• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar galiba bende yeni yıla bebisle giricem Allah in izniyle. Bugün kan verdim beta 27 .34
Ama korkuyorum buda kimyasal olur diye . Perşembe birdaha kan vericem. nasipse kimyasaldan 1 ay sonra hamile kalan varmı. Acaba 🤔☺️

Kizlar galiba bende yeni yıla bebisle giricem Allah in izniyle. Bugün kan verdim beta 27 .34
Ama korkuyorum buda kimyasal olur diye . Perşembe birdaha kan vericem. nasipse kimyasaldan 1 ay sonra hamile kalan varmı. Acaba 🤔
tebrikler umarım sorunsuz sağlıkla gelir bebişin☺ kimyasalı pek bilmiyorum maalesef. Doktoruna sordun mu?
Bir de hamilelik belirtilerin neler?

Benim arkadaşım senin gibiydi regl oldum dedi önemsemedi sadece bir garipti bu ay dedi. Ertesi ay olmayınca 8 haftalık hamile oldugunu ögrendi 😄

hadi yaaa.. bende kan verdim Kızlar,
Benim arkadaşım senin gibiydi regl oldum dedi önemsemedi sadece bir garipti bu ay dedi. Ertesi ay olmayınca 8 haftalık hamile oldugunu ögrendi 😄
2.30 cıkmış maalesef. Niye adet olmuyorum acaba ya

tebrikler umarım sorunsuz sağlıkla gelir bebişin☺ kimyasalı pek bilmiyorum maalesef. Doktoruna sordun mu?
Bir de hamilelik belirtilerin neler?
Teşekkür ederim kimyasal gebelik gelişmeden adetle beraber düşüyor cnm. Benim belirtilerm iki üç gündür göğüslerim ağrıyor hafif hafif birde basım ağrıyor ara ara . doktorum Perşembe günü gel dedi .. Çünkü önceden kimyasal geçirdim. Belki buda olabilir.diye.

Teşekkür ederim kimyasal gebelik gelişmeden adetle beraber düşüyor cnm. Benim belirtilerm iki üç gündür göğüslerim ağrıyor hafif hafif birde basım ağrıyor ara ara . doktorum Perşembe günü gel dedi .. Çünkü önceden kimyasal geçirdim. Belki buda olabilir.diye.

Anladım canım. Umarım hiç sorun olmaz güzel gider her şey. Darısı da başıma :anneadayı:

Günaydın kızlar,
Bata 4 gün. Test yaptım negatif. Garip şekilde dün gece bile aşırı şiş ve acıyan göğüslerim bugün normal. Adeti bekliyorum artık. Bu ay tutturamadık sanırım. Neyse ilk denemeydi zaten ovu filan kaçtı herhalde. 😝 Önümüzdeki ay testle takip edicem.
Yeri gelmişken sorayım bu instagramda bir gebenin günlüğü ovu testi satıyormuş. Güvenilir mi onlar ve ne kadar fiyatı bileniniz var mı? Ya da tüm ay kullanabileceğim uygun fiyatlı güvenilir ovu testi önerir misiniz?

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar adetime 3 gün kala idrar testi yaptım 2.nci çizgi silik gibi cıktı inanamadim hemen o gün bir de kan tahlili yaptırdım 42,9 çıktı ertesi gün yine kan tahlili yaptırdım 52,7 çıktı. Allah 'ın izniyle oğluma kardeş geliyor inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur rabbim anne olmak isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin :KK66:

stresten olabilir, hatta kansızlık bile olabilir. Doktor ne dedi?

kızlar dün akşam eşimin işi dolayısıyla tanıdıgı doktor bi arkadasına telefon açtık.
2,30 değer negatif sayılsada yükselebilen bi değer oldugunu, tutanabilirse artarak devam edecegini, sağlıksız bi döllenmede kanka birlikte dısarı atılacagını söyledi. Hamilelik hiç olmayan kadınlar bu değerin enfazla 1.20 olabileceğini belirtti. Maalesef adet oldum..

kızlar dün akşam eşimin işi dolayısıyla tanıdıgı doktor bi arkadasına telefon açtık.
2,30 değer negatif sayılsada yükselebilen bi değer oldugunu, tutanabilirse artarak devam edecegini, sağlıksız bi döllenmede kanka birlikte dısarı atılacagını söyledi. Hamilelik hiç olmayan kadınlar bu değerin enfazla 1.20 olabileceğini belirtti. Maalesef adet oldum..

olsun canım bozma moralini. Belki de sağlıksız olurdu.Bi dahakine artık ☺️

:emir_bebek:Arkadaslar ben buraya yeni katildim ve cok heycanliyim bat 31 aralik sizde biliyorsunuz ki beklemek cok heycanlı buraya gun gun belirtilerimizi yazmaya ne dersiniz biz bu ay regl bittikten bir gun sonra calismalara basladik suan icin 12 aralik haric hep degerlendirdik bu ara cok halsizlik ve sag kasigimda batmalar var bir cok usuyorum bir yaniyorum sizde neler var
Benimde adetime 9gun var ama acayip mide bulantim kasik agrilarim var ve yorgunluktan ölüyorum sürekli uyumak istiyorum inofolic combo ve dostinex kullanıyorum

Benimde adetime 9gun var ama acayip mide bulantim kasik agrilarim var ve yorgunluktan ölüyorum sürekli uyumak istiyorum inofolic combo ve dostinex kullanıyorum

Merhaba,
Öncelikle umarım hamilesindir, beklemek zor biliyorum ama sabır 😄
Bir şey soracaktım sana; Dostinexi prolaktin için mi kullanıyorsun? Ben de şüphelendim prolaktin hormonumun yüksekliğinden bi arkadaş yazmış, regl iken baktır demiş. Senin sürecin nasıl gelişti acaba? Hangi bölüme gitmek gerekir hormonlar için endokrinoloji mi kadın doğum mu?

Merhaba,
Öncelikle umarım hamilesindir, beklemek zor biliyorum ama sabır 😄
Bir şey soracaktım sana; Dostinexi prolaktin için mi kullanıyorsun? Ben de şüphelendim prolaktin hormonumun yüksekliğinden bi arkadaş yazmış, regl iken baktır demiş. Senin sürecin nasıl gelişti acaba? Hangi bölüme gitmek gerekir hormonlar için endokrinoloji mi kadın doğum mu?
Evet prolakton için verdi 62 cikti duzensiz adetimvardi. Kadin doguma gittim adet olunca test dedi 3ay sonunda oldum yaptik testleri insulin direnci ve prolaktin yuksekligi cikti zayifla dedi ama zayiflayamiyorum bi turlu daha da sistim malesef. Bu ilaclari kullan dedi bekliyorum insallah hamileyimdir. Yas da ileryince zor oluyomuş 31 yasina geldim🙄

Back