• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde adetime 9gun var ama acayip mide bulantim kasik agrilarim var ve yorgunluktan ölüyorum sürekli uyumak istiyorum inofolic combo ve dostinex kullanıyorum
Ben erken gebelik testinde negatif cıkti ama bulantılarım gün geçtikçe artıyo özellikle sabahları bisey yiyemez oldum

Evet prolakton için verdi 62 cikti duzensiz adetimvardi. Kadin doguma gittim adet olunca test dedi 3ay sonunda oldum yaptik testleri insulin direnci ve prolaktin yuksekligi cikti zayifla dedi ama zayiflayamiyorum bi turlu daha da sistim malesef. Bu ilaclari kullan dedi bekliyorum insallah hamileyimdir. Yas da ileryince zor oluyomuş 31 yasina geldim🙄

Anladım canım. Teşekkürler bilgi verdiğin için. Ben dw adet düzensizliği yok en fazla 1-2 gün oynuyor. Ama bu göğüs şişmesi cidden fena. Hamileyim sandım bu ay bata 4 gün var ama test negatif olunca dedim acaba ben de prolaktin sıkıntısı mı var? Doktorum da hiç kontrolümde hormon testi istemedi bi baktırayım bakalım regl olunca. Tabii hala bi şans hamileysem testler yanlışsa diye de umuyorum 🤣🤣🤣 bakalım.
senin de umarım sıkıntısızdır her şey, gelmiştir bebiş😇

Acile gittim kan aldılar risk var diye ilaç vermediler sonuc 1 saate cıkarmış dua edin :KK43:

Hadi inşallah. Umarım hamilesindir canım yaa. Ne çektin valla.
Ya benim de göğüsler yine fena acıyo. Sabah normal gibiydi akşama doğru yine füzeye bağladılar maaşallah 😬 Ve Belim, sırtım ağrımaya başladı. Adet öncesi hiç böyle olmazdım. E early testler de negatif diyo, neler oluyor bana anlamıyorum yaa. Offf😓

Ya benim de göğüsler yine fena acıyo. Sabah normal gibiydi akşama doğru yine füzeye bağladılar maaşallah 😬 Ve Belim, sırtım ağrımaya başladı. Adet öncesi hiç böyle olmazdım. E early testler de negatif diyo, neler oluyor bana anlamıyorum yaa. Offf😓
Hamile değilsem de nolduğu çıksın ya midem ağzımda geziyorum arada aşırı üşüyorum titriyorum virüs de olabilir:(

O testlere güvenme kan testi önemli

Demekki erken gebelik testleri doğru cıkıyor üc ayrı test yaptım üc ayda hepsi negatifti adete 4-5 gün kala.predictor daycomfort ve laboquick marka. Gercekten de hamile degilmisim. Ben pek üzülemedim cünkü olsun diye uğraşmamıştım. isteyen herkese dogru zamanda nasip etsin rabbim.

Yorumlardan seni arıyorum kac dakikadir,naptin diye,tam adet gunun ne zamndi senin,silik cikmasi umut verici ama hadi hayirlisi bakalim ya
canım kafam çok karışık ovula diye bir markada görmüştüm silik çizgiyi hatta gün içinde yaptım yine silik çıktı ama bir saat sonra çıktı hep içeriğinde hormonun 5 ken bile belli edeceği yazıyodu sonra başka bir marka test denedim oncomed diye bu sabah yaptım onu adete beş gün var şuan ama silik bile çizgi yok

kızlar günaydın kaç gündür yazamadım netim yoktu yukarıda da yazdığım gibi bu sabah oncomed test yaptım ve silik dahi olsa hiç bir çizgi yoktu zaten hiç bir belirtide kalmadı sadece ateş hala yüksek devam ediyor o kadar o da adete yakın düşer herhalde benimde yok bu ay umutlar diğer aya kaldı şimdi regl olmayı bekliycem bende bu ay ovulasyon testi alıp öle deniycem bakalım hayırlısı gerçekten çok zor bir süreç sürekli o teste bakıp tek çizgi görmek insanı çok yoruyor umarım en hayırlı zamanda o çift çizgiyi görürüz ama bundan sonra regl tarihim geçmeden kendimi beklentilere sokmıycam kendime söz verdim daha çok üzülüyorum çünkü

birde bu silik testle ilgili bir bilgi buldum netten ne kadar doğrru bilmiyorum aslında silikken hamilelik varmış ama sonra vücut ben bunun daha iyisini yaparım diye onu vücuttan atıyormuş kimyasal gebeliğin tanımı olsa gerek :)

kızlar birde sizleri çok sevdim birbirimizi kaybetmeyelim olur mu :) ocağıda beraber takip etmeye ne dersiniz düşünsenize belki aynı zamanlarda hamiş kalıcaz aynı zamanlarda doğum yapıcaz :)

Back