• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1577091714625199805441.jpg
Bakın netleşti biraz da sanki var gibi. Bugün kan testi yaptırmaya çalışacağım

kızlar dünkü silik çizgiye inanamadım dün gün içinde bir daha yaptım yine silik çıktı ama saat sonra çıkıyor çizgi sabahkine göre daha silikti ama hiç bir şey hissetmiyorum evde de tam çizgiyi görmeden kan estine gitmek istemiyorum gebelik testimde kalmadı netten sipariş vermiştim gelmedi daha dünkileri ovula marka testle yaptım sizce güvenir mi saat sonra çıkmasıda düşündürücü
Yorumlardan seni arıyorum kac dakikadir,naptin diye,tam adet gunun ne zamndi senin,silik cikmasi umut verici ama hadi hayirlisi bakalim ya

Yorumlardan seni arıyorum kac dakikadir,naptin diye,tam adet gunun ne zamndi senin,silik cikmasi umut verici ama hadi hayirlisi bakalim ya

Ben de meraktayım papatya7203 papatya7203 u sesi çıkmadı. Onun bat 31’i diye biliyorum ben. Daha erken test için ama çizgi çıktı diyor. Bakalım kısmet, vardır umarım.

Kızlar bana saglık ocağindaki hemsire dedi ki adet gününde kan testiyle belli olur öncesindeki idrar testleri güvenilmez, betahcg idrara anca adetten 1 hafta sonra geçer dedi. Erken gebelik testlerine de inanmıyorum ya para tuzağı gibi. Cok gördüm yapıp negatif cıkan sonra hamile olan. Bir arkadaşım da gebelik testi yapmış negatif diye çöpe atmış içine kurt düşmüş bikaç saat sonra bakmış çöpten alıp pozitifmiş gerçekten de hamileydi. Cok takmamak lazım idrar testi sonucta bozuk da olabilir dogru da olabilir en iyisi bat günü ya da sonrasında kan vermek biraz sabırrr

Ben sadece vucudumdaki diğer aylar olmayan belirtileri takip ediyorum en garip gelen normalde her ay acıyan şişen göğüslerimde tık yok adete 4 gün kaldı. 1 hafta 10 gün öncesinden acımaya başlardı her ay. Gebelik belirtisi gerçi ağrıyan göğüs, bende tam tersi :)

Ben sadece vucudumdaki diğer aylar olmayan belirtileri takip ediyorum en garip gelen normalde her ay acıyan şişen göğüslerimde tık yok adete 4 gün kaldı. 1 hafta 10 gün öncesinden acımaya başlardı her ay. Gebelik belirtisi gerçi ağrıyan göğüs, bende tam tersi :)
Canım beni şaşırtan da işte o belirtiler ben de bugün veya yarın kan vermeyi düşünüyorum eğer gebelik yoksa vücudumuz bize psikolojik bir oyun oynuyor

Back