- Konu Sahibi papatya7203
-
Ben erken gebelik testinde negatif cıkti ama bulantılarım gün geçtikçe artıyo özellikle sabahları bisey yiyemez oldumBenimde adetime 9gun var ama acayip mide bulantim kasik agrilarim var ve yorgunluktan ölüyorum sürekli uyumak istiyorum inofolic combo ve dostinex kullanıyorum
Test yapmaya korkuyorum negatifi gormemk icin ama sabahda bulaniyo aksamda surekli elimde kraker dolaniyorum.Ben erken gebelik testinde negatif cıkti ama bulantılarım gün geçtikçe artıyo özellikle sabahları bisey yiyemez oldum
Evet prolakton için verdi 62 cikti duzensiz adetimvardi. Kadin doguma gittim adet olunca test dedi 3ay sonunda oldum yaptik testleri insulin direnci ve prolaktin yuksekligi cikti zayifla dedi ama zayiflayamiyorum bi turlu daha da sistim malesef. Bu ilaclari kullan dedi bekliyorum insallah hamileyimdir. Yas da ileryince zor oluyomuş 31 yasina geldim
Ben de öyleydim üşüttüm sandım ama regl yaklaştıkça sabah bulantılarım arttı. Kraker bile yiyemez oldumTest yapmaya korkuyorum negatifi gormemk icin ama sabahda bulaniyo aksamda surekli elimde kraker dolaniyorum.
Bi kana baktır istersen.Ben de öyleydim üşüttüm sandım ama regl yaklaştıkça sabah bulantılarım arttı. Kraker bile yiyemez oldum
Baktırcam korka korka. Bir yanım hiç istemiyor allahın gücüne gitmesin ama bu bulantılar cok fenaBi kana baktır istersen.
Acile gittim kan aldılar risk var diye ilaç vermediler sonuc 1 saate cıkarmış dua edin
Hamile değilsem de nolduğu çıksın ya midem ağzımda geziyorum arada aşırı üşüyorum titriyorum virüs de olabilirHadi inşallah. Umarım hamilesindir canım yaa. Ne çektin valla.
Ya benim de göğüsler yine fena acıyo. Sabah normal gibiydi akşama doğru yine füzeye bağladılar maaşallahVe Belim, sırtım ağrımaya başladı. Adet öncesi hiç böyle olmazdım. E early testler de negatif diyo, neler oluyor bana anlamıyorum yaa. Offf
O testlere güvenme kan testi önemliHadi inşallah. Umarım hamilesindir canım yaa. Ne çektin valla.
Ya benim de göğüsler yine fena acıyo. Sabah normal gibiydi akşama doğru yine füzeye bağladılar maaşallahVe Belim, sırtım ağrımaya başladı. Adet öncesi hiç böyle olmazdım. E early testler de negatif diyo, neler oluyor bana anlamıyorum yaa. Offf
O testlere güvenme kan testi önemli
Hamile değilsem de nolduğu çıksın ya midem ağzımda geziyorum arada aşırı üşüyorum titriyorum virüs de olabilir
Geçmiş olsun canım çok. Dikkat yemene içmene. Bol su iç.Negatif cikti kan. Hastalanmısım heralde mikrop aldım
canım kafam çok karışık ovula diye bir markada görmüştüm silik çizgiyi hatta gün içinde yaptım yine silik çıktı ama bir saat sonra çıktı hep içeriğinde hormonun 5 ken bile belli edeceği yazıyodu sonra başka bir marka test denedim oncomed diye bu sabah yaptım onu adete beş gün var şuan ama silik bile çizgi yokYorumlardan seni arıyorum kac dakikadir,naptin diye,tam adet gunun ne zamndi senin,silik cikmasi umut verici ama hadi hayirlisi bakalim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?