicem biz hep aynı şeyimi yaşamışız bnamı öyle geliyo.Ben donuyorum şuan gece yatarken ter içinde kalıyorum.tabiki halsizim ama batmalar yok..Bak o kasık ağrısı güçlü bir ihtimal hamile kldıpnı öğrenmk için.Sen ve ben adetimizin geçtiği 2. gün testi bi yapalım derim senden umutluyum😉🤭😘😘
canım ben hamile değilim malesef adet oldum erken geldi senden durumlar ne

Benim de 1 gün erken gelen reglm bi garip. Pembe, sulu ve parçalı. Baya pıhtı gibi şeyler var. Daha önce olmamıştı. Hiç adet gibi halsizliğim, ağrım da yok anlamadım. Pazartesi doktoruma görünücem.
yemin ediyorum kuzum aynısı bende de var acayip ağrılı olurdu yok aynı açık pembe pıhtılı hayırlısı olsun tutunamadı mı acaba

kızlar günaydın ben adet oldum bugun bu ay olmadı ovulasyon testi kullanmamıştım ama sık ilişki olmuştu muhtemelen denk gelmiştir diye düşünüyoryum birde şeyi düşündüm bu yumurtlama olayından sonra yaşanan ilişkiler acaba olumsuz etkiliyor olabilir mi bu ay 20li ovulasyon testi aldım adet biter bitmez yapmaya başlıycam bakalım o zaman ocakta kimler benimle yeni başlık açalım mı kızlar

bu aydan öğrendiğim 1 saat sonra çıkan silik çizgilere inanma ateşte etki etmedi hep yüksekti bende adet geçmeden test yapmakta yok artık

Back