- 22 Ocak 2019
- 1.052
- 739
- 73
- Konu Sahibi papatya7203
Yok maalesef
bekle bakalım ozaman canım, bikaç güne belli olur ozaman. Belirtin varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok maalesef
Belirtilerim bayağı var ama pek umudum yoktubekle bakalım ozaman canım, bikaç güne belli olur ozaman. Belirtin varmı
Bencede bozukEki Görüntüle 2568057 Eki Görüntüle 2568057 testi açınca da böyle. Ne diyorsunuz kızlar
O testi yapmamis say bence karisik gercektenTest bozuk galiba yaa, silindi gitti çizgi şimdi de. Test kafa buluyor benle bildiğin
Bnmde alti gun var yaaKızlar günaydın,
bugün reglime 6 gün var. Daha beklemeyi düşünüyordum ama dayanamadım test yaptım. Negatif çıktı. Reglme 1-2 gün kala testi tekrarlıcam, ama olsa silik milik bişey çıkardı bence
Yorumlardan seni arıyorum kac dakikadir,naptin diye,tam adet gunun ne zamndi senin,silik cikmasi umut verici ama hadi hayirlisi bakalim yakızlar dünkü silik çizgiye inanamadım dün gün içinde bir daha yaptım yine silik çıktı ama saat sonra çıkıyor çizgi sabahkine göre daha silikti ama hiç bir şey hissetmiyorum evde de tam çizgiyi görmeden kan estine gitmek istemiyorum gebelik testimde kalmadı netten sipariş vermiştim gelmedi daha dünkileri ovula marka testle yaptım sizce güvenir mi saat sonra çıkmasıda düşündürücü
Bnmde alti gun var yaa
Yorumlardan seni arıyorum kac dakikadir,naptin diye,tam adet gunun ne zamndi senin,silik cikmasi umut verici ama hadi hayirlisi bakalim ya
Yarin testlerim gelicekti bilmiyrm insan dayanamıyor, hemen ogrenip dok. Gitmem lazim 3 kurtajim varAy sakın test yapma canım. Valla moralim bozuldu benim. Birkaç gün sonra yapıcam artık bi daha ya da adeti beklicem.
Umarimmm hayirlisiiii yaaaBen de meraktayım papatya7203 u sesi çıkmadı. Onun bat 31’i diye biliyorum ben. Daha erken test için ama çizgi çıktı diyor. Bakalım kısmet, vardır umarım.
Netten araştırdım da kimyasal gebelik olabilir diyor, keşke yapmasaydım testi iyice kafamı karıştırdıO testi yapmamis say bence karisik gercekten
Sabret bakalim ne olucakNetten araştırdım da kimyasal gebelik olabilir diyor, keşke yapmasaydım testi iyice kafamı karıştırdı
Yarin testlerim gelicekti bilmiyrm insan dayanamıyor, hemen ogrenip dok. Gitmem lazim 3 kurtajim var
Canım beni şaşırtan da işte o belirtiler ben de bugün veya yarın kan vermeyi düşünüyorum eğer gebelik yoksa vücudumuz bize psikolojik bir oyun oynuyorBen sadece vucudumdaki diğer aylar olmayan belirtileri takip ediyorum en garip gelen normalde her ay acıyan şişen göğüslerimde tık yok adete 4 gün kaldı. 1 hafta 10 gün öncesinden acımaya başlardı her ay. Gebelik belirtisi gerçi ağrıyan göğüs, bende tam tersi :)
Ben bat geçmeden ne idrar testi ne de kan vermeyi düşünmüyorum belki adet olurumCanım beni şaşırtan da işte o belirtiler ben de bugün veya yarın kan vermeyi düşünüyorum eğer gebelik yoksa vücudumuz bize psikolojik bir oyun oynuyor
Canım ben de perşembeye kadar beklemeye karar verdim, doğru olanı sen yapıyorsunBen bat geçmeden ne idrar testi ne de kan vermeyi düşünmüyorum belki adet olurum