- 23 Ağustos 2019
- 47
- 10
- 8
- 28
- Konu Sahibi papatya7203
-
Ilişki üzerinden henüz 2 hafta geçti adet günümde 4 gün geçti olsa bile geç döllenmedir değil miAnliyrm bende 3 kez kurtaj oldum umudunu yitirme rabbim verir insallah,kaç cikti sonuc
Ilişki üzerinden henüz 2 hafta geçti adet günümde 4 gün geçti olsa bile geç döllenmedir değil mi
Aynen olabilirIlişki üzerinden henüz 2 hafta geçti adet günümde 4 gün geçti olsa bile geç döllenmedir değil mi
Ara ara kasık ağrısı ama adet olacağın zaman rahim içi ağrır ya oldum olacam sanki belim kopuyo zaten eğer iğnenin etkisiyse doktorum 5 ay deneriz olmadı aşılama dedi 5 ay böyle olacaksa vay halime yeni yılda süpriz yapacaktım eşime mecbur adetten önce öğrenecemYanlış çıkar tabi kuzum, benim iğne günüyle birlikte 9. Günüm ama yapmadım yapmayacam, hiç bir ağrım sızım yok, vajinamda hafif ıslaklık var regl olcam :) çünkü o regl olcağım zaman olurdu
Bunun için ne kadar daha beklemeyelimGeç döllenme olabilir adet geciktiyse
Ovulasyon testi yaptım negatif cikti zaten öncesinde biseyler icmistim niye yaptıysam unutmusum nasıl yapildigini:) acikcasi bu ay beklemiyorum ben belirtilerim o kadar yoğun ki korkmaya basladım. Kolonya koklayıp duruyorum ferahlatıyor beni ates bastıkca. Bazen de kendim içten yanıyo gibi hissediyorum duşa girme soguk su tutma ihtiyacı hissediyorum eşim zaten buz gibisin diyo hadi hayırlısı..
Bu cumabat tarihiniz nezaman :)
Belirtiler: ateş basması(yüzüm ellerim sanki içinde alevler geziyo can acıtıcı oluyo bazen) halsizlik çarpıntı hafif bulantı istahsızlık uyku hali hasta gibi hissetme.. ve her ay mutlaka adetten 1 hafta önce deli gibi acıyan göğüslerimde bata 5 kala tık yok. En garibime gidende ateş basmaları hayatımda hiç yaşamadım her gün içten içte yanıyorum son günlerde. Diyorum ki kendi kendime sen hasta oldun saçmalıyosun 3 hafta hamilelik belirti falan vermez. Görcez artık
Canım merhaba öncelikle umarım bebişin seninledirkizlar bugun benimde silik cizgi cikti test yarin tekrarliycam yarinda oyleyse saglik ocagina gidicem bende idrar testi yanılabiliyor ama kan testi yanilmaz
Bence gebe olabilirsin umudunu yitirme:))İnsallah bebişlerimiz bizimledir..
bende de benzer belirtiler mevcut-tu.
19unda adet olmam gerekirken olmadım. Gecen ay tam 22’sinde adet oldum, belki bugun olurum dedim, ancak dün akşamüstü 2 nokta, aksam saatlerinde de pembemsi lekelenme yaşadım. Evet adet oluyorum dedim ped takarak yattım sabah kalktım ne adet olmuşum ne lekelenmeler var. Hiçbirsey yok. Simdi de beklemedeyim.. insallah vardır fındık tanemçok ümitsizim ama...
Cok erken daha ama erken gebelik testi de negatif cıkabilirCanım merhaba öncelikle umarım bebişin seninledirBenim de bat 31 aralık, erken gebelik testi yapsam erken mı diye düşünürken postunu gördüm :) yarın yapsam mı ben de acaba
Büyük ihtimalle vardır senin hadi hayırlısıkizlar bugun benimde silik cizgi cikti test yarin tekrarliycam yarinda oyleyse saglik ocagina gidicem bende idrar testi yanılabiliyor ama kan testi yanilmaz
Üstüne görüyor olmayın? Testlerde cift cizgiler vardiGünaydin kizlar dedigim gibi ağriyla uyandim ve regl oldum. Bu ay da yokmus nasipte napalim. Yeni ay yeni umutların baslangici olsun diyelim. Sizlerin güzel haberlerini bekliyorum
belki geç yumurtlamadir birkacgun kala tekrarlaKızlar günaydın,
bugün reglime 6 gün var. Daha beklemeyi düşünüyordum ama dayanamadım test yaptım. Negatif çıktı. Reglme 1-2 gün kala testi tekrarlıcam, ama olsa silik milik bişey çıkardı bence☹
belki geç yumurtlamadir birkacgun kala tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?